SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/affa0ffb0d54.jpg

Można kombinować z przepisem. Dodać owoce, polać polewą, regulować słodkość.

SunSun, gosiaczek31, czekaja lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunsun mój tez uwielbia kopiec kreta zwłaszcza ten z ciasteczkami oreo pycha
    http://www.mojewypieki.com/przepis/kopiec-kreta

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Hej dziewczyny witam się z wami w nowym tyg :)

Nie śpię od 7 bo mój mąż wrócił do domu z pracy narobił hałasu obudził mnie i poszedł spać chrapiac jak słoń masakra

o matko moj tez strasznie chrapie... dzis w nocy miedzy 1 a 5 obudzil mnie kilkanascie razy... brrr. a rano sie smialam ze obudzil tez pare razy naszego malusz"a bo tak sie wiercil ze nie moglam (nie chcialam) zasnac bko kocham te nozki jak mnie tak kopie... ;)

moglabym caly dzien lezec zeby nie przegapic ani jednego jego ruchu ;*

a wiecie co... martwie sie o pocahontas... bo duzo sie udzielala i nagle milczy juz dosc dlugo.... ;/ a ona jeszcze z blizniakami... mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze tylko nie ma czasu napisac... ;*

czekaja lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) mój mąż jest bardziej tortowy i czym więcej warstw tym jest szczęśliwszy :)

p.s. przez to pisanie i czytanie o tortach robię się głodna :)

• kasss Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też sie zastanawiam co z dziewczynami sun sun kontaktowała sie blanka i u niej wszystko dobrze mam nadzieje ze pocahontas i reszta diewczyn tez sie odezwią ja pisałam z Joanna czeka jeszce na wyniki amniopunkcj mam nadzieje że z jej maluszkiem wszystko bedzie dobrze
    ja też myśle nad jakimś tortem bo w poniediałek mamy druga rocznice slubu ale bedziemy swietowac ja w niedziele mąż juz zapowiedział że robi pyszne marokańskie sniadanie takie jak jedliśmy w podróży poślubnej!

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Na szczęście mój M nie naciska na ciasta,torty itp. bo mam wrażenie,że akurat do tego mam dwie lewe ręce... No i na szczęście piekarnik u nas zepsuty. Czasami zażyczy sobie tiramisu bo uwielbia a to akurat szybko się robi więc ma na życzenie. I dlatego cieszę się,że co tydz mamy wesela bo tam zawsze jest ciasto więc jak sobie posmakuje kilku raz czy 2 w tyg to mam spokój :D

Ja od wczoraj walczę z przeziębieniem i zatokami :/ I mam mega ochote na mufinki czekoladowe więc codziennie rano dostaję jednego na zaspokojenie:) Śmieję sie,że Lena chce ciacho i M pędzi do piekarni i przywozi :D Fajnie jest być w ciąży :)

Też często się zastanawiam co z dziewczynami,które nagle ucichły.. :(
    Mam nadzieję,że niedługo się odezwą i wszystko u nich ogólnie w porządku :)

A z dobrych wiadomości to to,że Lena jeszcze niekopie ale jak poleże dłużej to czuję jak się rusza :) Także mam nadzieję,że lada dzień poczuję pierwszego wyczekiwanego od dawna kopniaka :D

iv09cbxm68yuj78z.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszysykim

o kopiec kreta też bym wciągneła a ja zawsze kopiec robiłam z pudełka bo jest pyszny głównie masa ten od kass pierwszy raz widze

na razie wcinam monte

a dziś miałam dosyć dziwną sytuację i do tej pory bije sie z myślami co zrobić może wy pomożecie
    przyszła dziś do mnie chrześnica 1 kl gimnazjum z płaczem że jest na wagarach i czy może u mnie zostać do 12 bo o 12 jej mam jedzie do szkoły i chata wolna
    że bała sie pójść do szkoły bo jakiejś koleżance napisała na książce "suka" i tamta ją straszy że jej matka pójdzie do dyrektorki ze skargą a już rok temu też miała jakiś konflikt z tą dziewuchą i jej matka przyszła wtedy do mojej siostry i tam sie coś kłóciły podobno
    wydaje mi się że z czymś takim raczej matka do dyrektorki lecieć nie bedzie ale ona sie wystraszyła
    do tego dzwoniła do mnie siostra i pytałam czy jest u mnie bo wychowawczyni dzwoniła że jej nie ma w szkole powiedziałam że nie bo młodej obiecałam że nie powiem ale teraz nie wiem czy nie zadzwonić do niej i nie powiedzieć czy byc dobrą ciotką i siedzieć cicho (kiedyś ja do siostry chodziłam na wagary to ona mnie kryła przed rodzicami)

a z drugiej strony jak jej powiem i ona sie wygada to młoda będzie sie włóczyć następnym razem po mieście to wole żeby przyszła do mnie dziś i tak 2 godz siedziała nad zalewem ale zaczęło padać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:42

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od wczoraj widzimy z meżem konkretne uwypuklenia na brzuchu, jak to smiesznie wygląda ;D zwłaszcza jak się przemieszcza i ta góreczka idzie z jednej strony na drugą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:46

MartaM, SunSun, czekaja, slodka100 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych wszystkich ciastach i wcinam śledzia z chili :) pycha!

Sylwia nie wiem jaka jest twoja siostra i jakie macie relacje. Mam siostrę, która ma 16letnią córkę. Między mną a siostrą jest 13 lat różnicy, a między mną a siostrzenicą 8. Ja dałabym jej dyskretnie znać, że młoda jest u mnie np. smsem żeby się nie martwiła, ale żeby mnie nie wydała. Wiem, że moja siostra nie jest wybuchowa, raczej stara się dużo rozmawiać z córką, szczególnie gdy coś się dzieje, więc wiem że nie przybiegłaby zaraz do mnie zdradzając, że się wygadałam. A przynajmniej by się nie zamartwiała gdzie podziewa się jej dziecko.
    Może też namówiłabym młodą, żeby sama zadzwoniła do mamy i powiedziała, że jest ze mną.

sylwia85 lubi tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć, dobrze Wam z tym, że mężowie luubią słodycze.. mój "ze słodyczy tylko mięso" , więc jak sobie upiekę to muszę zjeść..całe..

sywia, niezręczna sytuacja, ale ja chyba bym porozmawiała z siostrą, na pewno się martwi gdzie córka chodzi, do tego dlaczego nie powiedziała jej o problemach - nie ma do niej zaufania? bo skoro tak napisała jakiejś dziewczynie, to jest tego powód i tego bym szukała.. siostra teraz może mieć żal do ciebie ze nic nie powiedziałaś (okłamałaś ją), a córce zrobi awanturę. Jeśli zadzwonisz i wyjaśnisz jak było, to radzę abyś doradziła siostrze szczerą rozmowę z córką, zamiast awantur. Osobiście wolałabym aby córka mówiła mi o każdym problemie, niż unikała scysji czy to w szkole czy w domu..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• SunSun Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    sunsun mój tez uwielbia kopiec kreta zwłaszcza ten z ciasteczkami oreo pycha
    http://www.mojewypieki.com/przepis/kopiec-kreta
    o kurcze !super!Uwielbia cisteczka orea więc chyba mu takie coś zrobie :)
    a tak z innej beczki...nie mam dla niego nic!Jakiś potrzebuje drobiazg i mam zero weny.To nasza pierwsza rocznica i wiem że on mi kupił złoty drogi pierścionek.Wiem ,że nie chce nic ode mnie ale chciałabym mu sprawić przyjemność..jakieś pomysłu ?:D

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja też chcodziłam do cioci na wagary-tyle że mama mnie nie szukała.I nic nie powiedziała nigdy.Tylko ekhm jak wróci do domu siostra będzie ją wypytywać gdzie byłą itp może się wydać i siostra się wściec.Głupia sprawa.

ex2btv738sn49jef.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    o kurcze !super!Uwielbia cisteczka orea więc chyba mu takie coś zrobie :)
    a tak z innej beczki...nie mam dla niego nic!Jakiś potrzebuje drobiazg i mam zero weny.To nasza pierwsza rocznica i wiem że on mi kupił złoty drogi pierścionek.Wiem ,że nie chce nic ode mnie ale chciałabym mu sprawić przyjemność..jakieś pomysłu ?:D
    a może portfel ze skóry?

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia. Twoja siostra na pewno się martwi, gdzie córa. Jeśli wiesz że siostra się nie wygada, to lepiej jej powiedz że jest u Ciebie. Przynajmniej nie będzie się denerwować. Zawsze możesz napisać że jest bezpieczna, nie pisząc gdzie jest :)

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun, może właśnie jakąś galanterię ze skóry, albo spinki do mankietów jak w miarę często chodzi w gajerku. Nie mam pomysłu.
    Może skorzystam z Waszych pomysłów. Mój ma w poniedziałek urodziny. Staruch jeden :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:29

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro jej mama i tak wie że jest na wagarach to niech zadzwoni młoda do niej i sama powie albo jak wróci do domu to zadzwon do siostry i powiedz że była u ciebie i właśnie poszła do domu

gann3e3k1ojenyv4.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    a może portfel ze skóry?
    W tamtym roku na imieniny mu kupiłam.Zegarek,perfumy tez juz dostał w tym roku.

ex2btv738sn49jef.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis robie karpatke z moich wypiekow:)

na obiad sledzie w smietanie:)

a co do tiramisu polecam na Swieta Bozego narodzenia chociaz to jeszcze troche czasu piernikowe tiramisu!! hit jakich malo. ze 3 razy jeszcze w ciagu roku robilam bo takie jest mega pyszne:) tez moje wypiki:)

co do wyprawki. ja co jakis czas jak ide do sklepu kupuje jakis drobiazg. a to chusteczki a to patyczki do uszu a to płatki kosmetyczne. ubranka kupuje tylko na przecenie bo naprawde duzo sie oszczedza. czekam na przeceny w grudniu to nakupuje najwiecej:) rozpisalam sobie liste na kazdy miesiac co kupic zeby nie czuc tak tego po kieszeni.

A wozek wybralam maxi cosi mura 4 plus ale to mysle bedziemy kupowac dopiero styczen luty:) a za pokoik wezmiemy sie moze pod koniec grudnia:)

milego dnia:)

SunSun, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Sylwia ja też chcodziłam do cioci na wagary-tyle że mama mnie nie szukała.I nic nie powiedziała nigdy.Tylko ekhm jak wróci do domu siostra będzie ją wypytywać gdzie byłą itp może się wydać i siostra się wściec.Głupia sprawa.

ja chodziłam do siostry na wagary między nami jest 3 lata różnicy tylko siostra wcześnie zaczęła i sie wyprowadziła nigdy nic nie powiedziała za co byłam jej wdzięczna
    za mną też nikt nie dzwonił ale wtedy komórki dopiero wchodziły
    a raczej jest z tych wybuchowych to jak chlapnie że jej powiedziałam to młoda więcej do mnie nie przyjdzie ogólnie też nie podoba mi sie ich podejście do dzieci a od Kariny wymagają jakby była dorosła żeby opiekowała sie rodzeństwem 2,5 i 6 lat sprzątała itd itp w szkole same 6 a sama prymusem nie była

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha spinki to odpadają bo wszystkie koszule ma na guziki.Zresztą i tak garniaka zakłada od święta.

ex2btv738sn49jef.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ