Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Te bierze się do końca i podczas karmienia piersią można.
Z góry zaznaczam że te dane mam ze stron aptek, gdzie podali ile jest czego (wg ulotki)
Ceny na 100% będą się różnić.
Do Femibion Natal 2 polecam brać dodatkowo folik, bo nie zawiera go w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:36
-
nick nieaktualnyTeraz działa
dzięki.
Ja też myślę, że na kolejnej wizycie zapytam lekarza czy nie zmienić witamin. Niech spojrzy na moje wyniki i powie Co myśli.
A Feioton Natal 2 Plus widzę, że można kupić już za ok 30 zł w aptekach internetowych.Rubi lubi tę wiadomość
-
Kasha wrote:Te bierze się do końca i podczas karmienia piersią można.
Z góry zaznaczam że te dane mam ze stron aptek, gdzie podali ile jest czego (wg ulotki)
Ceny na 100% będą się różnić.
Do Femibion Natal 2 polecam brać dodatkowo folik, bo nie zawiera go w sobie.
no dokladnie. ja caly czas biore kwas foliowy oprocz witamin... i to w zwiekszonej dawce 5mg.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska - dużo wapnia ma ser żółty. Mnie kilka razy bolały uda - lekarz powiedział, że mogę na to brać wapń albo magnez.
A propos kosmetyków to na lutówkach często pojawia się strona http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html z różnymi analizami. Palmers wygląda średnio w tym porównaniu -
Justyska89 wrote:Mam pytanie do was co mam zrobić bo stwierdziłam ze skoro raz boli mnie kolano raz biodra to może mam za mało wapnia??? Co jeść żeby uzupełnić musze jeszcze powiedzieć ze mleka nie toleruje. I jeszcze jedno mialyscie może tak ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 13:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Witam w tą brzydką u mnie pogodę.Synek złapał znów jakąś infekcję ma kaszelek, niby nic poważnego, pewnie od dzieci na zajęciach na które chodzi.
Scarlett, u nas było malowanie,część kamienia na ścianie, panele w 2 pokojach, poza tym wymiana mebli, ale meblarze nie zamontowali mi półek w szafie więc do poniedziałku czekam, mam wszystko w kartonach...
Jeśli chodzi o witaminy ja w 1ciąży i teraz do 13tyg brałam też Femibion, bardzo polecam, również w czasie karmienia po ciążyTeraz przerzuciłam się na Vitaminer z DHA, ze względu na cenę. Tak czy inaczej ja zamawiam na internecie w aptece.
Kasha, super stronka, jak będę miała chwilę to zerknę, żeby coś dodać.
Od dziś w Lidlu są kombinezony dla dzieci od 86-152 rozmiary, oczywiście o 7.30 już wyboru nie było, ale kupiłam, świetny materiał
Mnie też ostatnio bolały uda od wewnątrz,ale to zakwasy.
W Smyku i 5 10 15 też patrzcie na stronach internetowych są często przeceny, kupowałam już nie raz i warto
Bella,gratuluję ruchów, fajne uczucie, nie ?
Czy macie czasem kłucia w srodku, w pochwie?
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Scarlett no i wlasnie ns tej stronie wedlug analizy super wypada oliwka babydream ktora jest rewelacyjna.cala ciążę jej używałam
No właśnie mam plan żeby ją kupićale póki co chciałabym skończyć Palmersa bo i tak brakuje mi miejsca na półkach. Mam głupi nawyk (z którym próbuje walczyć) zaczynania nowych rzeczy nim skończę stare) i tak np. balsamy mam otwarte 4 obecnie... Palmers na rozstępy, Palmers z Q10, Neutrogenę zwykłą i ten Lirene do biustu
Ale Neutrogenę wyrzucę bo nie mogę się dopchać do resztek które tam jeszcze zostały:)
SunSun super brzuszek!SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny