Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
TO i ja się witam
ja równiez mam termin przewidywany na marzec 2015
tydzien temu bylam u gin ale nie robiła mi usg bo powiedziala że za wcześnie i mam się stawić za tydzień w środę - tak bardzo bym chciała uslyszec serduszkoale to chyba będzie jeszcze za wcześnie prawda?
Może tam wcześniej już o tym pisałyście ale wybaczcie nie mam na tyle czasu żeby wszystkie str przeczytać :p
MamaAdasia, mizzelka, slodka100 lubią tę wiadomość
margoo89
-
nick nieaktualnyWitajcie mamuśki
Miłego i spokojnego dnia życzę wszystkim
Ja właśnie będę zbierać się do pracy u nas pogoda piękna i chce się żyć, całkiem to inaczej jak słonko świeci
Witam wszystkie nowe mamusie przy okazji i życzę wszystkiego dobrego i nudnych ciąż bez problemów
Widzę, że jest nas coraz więcej i oby tak dalej. U mnie póki co spokój z nudnościami czasem jedynie poczuję przy okazji jedenia, ale nie jest to nic wielkiego i tak sie zastanawiam czy mnie dopadną mdłości... Nie wiem czemu, ale wolałbym je mieć, przynajmniej czułabym ten Błogosławiony stan
Głupie?
-
Oj mnie mdlosci wymeczyly wczoraj. Caly dzien sie z nimi zmagalam. Za to dzis za porada bqrdziej doswiadczonej siostry zjadlam kawalek suchego chleba przed wstaniem z lozka i poki co jest dobrze. Jej wlasnie pomagalo na mdlosci zjedzenie czegos przed spionizowaniem. Zobaczymy jak to sie u mnie sprawdzi
Milego dnia Mamusie!
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Witam z rana,
Ja wczoraj wzięłam się za prace w ogródku i później trochę bolało w okolicy pępka.. Ale wolę coś robić, szybciej czas leci.
Ja tak jak mówię odpukać: na razie mdłosci brak. Chyba w 1szej ciązy mnie za długo meczyły,bo do 20 tygodnia, więc teraz dla równowagi nie mam
Witam Nowe Mamusie
Całkiem nas sporo będzie -
Tygrysku ja mam też od pewnego czasu tak samo, co chwila czuje jakby taki ból rozciągliwy w podbrzuszu.
Tygrysek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
u mnie też od czasu do czasu zakuje
co do mdłości omijam tłuste... i to na serio pomaga...
uwielbiam jeść bułki z dżememsame bez masła
i czasami te sucharki
do mnie to chyba jeszcze nie dociera że jestem w ciąży
choć mdłości mnie nie opuszczają (są delikatniejsze)
Witam nowe Mamy
Miłego dnia życzęi powoli biorę się za dokonczenie ciasta
-
Cześć dziewczyny i witam nowe szczęśliwe mamusie
Ja cóż jak mam pusto w żołądku to niedobrze mi się robi,dlatego dbam o to by co dwie godziny coś zjeść jakiś owoc np. banan, jabłko, nektarynkę, kawałek arbuza czy warzywo: marchewkę, ogórek muszę jeść często bo inaczej, mdli mnie więc jem często a mało... ogólnie to ja nigdy nie wymiotuję, nie raz w życiu męczyłam się, ale zwymiotować to nie mogłam, więc mam nadzieję, że nie będę teraz musiała... -
Witam,
jestem już po wizycie. Na usg widzieliśmy 5mm naszego małęgo szczęścia.
Serducho bije jak dzwon:) Wszystko bez zastrzeżeń. Pan doktor pochwalił mój pęcherzyk ciążowy. Zalecił zmniejszyć luteinę na 3x1 a później po 10 dniach 2x1:)
Co do plamień - powstał mały polipek , który później będzie można usunąć)) Odetchnęłam z ulgą, że nie jest to związane z ciążą.
Morfologia wzorcowa!!!!!!
Całuje Was mooocno i życzę udanego dnia.slodka100, bella82, MartaM, mizzelka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
a ja jestem zla od samego rana:-/ wczoraj o 7rano polecialam na bete, bo na 13 mialam ginekologa i chcialam miec wynik. Pani w lab powiedziala, ze poprosi by wynik byl do 13, niestety wyniku nie bylo. Dowiedzialam sie, ze bedzie najpozniej wczoraj o 18, niestety nie bylo ani wczoraj ani nie ma dzisiajnapisalam maila i podobno w placowce wynik juz jest ale nie ma go w internecie- bo na udestepnienie go maja 24godz! masakra jakas!!!!
-
Witajcie nowe marcóweczki :)gratuluję wszystkim...!
Mizzelka ja podobnie mam, że nie czuje jeszcze że jestem w ciąży...zwyczajnie to do mnie nie dociera...jeszcze na dodatek przeszły mi wszystkie oznakipomyślałam, że jak zobaczę serduszko to zacznę być prawdziwą przyszłą mamą
będę wtedy kupować sobie gazetki typu m jak mama..oglądać mebelki do pokoju
Endi super, że widziałaś serduszko...
Anastacia jesteśmy na tym samym etapie...
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️