Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kass no taki niedzwiadek polarny
) nasz MAYLO jak sie bawi z dziecmi sasiadow to one mu siersc wyrywaja czasem, kosci z pyska wyszarpuja a on tylko popatrzy, otrzepie sie i bawi sie dalej...
) tylko ich czasem przewraca jak przechodzi kolo nich bo jest wielki
)
ok nie piszciee za duzo zebym nie miala duzo do nadrabiania...ja sie pomalu zaczynam zmbierac
)
-
mój mąż też nie widzi ...
wydaje mi się że to woda się zbiera dlatego tak mamy, po poradzie wszystko wróci do normy, tak myśle..
Nie chciała bym brać ślubu w okresie ciąży , bo czuła bym się brzydko i nie komfortowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:39
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:mój mąż też nie widzi ...
wydaje mi się że to woda się zbiera dlatego tak mamy, po poradzie wszystko wróci do normy, tak myśle..
Nie chciała bym brać ślubu w okresie ciąży , bo czuła bym się brzydko i nie komfortowo.
Ja zawsze jak zaworze zwolnienie do pracy to tam wszyscy mówią że sie zmieniałam ale osoby z ktorymi przebywam na codzien nic nie widza[/url]
-
Justyska89 wrote:Mam pytanie do was dziewczyny macie problem z wypadajacymi włosami? ?
mi wypadają garściami, są wszędzie, dosłownie wszędzie, mam długie włosy więc gdzie nie spojrzę to je widzę mimo ciągłego ich zbierania i sprzątania, masakra, przeglądam się w lusterku i patrze czy nie mam już prześwitów lub łysych placków, paznokcie też połamane, a to wszystko od 4 miesiąca, wcześniej było ok -
Widzę zmianę na buzi, jestem okrąglejsza, chociaż wszyscy mi mówią, że nie ma różnicy. Ale ja to widzę! Włosy i paznokcie bez zmian, ani w super stanie, ani gorsze niż przed ciążą.
O tym, że nie można jeść grzybów nikt mi nie mówił, ani nigdzie o tym nie czytałam. Od dziecka zbieram grzyby z rodzicami i to uwielbiam, a zupa grzybowa... pycha! Najbliższe grzybobranie w weekend -
noa8 wrote:Pocahontas i Scarlett zmieniłam wam date połówkowego bo obydwie miałyście na 2015 r..
Śliczną mamy listee!
Kasss moi domownicy też nie zauwają zmian.
2015, hehe, takie roztargnione jestesmy
madziulek powodzenia na wizycie, na pewno wszystko bedzie dobrze -
mi wlosy wypadały na poczatku ale obcięłam i teraz nie mam z nimi problemu. cera to na zmiane raz jest dobrze nastepnym coś wyskoczy. ja mam problem z piersiami bo sa duże i teraz zrobiły sie takie żabowate i załważyłam pierwsze rozstępy polecacie jakiś dobry krem do samych piersi??boje sie że po ciązy beda obwisłe;(
[/url]