Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi mi jeszcze robiła Endo usg tarczycy.I tak dokładnie badała palcami szyję i węzły chlonne czy nie mam guzkow.Później cały wywiad czy ktoś w rodzinie chorował itp.Dobiora ci odpowiedni lek i zacznie zaraz spadać.Najczęściej jest to Eutyrox.
-
Scarlett2014 wrote:Ja niestety nie pomogę ale inne dziewczyny też miały podwyższone tsh, biorą leki i jest ok więc będzie dobrze. Pierwszy raz badalas w ciazy tsh?
oczywiście przeczytałam jakiś fragment że może to wpływać na układ rozwojowy dziecka coś tam z mózgiem....nie doczytałam bo boje się czytać takie rzeczy..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi rodzinny nie powinien robić problemu bo mi tez wypisywał powiedz że jestes w ciązy i zeby napisał że pilne u mnie terminy były na styczeń a ja dostałam na drugi dzień w poniedziałek mam kontrole i ma mi tez zrobic usg tarczycy. a robiłaś FT3 I FT4?
[/url]
-
kasss wrote:Rubi rodzinny nie powinien robić problemu bo mi tez wypisywał powiedz że jestes w ciązy i zeby napisał że pilne u mnie terminy były na styczeń a ja dostałam na drugi dzień w poniedziałek mam kontrole i ma mi tez zrobic usg tarczycy. a robiłaś FT3 I FT4?
tylko t tsh bo mój gin chciał mnie tylko uspokoić....
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
SunSun wrote:No idź szybciutko do Endo.Ja poszłam prywatnie bo szkoda mi było czasu na czekanie...
[/url]
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Madziutek powodzenia na wizycie
Mój brzuch jakby dziś zniknąłw ogóle raz jest wyraźniejszy raz mniej
a ponoć mieszka w nim Junior
Właśnie patrzę na naszą listę (znowu nie wiem kiedy mam wizytę bo będę łapać lekarz w ostatniej chwili) ale tak sobie myślę, że może zrobimy sobie jeszcze kolumnę z datami badań połówkowych? co myślicie? -
Rubi wrote:nie..
tylko t tsh bo mój gin chciał mnie tylko uspokoić....
[/url]
-
kasss wrote:SunSun ty też jesteś z krakowa ja chodze na rusznikarska na nfz termin dostałam na drugi dzień a teraz zapisują mnie tak jak lekarka powie
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Ponawiam swoje pytanie do kobitek ktore maja juz dziecko: czy jak wozilyscie je w gondolce to czy byla wam potrzebna regulacja zaglowka bo widze ze wchodza normy ze w gondoli dziecko bedzie tylko lezec a mam jeszcze jakby co opcje kupienia wozka z ta regulacja dopoki nie wyprzedadza tych dawnych modeli
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ja wpieprzałam jak poparzona całkiem niedawno, kilka dni pod rząd. Można oczywiście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:14
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Tak
mój własny ukochany kot w jego ukochanym kocyku - wygrzewający mi ostatnio nocami brzuch
A co do ruchów Sun to ja myślę sobie jak Ty - że skoro wcześniej tego nie miałam to musi być TO. Ale potem myślę, że raczej przed ciążą nie wsłuchiwałam się w brzuch -
czekaja wrote:Rubi najlepiej wybierz sie do endokrynologa prywatnie. najpierw zrob pakiet badan na tarczyce tsh ft3 ft4 anty-tg i anty-tp i z tymi wynikami idz do lekarza. samym tsh nie ma co sie sugerowac wiec spokojnie:)
SunSun, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️