Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastacia raz jeszcze udanej wizyty.
Madziutek wspaniałe wiadomości gratulujeja miałam iść na basen w tym tygodniu ale pogoda nie sprzyja
Kass Ty lepiej nie kuś bo ponieważ zostajemy na weekend w Krakowie to jutro mamy w planach z mężem duże zakupy spożywcze a to oznacza wizytę w Galeriia swoją drogą SunSun masz już namiary na te ciuszki w Krakowie? Albo byłaś w Świecie Dziecka?
madziutek 23, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe jak tam gosiaczek po dzisiejszej wizycie mam nadzieję ze odezwie sie dzis
acha jeśli są standardowe to napewno będe je mieć dzięki madziutekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 17:10
madziutek 23, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj gdy wysiadłam z auta dziwnie zaczął boleć mnie brzuch. Tak jakby mięśnie nie chciały sie rozprostować. Położyłam się ma chwilę ma boku ze zgiętymi nogami i za chwilę przeszło. Wystraszyłam się trochę, bo dziwne to było. No i pierwszy raz od początku ciąży zabolał mnie brzuch. Myślicie, że to może być od pozycji siedzącej za kierownicą? A może w ogóle od pozycji siedzącej przez 8 godz. w pracy?
-
KAss tak sobie mówię do brzucha:P jak mi się nie znudzi i ciągle będzie nam się będzie podobało to zostanie Franutek
wszelkie zdrobnienia są takie cudowne, że na razie jestem zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:05
kasss, gosiaczek31, MamaAdasia, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyWitam ja po pracy. Stwierdziłam że jestem uzależniona od forum bo normalnie pierwsze co robię jak wstanę rano albo przyjdę z pracy to zaglądam na forum co u Was:)
właśnie skończyłam wcinać kurczaka w sosie szpinakowym, chodził za mną cały dzień więc zrobiłam... a teraz leżę z brzuchem do góryi czekam aż się ułoży. Oskarkowi szpinak chyba zasmakował bo sie nie sprzeciwiał, kopnął parę razy a teraz delikatnie mamusię muska w brzuszku
czekam na wieści od dziewczyn z wizyt. madziutek cieszę się, że jest wszystko ok.
co do badań to ja glukozę będę miała zleconą na następnej wizycie czyli 28.11madziutek 23, czekaja lubią tę wiadomość
-
hej mamuski!
ja mialam dosc intensywny dzien
z samego rana zawiozlam z mezem autko do mechanika, a z racji, ze zaklda widac z okien moich Rodzicow poszlam do Nich na sniadankopozniej zakupy ciuchowe z Mama i kupilam sobi sweterek bo moje ciuszki zaczynaja sie robic ciasne
pozniej apteka kupilam sobie Prenatal Duo plus Magne B6, i pozniej obiadek u Mamusi
odebralam autko po poludniu o niedawo wrocilam do domku
narobilyscie mi smaka na salatki!a o ciastach nie wspomne, ale ja nie pieke bo nigdy w tym dobra nie bylam a moj maz nie je slodyczy :-/wiec jakbym zrobila ciacho to nie mialby kto jesc
dziewczyny chwalcie sie jak po wizytach!
-
Eh mój syn piekny i zdrowy...lekarz nie mial rzadnych przeciwwskazań. Eh bede miala swojego upragnionego chlopca
Scarlett2014, noa8, jasmin, vanilla29, SunSun, MamaAdasia, Juusti69, Rubi, Niunia86, Justyska89, kasss, gosiaczek31, madziutek 23, sylwia85, loszcz, kaczamila, Emartea lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
u mnie wszystko super, nie udzielam się ale śledzę wątek uważnie
) SunSun ależ masz włosiska;)) moglabys mi trochę oddać :pp
Moja malutką dzisiaj nadzwyczajnie spokojna nawet rano mnie nie obudziła jak to zazwyczaj jest) dobrze ze napisałyście o tych sałatkach mój maż uwielbia lazurowa z boczkiem kurczakiem i serem lazurowym ale trzeba ja jeść odrazu po zrobieniu bo sałata lodowa opada, jutro mamy znajomych i chyba zrobię ta z kurczakiem i ananasem...
Mąż zjadł mi dzisiaj resztę chipsow z wczoraj tak za mną chodzą ze jestem skłonna pojechać specjalnie po nie do sklepu. ..o niczym innym nie myślę ; p Hehe
Przyszły mi dzisiaj te rożki które wam pokazywała nie wiem czy pamiętacie, super jakość) jestem zadowolona tak się nie mogę doczekac ze mierzył am go sobie jak mi leży w rękach
))
A o jakim kocyku mówiły się? Takim minky? I jaki wymiar bo właśnie się zastanawiam) wklejcie jakis link prosze
bo boje sie zamawiac tak w ciemno a i przepraszam jak juz gdzieś wkleilyscie ale nie widziałam
Nie pamiętam już która z was pisała o serduszku, mi lekarz tez zasugerował ze może być problem, po dokładniejszy badaniu okazało się ze niby ok ale i tak jestem umówiona do innego...nie dopuszczam do siebie nawet możliwości ze coś może być nie tak ; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:40
Emily83, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia gratulacje! Witaj w gronie czekajacych na synków
masz pomysł na imię?
SunSun - Kass ma racje wyglądasz super
Emartea ciężko oceniać coś po opisie ale nie wydaje mi się to niczym groźnym i nie wiązałabym tego z siedzeniem. Mi zdarza się np. że coś zaboli mnie jak wstaje po dłuższym leżeniu w łóżku i lekarz mówi że to normalne o ile ból nie jest ciągły.
Kaczamila a jak robisz tego kurczaka w sosie szpinakowym?
A tak w ogóle to cały dzień boli mnie głowamoim największym osiągnięciem jest wymalowanie paznokci
poza tym jestem przerażona stanem naszego mieszkania
powinnam umyć podłogę ale nie mam siły. Ale wyjaśniłam już mężowi że jeśli chce mieć szczęśliwą żonę to musi zaakceptować brudną podłogę. Nie narzeka i ma obiecane ciasto w weekend.
Bella miałaś rację z zakupami.... jak już kupiłam jedną rzecz Juniorowi to mam ochotę na więcej i więcejpóki co zrobiłam zakupy dla kota
ale jutro będąc blisko Smyka mogę mieć problem z powstrzymaniem zapędów zakupowych
SunSun, bella82, Emartea lubią tę wiadomość
-
Vanilia super ze piszesz o tych rozkach bo tez chce zamówić z tej stronki co podawałas:-) z serduszkiem na pewno wszystko dobrze i nie martw sie bo to szkodzi dzidziusiowi
a włosów mogę oddać.Od zawsze mam gęste a w ciazy jeszcze mi zgestnialy
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny