Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Kochane,
dopiero teraz zasiadłam przed laptopem.
Od rana jestem na nogach - najpierw komplet badań łącznie z 3-cią betka, a później śniadanko i z córką na spacer.
Dosłownie kilka chwil temu wróciłyśmy. Chyba moje plamienia się powoli wyciszają)) mam nadzieje ze teraz będzie tylko lepiej!!!!!
Po 13.00 będę miała wynik z beta hcg. Teraz lecę coś przekąsić.
Całuje Was i jak tylko coś będę wiedziała to daję znać. Tymczasem udanego dnia !!!!!!!!! -
Anulka26 wrote:Hej dziewczyny Co do klimatu górskiego to lekarze mają rację i raczej kobiety które tutaj nie mieszkają powinny go unikać, ja akurat jestem z gór więc jestem przyzwyczajona. Ja jednak zadecydowałam, że na urlop jedziemy jeśli wszystko będzie ok, nie będzie plamień to czemu nie? Wszystko jedno gdzie będę leżeć, a tak się składało, że nie mieliśmy urlopu 2 lata więc czas najwyższy porządnie odpocząć. Zamówiłam juz nawet wczoraj w internecie namiot samorozkładający się i będę się chronić przed słoneczkiem Poza tym wszyscy zgodnie twierdzą, że klimat morski służy ciężarnym więc nad czym tu jeszcze myśleć
a skąd jestes?? Ja też z okolic gór -
Miałam w nocy jeszcze plamienie, póki co jest ok. Dostaje leki. A doktor powiedział, że jak miałam wczoraj usg to teraz dopiero w poniedziałek mogą zrobić znów i sprawdzić czy Maleństwo rośnie. Boje się dziewczyny, ale cały czas wierzę, że wszytko się ułoży.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
dziewczyny moje wyniki:
8.07 28dc- 495,16 progesteron 11,50
10.08 30dc- 899,34 progesteron 12,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 12:39
Emily83 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:dziewczyny moje wyniki:
8.07 28dc- 495,16 progesteron 11,50
10.08 30dc- 899,34 progesteron 12,4
Przyrost jest w porządku:) Ja też dzisiaj odebrałam i 30 dc beta 6374;)
Troszke za mały chyb progesteron. Powniniem Ci lekarz jakies leki przepisać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże część z Was będzie miała ochotę przyłączyć się do modlitwy o nasze dzieci zwłaszcza te z Was które są pełne niepokoju i leków
"Modlitwa brzemiennej matki, której ciąża jest zagrożona:
Święta Joanno Beretto, Ty dobrze poznałaś lęk i niepokój matki, która nosi pod swoim sercem dziecko, lecz nie wie, czy będzie mogła cieszyć się z jego szczęśliwych narodzin. Kocham najszczerszą matczyną miłością to dziecko, które Pan Bóg stworzył w moim łonie, ale boję się o jego kruche życie, które jest zagrożone i niepewne. Zwracam się do Ciebie, heroiczna matko, bo wiem, że Ty mnie zrozumiesz w moim utrapieniu. Ufam, że przyjdziesz mi z pomocą i wyprosisz mi u Boga potrzebne łaski.
Módl się za moje dziecko, aby mogło szczęśliwie przyjść na świat i żyć ku chwale Bożej i naszej radości. A mnie wybłagaj siły do znoszenia tego niepokoju i strachu o przyszłość. Uproś mi łaskę pokornego przyjęcia woli Bożej i odczytania właściwego sensu Jego odpowiedzi na moje modlitwy. Amen."
Lub wybierzcie coś dla siebie : http://duchowaadopcjadziecka.wordpress.com/modlitwy/modlitwy-kobiety-w-stanie-blogoslawionym/
PomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:32
kasss, Scarlett2014, slodka100, Niunia86, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny