Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamuśki:)
Teraz dopiero mam chwilkę. Moja mama przyjechała na tydzień aby pomóc mi w opiece nad córką. W związku z tym będę miała więcej czasu na odpoczynek (z czego się cieszę).
Dziś odbieram wyniki z badań i mam wizytę u ginekologa. Na pewno napiszę co słychać u naszego ziarenka.
3majcie kciuki żeby wszystko było ok.
Pozdrówki dla Was. -
nick nieaktualnySlodka100 jestem na liście tylko pod imieniem a nie nickiem, ale już to zmieniłam. wizyta 18 nie wiem czy ktoś mi datę zmienił czy ja wpisałam ją źle... ale zmieniłam już na poprawną
a dziewczyny powiedzcie mi jak tam samopoczucie? czy czujecie się hmmm.... takie... "nierozgarnięte"? ja co chwile coś zapominam, nie widzę rzeczy które leżą przede mną masakra:) muszę się trochę zorganizowaćslodka100 lubi tę wiadomość
-
ja sie czuje w miare dobrze tylko te klucia z prawej strony mnie stresuja ale to tylko pare razy na dzien sie dzieje, no i pije duzo i wtedy sikam czesciej, czasem brzuszek troszke poboli, szybciej sie mecze i miewam napady głodu ale nie na slodycze tak to narazie jest spokojnie ale wszystko z dnia na dzien moze sie zmienic
aha i wech mam bardzo wyczulony, moj gin mowil ze przez luteine objawy moga byc lagodniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:19
-
Cześć!
Weekend, weekend i po weekendzie
Wczoraj rano nie umiałam śniadania zjeść, w ogóle nie czułam smaku, nic mi nie smakowało. Cały dzień w ogóle jakiś taki
A dziś rano to już chyba były mdłości? Sama nie wiem, nawet na wielkim bilbordzie był tuńczyk i nie mogłam na niego patrzeć, a na samą myśl o śniadaniu mnie odrzucało... to te mdłości? Teraz już ok.
Nie mogę się doczekać piątku - usg. Ale przy tej całej zmienności nastrojów to wiem jedno: albo będzie serce, albo nic w jajeczku nie będzie. Mąż mnie karci za takie nastawienie, ale strasznie się boję, że tam nic nie ma (taką schize mam)
Jeśli będzie , to w najbliższych dniach powiemy rodzicom i mojej przyjaciółce, bo jak już coś się stanie to wiem, że na nich mogę liczyć!Rubi lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnykasss wrote:witam was dziewczyny ja dziś czuje sie dobrze mdłości brak zachcianek też oby tak dalej. czasami boli mnie kolo pępka też tak macie?
Mnie czasami coś zaboli a raczej zakuje. Nadal mam też bardzo wrażliwe piersi i sporo śluzo. Mdłości nie mam - raczej takie poczucie jakbym miała coś w przełyku, na żołądku. Trudno to określić.
Kurcze dziewczyny poradźcie coś. Wg. kalendarza OF jestem dziś w 4t 6 dniu co by się w miarę zgadzało z betą. No i moje pytanie na kiedy umówić się do lekarza. 21.07 czyli 5t i 6d powie mi już coś? Jak byłam u lekarza w 4t i 1d to nie było nic widać. Teraz jeszcze zastanawiam się czy przypadkiem nie miałam owulacji jeszcze później niż myślałam czyli nie 24.06 a w okolicach 29.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 12:21
-
Scarlet- ja byłam u gin w 5t4dniu wg OM. był pęcherzyk i ciałko żółte, ale zarodka nie widziałam, gin nie wykonała pomiarów, kazała przyjść za 2, najlepiej 3 tygodnie, że wtedy już będzie mogła ocenić co i jak.
-
MamaAdasia wrote:Witam Was ,
U mnie z tą pracą to lipa, mam umowę na zastępstwo więc i tak mnie zwolnią, kwestia tego kiedy. A w pracy stres ogromny, dlatego chyba szybko ucieknę na L4.
Nie chcę stresować dzidziusia, a w pracy jeszcze nie mówiłam...
Mnie kłuje w lewym jajniku często, i tez mam to uczucie ciagnięcia czasem.
Jakbym miała stresująca prace bez możliwości powrotu tez bym tak zrobiła, -
nick nieaktualny