Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Konwalianka gratuluje synka ciesze sie że mały zdrowy i ospa mu nie zaszkodziła silny chłopak będzie;)
czekaja ładniutki brzuszek nie ma co wciągać trzeba się chwalić
Nie wiem czemu ale moje staniki w miseczkach jakoś jeszcze w miare ale pod biustem tak opięte że wszystko boli musze sie wybrać na zakupy tylko gdzie w atlantiku przed ciążą ciężko było mi coś kupić musiałam brać to co jest a nie to co bym chciałaczekaja lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Scarlet podejrzewam ze F
Superjakbym już do tej pory nie miałam problemów z kupowaniem bluzek/marynarek czy sukienek. Nie mówiąc już o tym, że jak moja waga spada poniżej 58 kg to wyglądam jak króliczek Playboya
U mnie problem jest taki, że jestem niewymiarowa.... mam/miałam stosunkową wąską talie, biodra i chude nogi. A biust jakbym miała implantyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:00
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Scarlet wspolczuje. duze piersi to wcale nie taka super sprawa. ale musimy o nie dbac. moje cycki zawsze byly moja najwieksza duma i tak musi zostac:) no i pupa ze wystaje ale moglaby byc mniejsza:)
najwazniejsze ze mamy maluszki tak dlugo wyczekiwane w brzuchach:)
uciekampa -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Scatlett ale mąż zapewne zadowolony z twoich ksztaltow....hi hi ja przy takim C moglabym zostac.a tak powaznie moja mama nosi rozm F i narzeka okrutnie bo ma problem z zakupem sukienki czy kurtki
To wcale nie żartjak chudłam to miałam wrażenie że mój mąż bardziej się boi, że uciekną mi piersi niż cieszy z tego, że zostałam dziewczyną w rozmiarze S. Ale ku jego radości - schudłam 15 kg a piersi nie zmniejszyły mi się nawet o rozmiar
Kass mam nadzieję, że dziewczyny się nie obrażą jak napisze że Ty chyba jesteś u nas brzuszkową przodowniczką i chyba nie masz już szans na ukrycie brzuszka co np. mi jeszcze czasami się udaje przy odpowiednim stroju.kasss, bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny