Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasss wrote:mizelka ja tez w czwartek i też 6+2 ale ty chyba nie liczysz od@ ostatniej bo termin masz 8 dni wcześniej
a terminu nie zmieniłam bo nadal nie wiem jak jest, może teraz konkretnie oceni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 17:18
-
Mi w pierwszej wizycie wychodziła ciąża o 5dni wcześniejsza czyli zamiast 5+1 było 4+3 natomiast teraz w szpitalu był już tylko jeden dzień różnicy. Tzn. Zamiast 6+2 było 6+1.
Także jak pojawił się zarodek to i się data zmieniła.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
No nawet dobrze Mizzelko Kochana :-* tylko mdłości mnie męczą prawie cały dzień. A tak to dobrze, dziękuję :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja w pierwszej ciąży bylam w 8 tyg pierwszy raz, serduszko juz bilo i jakoś się tak nie stresowałam jak teraz. Może dlatego ze nie mialam takiego dostępu do Internetu jak teraz, remontowaliśmy dom, wesele na głowie. Czytałam tylko m jak mama, a tam same piękne rzeczy piszą. A teraz niby jestem starsza, dojrzalsza, bardziej doświadczona a schizy mam jak bym nie wiem kim byla. U lekarza juz bylam 2 razy, co chwile cos czytam w Internecie i pewnie dlatego sobie przybieram do glowy różne dziwne rzeczy. Czasem się zastanawiam czy ze mną wszystko ok
Anastazjaaa, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Chce mi się, ale umiem to powstrzymać. Póki co to tylko raz wymiotowalam w drodze powrotnej z Zakopanego.
Anastazjaaa co oznacza ten gang 18+ bo na lipcowkach widziałam to tez u innych dziewczyn?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tez jadłam w pierwszej ciąży, ale szybko mi zbrzydly:-P
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Chce mi się, ale umiem to powstrzymać. Póki co to tylko raz wymiotowalam w drodze powrotnej z Zakopanego.
Anastazjaaa co oznacza ten gang 18+ bo na lipcowkach widziałam to tez u innych dziewczyn? -
Aha no to już rozumiemOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs