Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny. Gratuluję kolejnej dziewczynki
życzę udanych wizyt dzisiejszego dnia.
Ja właśnie obiad robie i mądra próbować chciałam i sobie buzię w środku popatrzyłam
Na 14 mam do dentysty stracha mam troszkę mam nadzieje ze będzie mało zębów do leczenia -
hej brzuchatki pocahontas też mam takie głupie myśli troche mi lżej że nie jestem z tym sama czesto zastanawiam się czy maluszek tam jeszcze jest choć wiem ze to głupie to mojej wizyty 2 tyg ciężko wytrzymać ale jak mus to mus
Marta super gratuluje dziewczynki;)
mi lekarz juz na pierwszej wizycie powiedział że nie moge przytyć więcej niż 13kg ze względu na moje ciśnienie nie wiem jak uda mi się zmieścić w tej wadze[/url]
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Co tam w ogóle u Was dziewczyny słychać? Jak samopoczucie,kopniaczki. U mnie od kilku dni cisza.... Dzisiaj lece do cyrku z chrześniakiem:)
Kurcze mi jak nic coś bulgocze w brzuchu ale czy to są jelita czy kopniaki pojęcia nie mam:)
-
Moj maluszek wieczorami tak mocno kopie, ze maz bez problemu czuje jak polozy reke. No i widac jak sie rusza pod skora. Te kopniaki widac!! Przy linii blizny po cesarce. Lekarz mowi, ze mam malo tkanki tluszczowej i dlatego widac i dobrze czuc
Niunia86, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
the miracle of life: http://youtu.be/GZk4hT7ncv0
Polecam ten film! Ja sie poplakalam. Cale zycie naszych Babelkow.
Nawet widac jak plec sie ksztaltuje. Cud natury!MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyJa mam wrażenie, że Junior najbardziej odzywa się jak ja jestem podekscytowana - chodzę, gadam i niemal krzyczę
a jak grzecznie wieczorem leżę i próbuje coś wyczuć to cisza
więc już sama nie wiem co jest
Kass ja to chciałabym maksymalnie 15sćie przytyć ale nie wiem jak będzie - znowu jestem głodna -
Madzik super nie wiedziałam że już tak bardzo to czuć ja jak wczoraj byłam na wizycie u kardiologa jak lekarka mnie osuchiwała poczułam takie jak by puknięcie w brzuch na dole z prawej strony miałam wrażenie że to też słychac możliwe że to maluszek? uwielbiam takie filmy to niesamowite jak w nas rozwija się nowe życie tak naprawde nasze maluszki tam ciężko pracują
Madzik82, magda91 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Scarlet moja mama w pierwszej ciąży ze mną przytyła 30 kg a w drugiej tylko 5 sama mówi że nie wie jak to możliwe ja sie boje że nie zmieszcze się w tej granicy choć mało jem gin już mnie nastraszył rzucawką ciążowa przedwczesnym porodem i wszystkim mozliwym co mi grozi przez to głupie cisnienie mam jednak nadzieje że to mnie nie spotka
[/url]
-
nick nieaktualnyNiestety Kass tak jest i znowu wracamy do poprzedniego tematu - tego, że nigdy nie przestaniemy się martwić. Mnie lekarz nastraszył tym moim łożyskiem i też jestem przerażona za każdym razem ja je sprawdza. Tylko, że to mi nie daje. A niestety myślę, że każda z nas ma swoje problemy, albo ciśnienie, albo tarczycę, albo łożysko albo jeszcze coś innego (ja mam dodatkowo guzki w piersiach). Musimy walczyć, żeby nie oszaleć
Wiecie ostatnio nawet zapytałam lekarza czy ja jestem jakaś nienormalna że chce pracować, bo tyle osób pyta mnie kiedy pójdę na zwolnienie, że już czułam się prawie osaczona. A lekarz powiedział mi, że na pewne rzeczy nie będę miała nigdy wpływu i nie pomoże mi ani leżenie, ani siedzenie w domu, ani chuchanie na zimne, ani przejmowanie się. Po prostu muszę funkcjonować normalnie i wierzyć, że będzie dobrze. Oczywiście muszę być bardziej ostrożna niż zwykle, ale tak długo jak nie dzieje się nic niepokojącego mam funkcjonować normalnie. Jeśli coś się stanie (odpukać) będziemy reagować, a na razie mam cieszyć się ciążą i tym, że póki co nic strasznego się nie dzieje.Emily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz po dentyście przyjęła mnie wcześniej mam 2 zeby do leczenia w tym jeden kanalowo masakra to trochę kasy pójdzie na zeby.
Dziewczyny ja też tak mam ze czasem mam obawy i najgorzej jest przed wizytą u lekarza jak Maluszka nie widzę.
Aj cały czas coś gotujecie i ciągle bym przez was coś zjadłaheh
-
nick nieaktualnyMartaM wrote:Hej Dziewczyny! Melduję się po wczorajszej wizycie. Z Maluchem wszystko dobrze, miałam okazję dość długo go pooglądać
Waży 200g i uwaga mój Bąbel jest dziewczynką!
Teraz musimy z B poważnie zastanowić się nad imieniem.
Niestety mnie też czasami dopadają ciemne myśli, ale staram się je szybko odganiać. Też nie czuję jeszcze ruchów, ale wszystko w swoim czasie.
I znów zaczynam miesięczne oczekiwanie na wizytę, ale tym razem podwójną 20.10 połówkowe w poradni genetycznej, a 22.10 u mojego gin prowadzącegoMamaAdasia, konwalianka, Blanka85, MartaM lubią tę wiadomość
-
Witam,
Madzik82- wzruszyłam się, piękny film
U mnie na obiad gulasz z ziemniakami i ogórkiem.
POWODZENIA NA WIZYCIE DORKA !
Kasss, jeszcze trochę i poczujesz ruchy
Madzik82, mój mąż wczoraj przyłożył głowę do brzuch i czuł jak dzidziuś się odbija i kopieMadzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Acha, dla mam, które mają już swoje pociechy, od 2.10 w Lidlu będą zimowe buty dla dzieci , ocieplane spodnie, bluzy i kurteczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:15
-
hey
ja tez czesto widze jak sie brzuch unosi jak maly sie rusza
niestety moj maz duzo pracuje i nie spedzamy ze soba duzo czasu i jak na zlosc nasze malenstwo zawsze spi jak tatus jest obok... albo obroci sie raz i koni3c
a przez caly dzien jak jestem sama to co poloze reke na brzuchu to zawsze czuje maluszka...
dorka daj znac jak po wizyciemagda91 lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Acha, dla mam, które mają już swoje poceiechy, od 2.10 w Lidlu będą zimowe buty dla dzieci , ocieplane spodnie, bluzy i kurteczki.
-
Anastacia, w Lidlu też są 122-152 dla dziewczynek i chłopców.
Byłam dziś w Pepco, ale nie widziałam.
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=22304Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:13