Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ciężka sprawa.Na pewno sie jakos nie zamartwi bo młoda zaraz wróci do domu..przecież z niego nie uciekła.Juz wie ,ze jest na wagarach wiec Karinie sie i tak dostanie obojetnie gdzie je spędziła- spróbuj ja przekonać zeby powiedziała mamie o co chodzi.I ja bym sprawę przeczekala.
sylwia85 lubi tę wiadomość
-
nie no z młodą gadałam mówiłam żeby powiedziała prawdę jak było dlaczego poszła na wagary bo jak zacznie kombinować to będzie tylko gorzej a do domu poszła o 12 szwagier też wiedział że jest na wagarach to mógł w miedzy czasie do domu zajechać sprawdzić czy jest a opierdziel i tak zbierze i tak
na razie nic jej nie mówie jak sie spotkamy to ja sobie z nią pogadamSunSun lubi tę wiadomość
-
a poza tym ja sama duchem sie czuje na lat 20 i nie chce być starą ciotka
i sama sie wyszalałam w życiu i niczego nie żałuje a dla rodziców zawsze byłam ta "najgorsza" bo pyskuje stawia sie i stawia na swoim a na wagary też chodziłam często
ale jakoś na złą drogę mnie to nie sprowadziłoScarlett2014, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia chyba postąpiłaś najlepiej jak można było postąpić choć to zawsze są trudne sytuacje. I zgadzam się z tym co piszesz: ja też swego czasu nieźle się w swoim życiu bawiłam ale niczego nie żałuję. Może dzięki temu, że kiedyś się wyszalałam dziś tak lubię moje spokojne i ułożone życie
A propos prezentów - nie myślałyście żeby o prostu obwiązać się dużą czerwona kokardą?
Czekaja fajnie, że się odezwałaśa karpatkę mój mąż też bardzo lubi - ja trochę mniej
czekaja, SunSun, sylwia85 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny
a wogule to mnie zaskoczyła pozytywnie że do mnie przyszła bo odkąd mam swoją rodzinę to rzadko mamy kontakt a żeby tak pogadać to nie pamiętam kiedy ze mną tak gadała i szkoda mi jej trochę bo ciężko maja szagier niedawno przestał pić a siostra dopiero od 1,5 roku pracuje i teraz poszła na studia bo ma szanse z salowej przejść na pielegniarkę więc dopiero zaczynają wychodzić na prostą
i młoda trafiła jak robiłam porządki w szafie i wyszła bogatsza o kurtkę zimową -
Scarlett2014 wrote:
A propos prezentów - nie myślałyście żeby o prostu obwiązać się dużą czerwona kokardą?
Ja już ten pomysł kiedyś wykorzystałamZ moim B. nie ma problemu, bo na co dzień chodzi w garniturach, marynarkach i uwielbia takie dodatki jak poszetka, spinki, fajny krawat. Więc jak nie mam akurat innego pomysłu to muszę tylko poczytać o nowościach w modzie męskiej, poszukać jakiegoś ciekawego wzoru i z głowy
SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
a ja właśnie biore sie za obiad biszkopt sie piecze a ja juz zabrudziłam całą kuchnie
sunsun kiedy macie rocznice? my nie bedziemy sobie nic kupować tak ustaliliśmy po slubie spedzimy ten dzien razem i na pewno bedzie miło a zwłasza teraz jak malenstwo w brzuszku nic wiecej do szczescia nie potrzebagosiaczek31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny