Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki:)
bylam juz tu ale jeszcze tak niesmialo sie udzielam bo boje sie rozcarowania, ale dzis chyba moge sie cieszyc:)
wizyta udana serduszko jest wielkosc pecherzyka i malucha odpowiada dacie OM i to mnie bardzo cieszy:)
ziwkszyla luteine duphaston dalej mam brac i zapisala jeszcze acard zeby maluch sie dobrze zagniezdzil:)
Boje sie nadal ale wierze ze bedzie ok:) nastepna wizyta 1.08:)
buziaki i trzymam kiuki za nastepne wizyty Wasze dziewczynki:)MamaAdasia, mizzelka, Emily83, Anastazjaaa, slodka100, kasss, MartaM lubią tę wiadomość
-
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2uomnpf&s=8#.U8PKukCet-Z
To moje zdjecie z 5t4dnia . Jak teraz patrzę to jakby zarodek widzę, nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:19
mizzelka, Anastazjaaa, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A lykacie juz witaminy dla kobiet w ciąży?
Ja na razie tylko kwas foliowy, i zastanawiam się kidy zacząć witaminy
te witaminy dla kobiet ciąży zawierają już kwas foliowy wiec albo jedno się bierze albo drugie...
mój gin powiedział, że teraz nie ma potrzeby brać witamin w tabletkach wystarczy że jem owoce i warzywa co dziennie, a biorę tylko kwas foliowy...Anastazjaaa, anka418 lubią tę wiadomość
-
Emily83 wrote:te witaminy dla kobiet ciąży zawierają już kwas foliowy wiec albo jedno się bierze albo drugie...
mój gin powiedział, że teraz nie ma potrzeby brać witamin w tabletkach wystarczy że jem owoce i warzywa co dziennie, a biorę tylko kwas foliowy...
można wit B dołączyć albo zmienic na suplement diety w sumieMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:mówiła że za mały żeby mierzyć, że jest pecherzyk i ciałko żółte, ale o zarodku nie mówiła..
zapraszała za 2-3 tygodnie, bo miałam późniejszą owulację. No to grzecznie zaczekam.
ja tez mialam późną owulkę bo aż w 27dcMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Hej dziewczynki:)
bylam juz tu ale jeszcze tak niesmialo sie udzielam bo boje sie rozcarowania, ale dzis chyba moge sie cieszyc:)
wizyta udana serduszko jest wielkosc pecherzyka i malucha odpowiada dacie OM i to mnie bardzo cieszy:)
cieszę się że u lekarza wszystko ok;
rośnijcie zdrowoczekaja, mizzelka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
słuchajcie moja gin powiedziała że wypadnie okres zimowe na noszenie dzieciątka pod sercem wiec ona zaleca szczepienia przeciwko grypie, co o tym myślicie? Mówi, ze nie mam się czego obawiać, że to jest bezpieczne dla dziecka i lepiej się szczepić niż chorować na grypę... sama nie wiem co o tym myśleć? Co wy na to?