Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlett tak, to są słynne leginsy w pepitke-super wygodne i fajne w dotyku
Dziewczyny piękne już macie brzuszki. Jakoś o wiele fajniej patrzy się na takie ciążowe brzucholki niż czyta co naskrobałyście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale wchodząc na forum bardziej wypatruje zdjęc
Kasss nie przejmuj się.Ja też jeszcze jakichś cudownych ruchów nie czuje mimo,że skończyłam 20 tydz. Pocieszam się,że lada moment przyjdą w najmniej oczekiwanym momenciegrunt,że ok 4 razy dziennie czuję jak mała zmienia pozycje
czekaja lubi tę wiadomość
-
ja też bym nie chciała kupować kurki zimowej w tą zeszłego roku nwet nie prubuje sie wcisnąć bo ogólnie przytyłam a odebrałam moja starą kurtkę jak z igą byłam w ciąży ale brzuch miałam sporo mniejszy bo termin na początek lipca no i ledwo sie teraz dopinam przeszyje guziki a później będe chodzic w rozpiętej jak sie uda
a do samochodu to jakoś może wytrzymam
małą w przedszkolu dopisze o godzine dłużej to dziadek bedzie ją odbierał po pracy bo i tak przechodzi obok to może jakoś przetrwam tą zime -
nick nieaktualnyNiunia a jak rozróżniasz zmianę pozycji??? bo ja nie wiem co moja tam robi zawsze się śmieje ze świruje i szaleje w brzuchu
Sory ze tak zadaje nieraz może głupie pytania ale w taki sposób budyń mi się objawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:19
-
nick nieaktualnyHej i ja się z Wami witam. wklejam zdjęcie z moim brzucholem. jeżeli chodzi o biust to u mnie też problemy. tylko, że ja normalnie przed ciążą nosiłam miseczkę E. teraz już mi się biustonosz cały odbija więc po domu chodzę w takim topie który kupiłam na siłownię, ale i tak się niekomfortowo czuję jak mi sutki wyjdą a w kuchni prawie siedzą bracia męża
masakra
pozdrawiam
kasss, Juusti69, SunSun, madziutek 23, Niunia86, gosiaczek31, jasmin, Emca, czekaja, bella82, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Konwalianka gratuluje drugiego synka! ładne zdjecie
Dzisiaj powalacie tymi brzuszkami , wszytskie macie mniej wiecej podobna wielkość ... każda ma śliczny..
Kasss obejżałam Twoje dwa filmiki ślubne i na pierwszym w pewnym momencie łza mi się zakręciła w oku.. widać, że jesteście bardzo zakochani i całuśnii :* piękna pamiątka i świetna modelka z Ciebie ja na swojej sesji byłam onieśmielona i nie umiałam tak pozować jak Ty
Justi mnie brzuch nie bolał po cytologi a plamienie miałam to fakt!
Anastacia jak mam ten masaż krocza wykonać ?
kasss, czekaja, konwalianka lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Aha i jesli chodzi o kurtki zimowe to nie zamierzam kupować nowej, moja kupiłam w tamtym roku i przechodze w niej... w zimie będę sporadycznie z domu wychodzić a jak już to samochodem...
Dorka1979 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka gratuluje synka
Gratuluje wszystkim dziewczynką pięknych brzuszków
niunia ja mam tak samo jak ty ruchy dziecka czuję dopiero puznym wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:51
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noa dziękuje bardzo byliśmy wyluzowani bo sesja była dwa tyg po slubie juz na spokojnie;)
pocahontas nawet na ciąży blizniaczej sie nie udziela ostatni wpis 10 października oby sie odezwała
ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach?noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z moja oliwka bylam u lekarza bo sntybiotyk cos moim zdaniem nie zadzialal...okazali sie ze mialam racje infekcja rozwinela sie w zapalenie oskrzeli...teraz silniejszy antybiotyk i inhalacje Z berodualu i nebudu na zmiane.moj z mloda teraz posiedzi bo mnie wzywaja do pracy.