Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuski, nie bylo mnie pare godzin a Wy sie rozpisalyscie
wpadam na chwilke a zaleglosci w czytaniu nadrobie jutro.
Oto ja i moj brzuch w 21 tc
SunSun, Dorka1979, MartaM, Anastacia33, Emartea, Scarlett2014, madziutek 23, Niunia86, Justyska89, noa8, MamaAdasia, kasss, jasmin, slodka100, Emca, gosiaczek31, Katarzyna79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasss wrote:dzięki dziewczyny też licze na to że mnie dogonicie a czy mozliwe jest to że przez to ze brzuszek troche większy jako jedna z nielicznych nie czuje ruchów pewnie cos za coś nie można miec wszystkiego??
Właśnie przymierzyłam moj ukochany płaszczyk myślałam że troche w nim pochodze a tu w brzuchu ledwo sie dopiął ale w piersiach juz nie Ten co MartaM wsawiła fajny ale szkoda mi 350 zl na jedna zime hmm ciężko będzie coś kupić -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Emartea ha w pierwszej ciąży ćwiczyłam kilka razy dziennie do tego masaż to istotne bo pomaga zspobiec nacieciu i pęknięciu krocza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 00:41
-
nick nieaktualnyvanilla29 wrote:Dzięki dziewczyny
co do ilości chłopców to ogólnie kiedys lekarz mi mówił że ostatnimi czasy rodzi się więcej chłopców wcześniej było odwrotnie, niewierze ze to mozna zaplanowac, sama zrobilam chyba wszystko zeby zaplanowac plec, przy drugim nie bede
)
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana. Widzę że nie tylko ja spać nie mogę. Coś mnie obudziło i nie wiem co. Leżałam i wpatrywałam się w sufit. Ech...
Jak się tylko przebudziłam, to mała zaczęła dawać o sobie znać. Zrobiłam kawkę i teraz grzecznie śpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 06:18
-
nick nieaktualnyJa też jak zawsze witam się z rana
sprawdzam co u Was czekając na początek pracowitego dnia w pracy. Ale za ta zapowiada mi się dluzszy weekend bo w piątek będę musiała wyjść wcześniej żeby zdarzyć do lekarza a w poniedziałek pewnie będę miała urlop
Kurcze jak sobie myślę o tym forum to chyba najszczęśliwszy okres dla nas... wystarczy otworzyć forum a już widać piękne brzuszki i można poczytać o dobrych informacjach z wizyt
Miłego dnia dziewczyny! -
Madzik brzuszek malenstwo:) widocznie maluch gleboko siedzi:)
ktoras pytala o eutyrox. tez mam z tym problem. jak szybko nie zjem snaiadania to wymiotuje a przeciez od polkniecia tabletki do sniadania musi minac przynajmniej 30 minut. teraz mam taki sposob ze jak sie przebudze nad ranem lykam tabletke i dalej spie. potem sie budze i od razu snaiadanie:)
Moja malutka chyba naprawde duza:) ale to dobrze niech rośnie byle nie do ponad 4 kilo bo jak ja ja urodze:)
wczoraj robilismy zdjecie 3d ale mala zlosnica odwrocila sie plecami i nie chciala pokazac buzi:) slabo co widac. najwazniejsze ze wszystko super i wszystkie parametry w normie:) Pani doktor poswiecila nam duzo czasu
dobrze ze nie nagrywalam plytki bo mala lezy poprzecznie i slaby bylby filmik:)
milego dnia:)SunSun, jasmin, Emca, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja. Ja w prawdzie nie pracuję ale troszkę w domu mam roboty więc nie chce mi sie nawet wstawać.
Od wczorajszego popoludnia nie czuje Małej i troche sie martwie. Wieczorem cisza,rano cisza... Nie lubie jak tak cicho siedzi
Miłego dnia dziewczynki -
nick nieaktualnyCzekaja to Twoja mała mogłaby się z moim Jaśkiem zaprzyjaźnić... jak tylko Pani doktor chciała zrobić zbliżenie jego twarzy to albo się zasłaniał albo chował. A jak chciała sprawdzić serduszko to fikał jak oszalały i lekarka długo się namęczyła, żeby go przyłapać w odpowiedniej pozycji
Ale najważniejsze, że maluchy są zdrowe
na fotki przyjdzie czas po porodzie a na razie mam to :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:09
noa8, sylwia85, czekaja, madziutek 23, MamaAdasia, kasss, Niunia86, jasmin, bella82, slodka100, Kasha, Emca, MartaM, gosiaczek31, Juusti69, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
scarlet super fotka
a ja jestem tak wściekła od wczoraj że normalnie poradzić sobie nie mogę myje zęby z małą wieczorem i pytam jak w przedszkolu myje ząbki a ona mi na to że pani mówi że Iga nie myje ząbków bo nie ma szczoteczki a jako pierwsza zaniosła szczoteczke i kubek do przedszkola razem ze strojem na gimnastyke
dziś mąż pyta rano bo może nie prawda i tak że iga nie myje zębów bo nie ma czym mówi babie że zanosiła no to że poszukają bo może nie dosłyszała itd itp
już pomijając fakt że nie dosłyszała że worku razem ze strojem chodziaz do ręki jej dawałam i powiedziała ok to przez miesiąc czasu dziecko nie myło zębów i nikt nie raczył mnie o tym poinformować normalnie bym ich pobiła tam dzisiaj tak mi nerwy chodzą normalnie nie mogę sie uspokoić -
sorki że wam tak tutaj truje ale musiałam sie gdzies wygadać żeby im później w przedszkolu boruty nie narobić jak małą będę odbierać bo sie mi później na dziecku może będą wyżywać ale co myśle to im powiem
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
sylwia85 wrote:sorki że wam tak tutaj truje ale musiałam sie gdzies wygadać żeby im później w przedszkolu boruty nie narobić jak małą będę odbierać bo sie mi później na dziecku może będą wyżywać ale co myśle to im powiem
sylwia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam pytanie bo przyszło mi coś do głowy nie raz pisalyscie ze da się wyczuć miejsce w którym znajduje się dziecko ja się kładę płasko i szukam zgrubienia na brzuchu i nic nie widzę
wiec albo nie wiem o które chodzi albo nie umiem znalesc