Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej brzuchatki witam się w ten ładny jesienny dzień u mnie za oknem słoneczko
Gratuluję zaczęty tyg i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Dorka mała napewno jeszcze przybierze na wadze zobaczysz że to tylko fałszywy alarm
Kasss a te puknięcia czujesz juz długo ??? Bo ja też takie mam ale czuje od tyg i coraz częściej i mocniej juz nawet przez brzuch się je wyczuje mąż ostatnio dostał kopniaka. A więc jeśli nie długo to poczekaj z dnia na dzień będzie częściej i mocniej
Parze chwila przyszły legginsy w pepitkeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:00
SunSun, madziutek 23, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja mam ja mam wizyte ale dopiero na 15:) wczesniej wybieram sie na obiad do bio way:) uwielbiam tam jesc:)
Niunia widze brzuszka juz nie ukryjesz:) pieknie
ja chodze w samych sukienkach bo spodnie leginsy wszystko mnie denerwuje:)
jak bede umiala to tez wrzuce zdjecie swojego brzucha bo jeszcze ani razu tego nie robilam:)kasss, slodka100, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny naprawdę ciężko ukryć już nasze brzuchy!
każda z Wam, która wrzuca fotki ma się czym pochwalić!
Czekaja to podziwiam, że mieścisz się w sukienkiw moje mieści mi się jedna pierś
Ale dziś znalazłam to: http://allegro.pl/2351-oasi-dresowa-sukienka-ciazowa-dzianinowa-s-m-i4684082992.html Co myślicie? -
Cześć,,
ja już po połówkowym.. synek na 150%300g szczęścia, ospa nie miała wpływu na jego rozwój - hura!
cieszymy się bardzo:)
zdjęcie maluszka poniżej:
Scarlet - bardzo mi się podoba..może sama zamówięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:12
Scarlett2014, madziutek 23, kasss, czekaja, Justyska89, bella82, MartaM, MamaAdasia, gosiaczek31, Sarah88, slodka100, SunSun, Emca, Niunia86, kaczamila, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Scarlet fajna ale krotka:) chociaz ja mam same krotkie. kiedys nigdy by mnie nie zmusil do zalozenia sukienki a teraz praktycznie ciagle nosze:)
Konwalianka super gratuluje:)
wiem powtorze sie ale jak sie wrzua zdjecia tak zeby bezposrednio byly na forum??
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Czekaja.. wrzucasz np. na: pl.tinypic.com
tutaj zgrywasz zdjęcie, zaznaczasz rozmiar i pojawiają się linki..bierzesz ten, który zaczyna sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:20
czekaja lubi tę wiadomość
-
dopiero teraz widze jaki mam wielki brzuch:) no ale trudno nie wciagnekasss, bella82, MartaM, Anastacia33, MamaAdasia, Scarlett2014, Justyska89, gosiaczek31, slodka100, Emartea, madziutek 23, SunSun, Emca, Niunia86, jasmin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam,
Niunia, jaki brzucholek
Scarlett, gratuluję kopniaków
Czekaja, Madziutek piękne macie brzuszki
Konwalianka gratuluję synkakawał chłopa
Mi się wydaje, że teraz dzieci jedne przybierają bardziej, inne mniej, u mnie w 22tc Adaś miał 540g, a ciekawe ile ma moje drugie maleństwo, pewnie mniej..
U mnie w 32tc lekarz mnie na USG nastraszył, bo mały ważył prawie 1900g, ale wymiary były rózne, np głowka 36tc, brzuszek 32tc itp. Zrobiłam specjalistyczne USG i okazało się, że jest wszystko jak najbardziej w porządku,a lekarz powiedział: ,,duży chłop, po tacie''. Jedynie co faktycznie miał obw głowki 38, przez co poród był ciężki, ale wszystko miał proporcjonalne jak laleczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:16
czekaja, gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Gratuluje idanych wizyt! I ciesze sie z dziewczynki bo moja nie bedzie w tym meskim gronie sama
dzisiaj Belly pokazalo mi, ze zaczynam 6ty miesiac. Jak to, juz?? Jak ten czas leci....
mi też już pokazuje 6 miesiąc a do końca 133 dniMamaAdasia, SunSun lubią tę wiadomość
-
zaległości nadrobione witam wszystkich i gratuluje udanych wizyt i pieknych brzuszków
u mnie z Igą też mówili mała mała na kazdym usg a jak sie urodziła miała 3760
teraz dzidzius na początku tez był młodszy o 2 tyg a później nadrobił ciekawe co mi teraz powiedzą o ile coś powiedząMamaAdasia, madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja juz w D sie nie mieszcze i boje się co bedzie jak bede karmic. normalnie zawsze C nosiłam.
poki co nie ma zadnych rozstepow mimo ze cycki urosły mega. mam nadzieje ze duzo da mi to ze przed ciaza cwiczylam z chodakowska codziennie i skora jest bardziej rozciagliwa:)
trzymajcie kciuki zmykam powoli bo jeszcze musze prezent na chrzest kupic:)