Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym nie chciala zeby mnie maz na fotelu ogladal. Ale usg lekarz robi tsk dyskretnie... Krzeslo dla meza jest ustawione w strone monitora, takiego dodatkowego nad moja glowa. Czuje sie komfortowo. Wszystko zalezy od warunkow. I nie musze byc jak zaba nogi mam zgiete w kolanach tylkoNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyJa nie mam większych oporów, ale tak jak pisałam każda para ma inaczej i sami decydujemy. Ja dzisiaj zaczynam pakowanie na wakacje i właśnie siedzę i zastanawiam się czego mi jeszcze brakuje. Sprawdziłam też kalendarz imprez nad morzem i stwierdzam, że nie będziemy się nudzić bo w Gdyni trochę kabaretów, wyścig samolotów Red Bull, popłyniemy pewnie na Hel tramwajem wodnym i nawdychamy się cennego jodu. Myślę jaka książkę sobie kupić na wakacje? Co polecacie oprócz pozycji dla przyszłych mam itp ( na to jeszcze będzie czas).
-
nick nieaktualny
-
Nie pamietam dokladnie od kiedy ale wiem ze bylam zadkoczona ze tak szybko. W 12tc kiedy bada sie przyziernosc karkowa to juz na pewno robil mi przez brzuch. Nie wiem nawet czy nie wczesniej
mizzelka lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
Mizzelka to faktycznie go nie bierz na porodowke. Zamiast o siebie bedziesz sie martwila o meza... Czy Ci zaraz nie padnie
Ale moze byc z Toba na sali jak bedziesz miala skurcze i bedzie sie otwierala szyjka. Zebys nie cierpiala w samotnosci. Poda wode, potrzyma za reke... A na koncowa akcje tylko wyjdziemizzelka lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualnyJa bardzo chciałabym poród rodzinny, ale mamy jeszcze tyle czasu, że pomyślimy za 6-7 miesięcy Ja myślę, że facet powinien od początku współdzielić opiekę nad dzieckiem, a także mam tu na myśli moment przyjścia na świat, oczywiście jeśli on sam czuje się na siłach bo zmuszać nie ma co Natomiast potem wymówki, że mamusia lepiej nakarmi, zmieni pieluchę i wyjdzie na spacer - NIE KUPUJE TEGO To nasza wspólna radość, odpowiedzialność, zobowiązanie na całe życie od momentu poczęcia do samego końca Tak ja to widzę Się rozpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:01
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
a ja będę zmuszona powiedzieć wcześniej o ciązy niż myślałam.Od soboty miałam bóle brzucha a wczoraj ból promieniował aż do kolan.Mam straszne zawroty ,bóle głowy oraz 38,5 temp.Do tego w pracy siedzenie po 14-15 godzin też nie pomogło Byłam u gino i po wnikliwym badaniu nic nie wykazuje anomali..Pęcherzych 8mm w macicy.Nic więcej nie widać w jajnikach itp.Powiedziała że nie ma co ryzykować choć beta przyrasta pięknie( w srodę 590 a w poniedziałek 5051).Dostałam L4 narazie na tydzień ale lekarka powiedziała że raczej już na nim zostanę.Jak do dwóch dni nie przejdzie ból mam jechać do szpiatala.Trochę boję się o prace ale teraz mam inne piorytety.U mnie jest bum ciążowe i chyba będę 5 dziewczyną.Na dodatek 7 miesięcy temu zostałam awansowana na stanowisko dziewczyny która właśnie zaciązyła(i przedłużyli jej tylko umowę do czasu porodu).... -
nick nieaktualny
-
no w pracy będzie awantura bo l4 jest ciążowe.Na dodatek jedyna umiem robić pewne rzeczy więć kiero na pewno spanikuje.A jeździć do pracy na l4 chyba słabo mi się widzi...Na dodatek nabrałam przeświadczenia ,że jak się tam pojawie to mnie zwolnią dyscyplinarnie(oczywiście nie mają podstaw )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny