Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jakoś mocno nie staram się ukryć brzuszka, ale gdybym chciała mogę to jeszcze spokojnie zrobić. Kwestia doboru stroju
podejrzewam jednak, że u mnie też za długo to już nie potrwa
Dziewczyny czy też tak miałyście, że jak raz poczułyście ruchy i zrozumiałyście, że to jest TO, to potem czułyście je już bardzo często? przynajmniej dziś tak mam, że co 2/3 godziny czuje puknięcia etc. -
dzięki dziewczyny też licze na to że mnie dogonicie a czy mozliwe jest to że przez to ze brzuszek troche większy jako jedna z nielicznych nie czuje ruchów pewnie cos za coś nie można miec wszystkiego??
Właśnie przymierzyłam moj ukochany płaszczyk myślałam że troche w nim pochodze a tu w brzuchu ledwo sie dopiął ale w piersiach juz nie Ten co MartaM wsawiła fajny ale szkoda mi 350 zl na jedna zime hmm ciężko będzie coś kupić[/url]
-
nick nieaktualnyTak samo miałam. najpierw miałam jedno puknięcie za dwa dni drugie a po tyg to już co 2-3 godz i trzy razy dziennie serię pol godzinna ale za pierwszym razem wiedziałam że to to bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam jeszcze lekkie te puknięcia ale coraz częstsze
-
nick nieaktualnyhttp://m.hm.com/pl/product/25303?article=25303-A#mediaType=FASHION_FRONT
Ja kupiłam taka kurtkę jest dobra na teraz i na zimę może będzie ok bo ma odpinane podszewka i ma regulacje w pasie
Kasss może być tak ułożonaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:49
-
Ja raczej myśle o czymś takim
http://ponczo.pl/galeria/?hk-222-plaszcz-ponczo-japan-style-plaszcze-l ale musiała bym zobaczyć na zywo jak to wygląda
Justyśka twoja kurtka jest fajna ale obawiam sie czy brzuch który może być ogromny w 9mc w nią wejdzie?[/url]
-
nick nieaktualnyKasss myślę że wejdzie bo w środku jest regulowana ma nawet dużo sznurka na zapasie do popuszczenia. Ten płaszczyk co pokazałas bardzo ładny ale lepiej było by zobaczyć go na żywo i zmierzyć. Kiedyś nacielam się na ubrania z japan style kupiłam bluzę niby rozmiar większą niż noszę a rękawy były dużo za krótkie
-
Kass tyle ze w 9 miesiącu nie bedziemy zapewne caltmu dniami maszerowac w zimnie...wiekszosc z nas to tylko myk do samochodu i wtedy mozna miec kurtke rozpieta a pod spidwm gruby sweter.zreszta mysle że część z nas urodzi przed terminem
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak szukałam czegoś to już chciałam usiąść na środku galerii i się rozplakalac aż trafiła się ta kurtka mąż widział moja złość to nawet na o 100 zl droższa by się zgodził a akurat była zniżka na legitymację studencka to moja siostra przyjechała i mi z legitymacja wzięła o 60 zł taniej. Zobaczymy może przetrwać w niej zimę a jak nie to w styczniu lutym będę się martwila najwyżej coś na wyprzedaży jakiejś może znajdę
-
Hej dziewczyny , witam się w pochmurne południe. Wczoraj byłam na wizycie jak wiecie, no i miałam robioną cytologię, ginekolog mówił że po tym badaniu może pojawić się plamienie. Plamienia nie dostałam na szczęście, ale całą noc aż do tej pory boli mnie brzuch, taki ból zwiastujący miesiączke. Masakra jakaś. Miała któraś z Was takie dolegliwości po cytylogi?
-
nick nieaktualnyJuusti ja też nie miałam żadnych negatywnych objawów po cytologii.
Co do kurtki to mi szkoda wydawać na nią pieniążki... na razie chodzę w starej, ale powoli robi się ciasna w biuście no i jest krótka. Mam stary płaszcz z Zary który jest bardzo luźny w brzuchu, ale z racji tego, że to trochę bombka/trochę ponczo to może mi mocno wiatr ją podwiewać.
Opcja rezerwowa to kurtka od koleżanki tylko, że ona jest ode mnie dużo większa w sensie wagowym i póki co w niej utonę. Ale jeśli przechodzę w płaszczyku z Zary 2 miesiące to potem pożyczona kurta może się sprawdzić. A wolę sobie kupić jakieś tuniki ciążowe czy sukienki niż kurtkę... bo w sukienkach, tunikach spędzam cały dzień z ludźmi i chcę dobrze wyglądać, a kurtę ubieram na chwilę więc nawet jak będzie za duża to przeżyje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:43
-
mi też szkoda ale nie mam wyjścia Justyśka właśnie mierzyłam taką kurtke siostry i po rozciagnieciu sznureczków jest dobra choc opieta ale na teraz poźniej juz był by problem
Anastacia33 a mówią że druga przechodzi się łagodniej jak widac nie ma reguły na toWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:06
[/url]