Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ciesze sie niunia razem z toba
a moze dodalybysmy do naszej tabelki np. date nast wizyty u gina i moglybysmy sie poprzestawiac kolejno wg daty porodu?? co wy na to??? Listopadowki maja taka fajna liste https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvTygpcuiDwwdFVjMVJLZEwyMVJCbHdzMTJqX1A0ZUE&usp=sheets_web#gid=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:03
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
słodka100
cunamonka
kochane jesteśmy w tym samym momencie ciąży 4t+4d
ja za tydzień ide zobaczyć kropeczkę, potem ginek idzie na urlop
jestem pełna obaw, mam nadzieję, że ta wizyta mnie uspokoi, że usłyszę, że wszystko będzie dobrze
oj jak bym chciała:)slodka100 lubi tę wiadomość
-
bella dobrze ze rano masz im szybciej tym lepiej
ja mialam przed wczoraj usg i byla malutka kropeczka 18 w piatek na 11 znowu ide zoobaczyc czy wszystko ok czy nie jest pozamaciczna a potem tydzien pozniej znowu zobaczyc czy jest juz serduszko hihi
alternatywa ale fajnie i jeszcze bella a jak chodzi o termin porodu to widze ze masz 15 a mi bf wyliczylo 16 ale ja sama se wyliczylam tj ty 15 zobaczymy co gin powie i tego bede sie trzymac -
bella82 wrote:slodka100 wrote:bella na pewno wszystko bedzie dobrze musi byc o ktorej masz wizyte i wyniki? widze ze jestesmy na tym samym etapie 4tydz i 4dni fajnie [/Q
Kochana wizyta o 11:20, wyniki powinny juz do tej godziny byc
a Ty mialas juz USG robione?
witaj Kochana nawet nie wiesz jak sie cisze,że Cie tutaj widze
dawno nie zagladałąm na ovu a tu taka miła niespodzianka GRatuluje !!!!!!!!!bella82, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie! a co do tych ciąż to dziś widziałam się z sprzedającymi i co chwiele szukałam imbiru i zaraz zaczepka na co mi to i mowie ze na nudności
a one: ciąża? piękny czas... ajj jaki piękny
jedna to powiedziala: rzygałam jak kot ale za to jak mężuś przy mnie skakał, pięknie było hahah
dlatego ja się nie nastawiam na złe scenariusze i tyle
urodzimy w Marcu i będę was gnębić pozytywnie do samego końca
Gratuluje kropeczek
a co do pustych jaj płodowych to już by było widać? tzn ze byłby zarodeklub nie w środku? no u mnie to bylo widać aby pęcherzyk i na dodatek ocenil na jeszcze młodszą ciąże o kilka dni no ale wiadomo to jest wylot i przelot kilka dni a jaka różnica on sie lepiej na tym zna niż ja
jeny jeny jeny jak ja bym chciała już usłyszeć serduszko
mój mąż jaki happy co chwile mi głaszcze brzuszek
bo mi wylazł jakbym byla w 4 miesiącuNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, bylam dzisiaj u gina i jest piękny pęcherzyk a w nim malutki zarodek, 5mm, serduszka jeszcze nie widać, ale pani doktor mnie uspokoiła ze wszystko jest w porządku
Niunia86, mizzelka, slodka100, MamaAdasia, Emily83 lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:bella dobrze ze rano masz im szybciej tym lepiej
ja mialam przed wczoraj usg i byla malutka kropeczka 18 w piatek na 11 znowu ide zoobaczyc czy wszystko ok czy nie jest pozamaciczna a potem tydzien pozniej znowu zobaczyc czy jest juz serduszko hihi
alternatywa ale fajnie i jeszcze bella a jak chodzi o termin porodu to widze ze masz 15 a mi bf wyliczylo 16 ale ja sama se wyliczylam tj ty 15 zobaczymy co gin powie i tego bede sie trzymac
wow, to masz juz wszystko zaplanowane
ja sie nie zgodze na USG dopochwowe, poprosze o brzuszne -
jestescie Kochane dziewczyny to nie chodzi o to, ze ja sie boje, ze mnie bedzie bolalo czy cos
mi moj lekarz powiedzial, ze za szybko tez nie ma co robic USG, ja poronilam w styczniu wiec teraz sie wszystkiego boje. Poprosze o USG brzuszne, a jak lekarka stwierdzi, ze nic nie bedzie widac to poczekam.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej, a ja na L4, mój synek ma jakąś infekcję ;(
Ja byłam we wtorek na usg, wg om był 5t4d, był tylko kropek , nie widać nic jeszcze, podobno ciąża może być o tydzień młodsza. Owulacja mogła być koło 20.06. Na następne usg idę 29.07 wtedy już powinno być widać serduszko nawet.
Będzie dobrze, zobaczycie !
-
W pierwszej ciąży tez tak czekalam na wszystko, stresowałam sie, teraz też czekam, ale wiem że trzeba myśleć POZYTYWNIE
Fajnie że urodzimy w marcu, akurat na wiosnę, superbella82, mizzelka lubią tę wiadomość
-
mój mąż ma w marcu urodziny więc mam problem z głowy...a potem za 3 m-ce będziemy wszystkie obchodzić dzień mamyyyy:)
słoneczna gratuluję udanej wizyty:)mizzelka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️