Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ale to po 36 tyg sie robi tak?
mam pytanie do dziewczyn które biorą lek na tarczyce czy mozecie poźniej normalnie zjeść śniadanie? bo ja od kad biore eutyrox zawsze wymiotuje( może to za dużo powiedziane ale szarpie mnie zawsze przed śniadaniem) a jak raz od razu poszlam zjesc to zwymiotowalam cale sniadanie[/url]
-
Justyska89 wrote:Niunia a jak rozróżniasz zmianę pozycji??? bo ja nie wiem co moja tam robi zawsze się śmieje ze świruje i szaleje w brzuchu
Sory ze tak zadaje nieraz może głupie pytania ale w taki sposób budyń mi się objawia
Chodziło mi o to,że czuję jak się poruszy czy przemieści.. NIe konkretnie,że sobie nogi inaczej ułoży czy coś ale mam takie uczucie jakby przepływała z jednego boku do drugiego i delikatnie smyrała.. też się czasami śmieje,że mała się "mości"
Czasami mam wrażenie jakby się przekręcała z boku ma bok.
Kasss ja też biorę eutyrox jakieś pól godz przed śniadaniem i nawet raz nie miałam problemu więc nie wiem czemu u Ciebie tak jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:01
-
Witajcie kochane:)
Udało mi się ogarnąć cały dzień dzisiejszy na forum.
Moja wizyta udana,potwierdzone na 100%,że SYNUŚWszystko w porządeczku.
Był bardzo grzeczny. Pan doktor wyznaczył mi termin usg połówkowego na 6 listopada,więc już niedługo.Cieszę się,że mogłam popatrzeć na bobaska.
Troszkę mam morfologię obniżoną,więc muszę zacząć brać żelazo.
Gratuluję Wam uroczych brzuszkówkasss, Sarah88, Emca, Niunia86, Justyska89, Anastacia33, czekaja, gosiaczek31, Scarlett2014, konwalianka, SunSun, madziutek 23, MartaM, kaczamila, Emartea, bella82, sylwia85, Dorka1979, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Jasmin super gratuluje synka ja myślałam że ty masz połowkowe dziś
kurde to nie wiem czemu ja tak mam też tylko łykiem popijam niby zdążyłam sie przyzwyczaic ale jest to bardzo uciążliwe może poprosze o zmiane lekuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:37
jasmin lubi tę wiadomość
[/url]
-
Hej dziewczyny
) śliczne brzusie i gratuluję dzidziusiow teraz to już fajniej jak wie się z kim się rozmawia
Byłam dzisiaj na połówkowmy, moja mała królewna została dziewczynką, mąż juz bardzo się cieszy, powiedział nawet ze bardzo ja juz kocha i chyba o szaleje ze szczęścia i miłości jak się Amelcia urodzinie mamy zdj 3d bo postanowiliśmy ze pójdziemy dopiero w 30 tyg ale mamy za to prześliczne zdjęcie malusich stopek
juz się nie mogę doczekac żeby wziąć malutką na ręce i ja zobaczyć
jutro jedziemy do spa w nagrodę dla mnie przez cały tydzień bardzo bolał mnie żołądek czy jestem głodna czy najedzona jakby ktoś mi go ścisnąale od dzisiaj juz jest dobrze ;)0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:43
Emca, Niunia86, Sarah88, Justyska89, kasss, gosiaczek31, Scarlett2014, SunSun, madziutek 23, MartaM, bella82, Dorka1979, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Vanilla gratuluję i ciesze sie,że same dobre wieści. Spa - mmmmm, też bym pojechała ale remont mamy więc bieganina...
Jasmin również gratuluję. Widzę,że obie będziemy miały połówkowe 6 listopada. W kupie raźniej jak to mówią.
Miłego wieczoru.jasmin lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
co do ilości chłopców to ogólnie kiedys lekarz mi mówił że ostatnimi czasy rodzi się więcej chłopców wcześniej było odwrotnie, niewierze ze to mozna zaplanowac, sama zrobilam chyba wszystko zeby zaplanowac plec, przy drugim nie bede
)
-
cześć Kobitki
gratuluję udanych wizyt. Zdjęcia Brzuszków urocze.
Właśnie maluszek zaczął się ruszać jak to wieczorami bywa, puściłam mu muzyczkę i umilamy sobie czas wpisami na forum
ja ostatnio małą ilością czasu dysponuję, bo szukamy swojego własnego lokum. Ciężka to jest sprawa. Na razie mieszkamy w kawalerce podnajmowanej od rodzinki, ale już najwyższy czas na coś większego, zwłaszcza, że dzidzia w drodze. Czytam, że urządzacie pokoiki dla maluszków, a ja się zastanawiam jak tu meble przestawić, czego się pozbyć, żeby łóżeczko zmieścić
I tak pewnie zanim kupimy, wyremontujemy to lato przyjdzie...
Może w końcu uda mi się zdjęcie brzucholka wkleić, bo Wasze to taakie duże okrąglutkie, a mój mam wrażenie taaki malutki, ale też okrąglutki
Odliczam czas do wizyty2 długie tygodnie,
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:11
madziutek 23, Niunia86, bella82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja na momencik:) wszystko super Ewa wazy 389gram i jest super zdrowa:)
gratuluje wszystkich wizyt i do jutra rana ze śniadaniem:)Emca, kasss, gosiaczek31, Anastacia33, Scarlett2014, konwalianka, SunSun, Justyska89, jasmin, Niunia86, MartaM, bella82, slodka100 lubią tę wiadomość
-
o to spora ta Twoja "kruszynka"
czekaja...
vanilia to Twoja malutka bedzie miec w czym wybierac
Emca moj tez sie bardzo wierci... ogolnie caly dzien mnie zaczepia z przerwami na drzemki ale wieczorem w godz ok 20 do 21daje czaduSunSun, Emca, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik faktycznie ale masz brzuszek... ale chyba Ci tego zazdroszczę
mały ale piękny!
Dziewczyny wielkie gratulacje! Cieszę się że nasza dobra passa trwa i wierzę że tak będzie już do końca!
A ja byłam wieczorem u ortopedy i w sumie niewiele w trakcie ciąży może mi pomóc z tymi bolącymi plecami a pracą siedząca też sobie nie pomagam. Jedyne co może mi pomóc to basen więc pewnie spróbuję się wybrać w przyszłym tygodniu.madziutek 23, czekaja lubią tę wiadomość
-
Pierwszy dzień w szkole rodzenia. Całkiem ciekawie, po za tym że połowa czasu poszła na wypełnianie papierków. Myślałam że same małolaty będą. Bo co rusz się widzi i słyszy o takich. A tu same dorosłe kobietki z mężami/partnerami.
Położna powiedziała że za tydzień da nam listę wyprawki do szpitala. Wrzucę ją tutaj. Aaa i wystarczy mieć w szpitalu kartę ciąży, dowód osobisty i wyniki badać krwi rh i przeciwciał.
A za 2 dni ćwiczonka. Ciekawe jak Nam grubaskom pójdzie
Gratuluje wizyt. Same szczęśliwe mamusie. Oby tak dalej.SunSun, Emca, Dorka1979, slodka100, gosiaczek31 lubią tę wiadomość