Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja standardowo co 2 tygodnie przy rozpoczynającym się tygodniu zrobiłam fotkę brzuszka ( Wam też trochę pozazdrościłam
)
Niby nie przytyłam nic, ale wydaje mi się że brzuszek już widać, w ogóle czuje się tak ciężej
[IMG][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:09
anka418, magda91, MartaM, madziutek 23, MamaAdasia, kasss, Madzik82, czekaja, bella82, Justyska89, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Marta - gratuluję dziewczynki! Masz zdjęcia?
sywlia, co podajesz córce na kaszel?
No właśnie zdjęcia tym razem mam beznadziejne, osobno głowa, tułów, kość udowa, serduszko, czyli tak jak wykonywane były pomiary. Nawet na zdjęciu "o widzisz tu jest pipka" wg mnie nic nie widać, a na ekranie wszystko było takie wyraźne
Jak czytam Wasze wpisy o zusie to też się zaczynam stresować. Jestem na stażu finansowanym z środków unijnych. Zaraz po jego rozpoczęciu okazało się, ze jestem w ciąży. Poinformowałam od razu pracodawcę, bo on w papierach przed rozpoczęciem stażu zobowiązał się po jego zakończeniu zatrudnić mnie na czas nieokreślony za z góry określone wynagrodzenie. Staż kończy mi się w listopadzie. Od grudnia mam zacząć pracę na umowę o pracę. Jest to praca biurowa, nie przemęczam się, ale pewnie od stycznia (2 miesiące przed datą porodu) poszłabym na zwolnienie.
Teoretycznie nie ma zakazu zatrudniania kobiet w ciąży, tym bardziej, że jest to kontynuacja po stażu. Ale pewnie będę musiała przebrnąć przez kontrole zusu
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuusti69 ale ślicznie wygląda ten Twój brzusio
widać, że jesteś drobniutka a wtedy brzusio świetnie się prezentuje
jak piłeczka
ja zawsze miałam problem z boczkami to też wyglądam jakbym w kółku do pływania chodziła hehe
Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Anka cieszę się, że wszystko w porządku i niedługo zaczynacie starania
Trzymam kciuki za koleżankę z Bydgoszczy
Swoją drogą Dziewczyny znów zaczęły się wyprzedaże i skusiłam się na pajacyk dla mojego Bąbla (a raczej Bąbelki) w h&m. To już druga rzecz!
Weszłam też do Mothercare. Rzeczy śliczne, ale dla mnie ceny za wysokie, a przeceny póki co minimalne.anka418, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
scarlet jestem jestem..czytam Was od czasu do czasu ale nie potrafię nadganiać wszystkich postów, a trochę mnie poirytowała wypowiedź Madziutki, która oburzyła się że niektóre się mało udzielają a jak już to piszą tylko o sobie...trafiło to do mnie, bo mniej się udzielam ale staram się odpisać jeśli przeczytam coś na bieżąco o jakiejś sprawie...
u mnie wszystko ok:) fajnie, że zapytałaś..dopiero 20.10 mam połówkowe to cała wieczność...ruchów nie czuję..wydawało mi się tylko że kilka razy poczułam takie smyranie..:)płci też nadal nie znam...i oo
anka kibicuje Ci żebyś na święta dostała wymarzony prezent...
fajne macie brzuszki już ja też mam ale nie przytyłam nawet kilo dlatego lekarz zlecił skontrolować TSHczekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi, ja też na razie na minusie jestem, ale biorę leki na tarczycę.
Ruchami się nie martw, niedługo się pojawią, pamietam jak sie schizowałam, bo dopiero w 21tc poczułamczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubi wrote:
u mnie wszystko ok:) fajnie, że zapytałaś..dopiero 20.10 mam połówkowe to cała wieczność...ruchów nie czuję..wydawało mi się tylko że kilka razy poczułam takie smyranie..:)płci też nadal nie znam...i oo
TO będziemy w tym samym czasie na połówkowymja właśnie umówiłam się na 20.10 na godzinę 18.40 żeby mąż mógł iść ze mną.
Rubi, czekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Rubi, ja też na razie na minusie jestem, ale biorę leki na tarczycę.
Ruchami się nie martw, niedługo się pojawią, pamietam jak sie schizowałam, bo dopiero w 21tc poczułam
o matko to mnie wystraszyłaś z tą tarczycą..nigdy nie badałam ani nie miałam problemów...muszę iść na to badanie i mieć z głowy..czekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już na wszystkich zdjęciach widać ja też mam niedoczynnośc a przed ciążą sprawdzałam i tsh było w normie. ciekawe kiedy ja bede miec polowkowe dowiem sie dipiero na wizycie 8.10. dziewczyny a wszystkie robiłyście badanie na cytomegalie bo pierwszy gin dał mi liste badan i tam jest ale drugi powiedział że nie jest to obowiazkowe i moge zrobic na własna ręke i już nie wiem sama?
[/url]
-
nick nieaktualny
-
kurde, ale się cieszę, chyba moje łożysko poszło w górę skoro wyraźnie czuje ruchy, dzid polozylam rękę w miejscu gdzie mnie kopała, a tu nagle takie uderzenie 2 razy w moje rękę ze aż się zasmialam i uśmiech mi nie schodzil
teraz dopiero czuję ze jest we mnie życie!!! piękne uczucie
kasss, Pocahontas, Madzik82, konwalianka, czekaja, Emily83, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny