X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam, że robicie już takie fajne zakupy. Ja jak na razie powstrzymuję się, choć i tak już trochę kupiłm. Ostatni mój zakup to pajace. Skusiła mnie cena
    http://allegro.pl/3x-spiochy-pajacyki-early-days-primark-1-0-3m-i4655337873.html

Krokodylica, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was też tak przygnębia to że o 17stej jest ciemno?

Ja mam kiepski dzień i właściwie przez większość dnia leżę z mężem przed TV. Byliśmy co prawda w Galerii - w Smyku i Tesco ale tłumy ludzi sprawiły że uciekliśmy bez zakupów. Zwłaszcza że tarnowski Smyk jest malutki i ciasny a takich cudów jak pokazała Justi na pewno w nim nie ma :/ ale za to poszliśmy do mojej ukochanej cukierni na ciastka :)

A jutro idę jednak do pracy więc z zakupów nici... ale jeszcze nadrobie :)

Loszcz dziwna sprawa. A nie jest to reakcja alergiczna?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra :) robię zamówienie :) co jest ładniejsze? I czy łoś kojarzy Wam się tylmo ze Świetami?

http://www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-62,p1099065310,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-62,p1099055890,ubranka-dla-dzieci-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wracam z zakupów zadowolona :) sobie kupiłam spodnie ciążowe jedne się przydadzą i kilka rzeczy dla mojej dziewczynki :) nawet mój mąż zobaczył jednego pajaca z uszkami i ogonkiem i powiedział ze jego córeczka musi to mieć także pierwsze zakupy dla naszej malutkiej zrobiliśmy

Scarlett2014, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31, Krokodylica lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi nie mow, ja nie patrze przez okno :-/ a jak sobe pomysle, ze jutro na 17:20 mam lekarza i bedzie ciemno jak w d... jak bede szla to az mam ciary :-/
    Scarlett i jedno i drugie super :-) a ten pierwszy typowo swiateczny :-) ale jest slodki :-) mozesz kupic wiekszy rozmiar i poczeka na pierwsze Swieta Waszego Malenstwa :-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska wrzuć fotki! :)

Ja zamówiłam body z liskiem :) łosia odrzuciłam bo kij wie jaki rozmiar mój Junior będzie miał w Święta :)

Kupujecie ubranka raczej 56 czy 62?

• kasss Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet myśle jak bella że oba fajne ale na swieta nasze dzieci bedą miały 9mc to moze ten drugi zestaw?
    Justyśka to super pochwal sie;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie pogubilam w tych rozmiarach i kupuje raczej 62, a nawet wieksze. wole jak jest rozmiar podany w miesiacach :-)
    ja na razie naprawde chce przestac kupowac i poczekac do grudnia- wtedy dostane ciuszki od siostry i bratowej i dokupie tylko to co mi bedzie potrzebne :-) a i pewnie etsciow cos przesle bo wiem, ze juz cos kupila :-)

Krokodylica, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co nie zamierzam kupować więcej :) no chyba że coś wpadnie mi w oko. Jak nie to kolejna okazja będzie na Mikołajki :)

Mam więc body z Biedronki, body ze Smyka i kocyk :) tzn. 2 ostatnie rzeczy zamówione :) nie ma tego dużo ale coś na szczęście i dobry początek już jest :)

A na poważnie do tamatu wrócę pewnie w grudniu :) póki co wraca mój stary problem. .. ciuchy dla mnie :) robi się coraz zimniej a ja ledwo dopinam kurtke w biuście :)

kasss, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę w domu to zrobię zdj I pochwale się ją następne zakupy po polowkowym chyba

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mam pytanie jutro mam wizyte u gina i nie wiem czy jest taka możliwość żeby mi coś przepisała na kaszel czy musze iść osobno do rodzinnego?

ale chyba osobno tak mi sie wydaje

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet sobie przemawia bardziej drugi zestaw :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Mi moja gino przepisuje normalnie inne leki na receptę też

ex2btv738sn49jef.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio jak pisałyście o wypiekach to któraś z was pisała o cieście z orzeszkami ziemnymi. Nie mogę odnaleźć tego wpisu. Możecie jeszcze raz podać przepis albo stronkę z przepisem albo chociaż nazwę tego ciasta?

kaczamila lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusSun naprawde? na przeziębienie też i bada normalnie tzn nie dowcipnie? ;) jeszcze nie miałam takiej sytuacji raczej szłam osobno ale jutro i tak mam u niej wizyte i tak mi przeszło przez myśl
    do laryngologa skierowanie mi dała ostatnim razem jak miałam te bóle głowy okropne i zatkane uszy

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja kupuje 56-1mc. 62-2-4mc. 68-6mc myślę ze te trzy rozmiary na raizie wystarcza choć tych 56 chyba naj mniej my ustaliliśmy z mężem ze będziemy robić zakupy po każdej wypłacie tak żeby nie trzeba było na raz łóżeczko ma kupić tesciowa a na wózek mamy odłożone;-)

bella82, Sarah88 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea to chyba Kaczamila podawała ten przepis. Zapisałam go ale nie mam go teraz przy sobie :/

Sylwia ginekolog może Ci przepisać leki na kaszel ale może chciet Cię wysłać eo internisty. Mi ginekolog powiedział ostatnio że gdybym mocno kaszlała koniecznie mam iść do internisty bo kaszel zawsze trzeba sprawdzić.

Emartea lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    No dobra :) robię zamówienie :) co jest ładniejsze? I czy łoś kojarzy Wam się tylmo ze Świetami?

http://www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-62,p1099065310,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-62,p1099055890,ubranka-dla-dzieci-p

Mnie się wszystkie podobają. :)
    W ogóle śliczne rzeczy pokazujecie. :)
    Zawsze mnie rozczulają takie dziecięce rzeczy. <3

• SunSun Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia moja gino mi normalnie je przepisuje.Czy na kaszel czy antybiotyk na polpasca bo mi brakło a ostatnio masc dla męża na uczulenie;-)

ex2btv738sn49jef.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki to zapytam jutro bo tak to nawet nie wiedziałam czy pytać najwyzej mnie odeśle dalej

SunSun lubi tę wiadomość

w4sqlhb88iua1y7r.png
‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ