Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik masz piękny i bardzo subtelny brzuszek
a to jakie są różnice między nami na podobnym etapie są wręcz niesamowite.
Z glukozą nie wiedziałam, że w ogóle można jej nie zrobić. A wynik w jakich granicach oznacza, że masz niski poziom cukru?
Kass robisz 3 BITa?
Ja się poddałam i idę zaraz do domuMamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
hey laseczki
ale narobilyscie mi ochoty na te salatki
moze w piatek zrobie te pekińską albo z makaronem w ksztalcie ryzu
ale na wszystkich swietych na bank upieke ten kopiec kreta z ciasteczkami oreoaz slinka mi leci, wiec dzis chyba do cukierni wjade po cos slodkiego
dzisiaj jade z moim nowym psiakiem na 1 szczepienieloszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kass no kurteczka fajna, ale cena zbyt wysoka....;/
a ja mam dobry humor, bo za godzinę będzie już w domu tatuś Franusiai w końcu się trochę nim nacieszę bo pracuje codziennie od rana do wieczora, a jak wraca to jest padnięty...
wydawało mi się że glukoza jest obligatoryjna...ale może coś się zmieniło po prostu..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hej, ja już po spacerku, uspałam małego a teraz robię obiad.
Muszę dziś jechać do pracy z L4 i rozliczyć się.
Madzik 82- śliczny ten maleńki brzuszek.Ja dziś dziewczynom powiedziałam o ciązy z którymi Adaś chodzi do klubiku malucha, mówię że połowa za mną itp. a one w szoku, że nic nie widać, że one to już takie ,, rozwory '' byłyale ja widze że rośnie i kocham ten brzusio
Anastacia,Gosiaczek i kto ma jeszcze wizytę trzymam kciuki i czekam na info!!
Ja właśnie ostatni tydzień jadłam wszystko dałam sobie spokój z moją dietą i wtedy waga zatrzymała się w miejscu. Nie ogarniam tego.
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Emily, napewno z maluszkiem i jego
wszystko bedzie dobrze, ja tez byłam z małym u kardiologa, miał wtedy niecałe pół roku, ma maleńką dziurkę w sercu, podobno taka jego uroda, a lekarze wolą dmuchac na zimne.
Ja też chyba zrobię jakąś sałatkę, najwyżej sama ją będę jeść, bo moi mężczyźni nie przepadają, pogrzebią i tyle..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:22
Rubi, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj miałam pizze, ale odezwała się wieczorem zgaga, na szczęście lekka....a dziś mam rybę surówkę i ziemniaki aaaa i moją ulubioną pomidorówkę
a ja się wczoraj zorientowałam po kilkunastu minutach patrzenia na kocyk, że sowy są niebiesko- różowe:P ale trudno i tak jest piękny..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Scarlet tak 3bita to moje i męża ulubione ciastko zrobiłam pierwszy raz na biszkopcie bo zwykle na herbatnikach robiłam;-)
Rubi z rabatem zapłaciłam 170 zł to myślę ze tragedi nie ma;-)
Widzę ze sporo z was juz glukozę robilo ja mam za rydz wizytę to pewnie też dostane skierowanie;-)[/url]
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/legginsy-ciazowe-z-futerkiem-roz-m-l-i4644016754.html
Dziewczyny zamówiłam legginsy ocieplane u tego samego sprzedawcy gdzie sporo z nas kupowało legginsy w pepitke i obie pary wydają się być super. Te ocieplane są ciepłe i chyba nie powinny mocno się mechacić. Polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 15:40
-
nick nieaktualny
-
ewka to prawda już niedlugo nasze szkrabki będą z nami świeta miną a później to już migiem zleci mamuśki coś dla waszych dziewczynek zeby sie dopasowaly pod tą pepitke
http://www.hm.com/pl/product/24089?article=24089-F
Rubi czyli jednak zdecydowaliście że będzie Franuś?[/url]
-
nick nieaktualny
-
hey ja dzis mialam wizyte u mojego gina i nasze sloneczko rosnie slicznie... czyli bez zmian
tylko gin jak mnie zobaczyl to powiedzial na wejsciu "no w koncu sie pani doczekala ze najpierw wchodzi brzuch a dopiero potem pani"
hmmm na nastepna wizyte mam do zrobienia standardowo mocz, CRP, MORFOLOGIE(bo ciagle spada) i... cos nowego - badanie nerek i watroby z krwi : ASPAT i ALAT...
w sumie nie slyszalam o takich badaniach ale Wujek Google pisze ze to standardowe badanie...
a.. podziele sie jeszcze jedna informacja: pytalam gina, jak wyglada sprawa z basenem (hodzi o infekcje, bo wiadomo jak to basem) i mowi ze jak najbardziej poleca basen ale mowi zeby przed wejsciem do wody wlozyc zwyklehgo tampona i wyjac od razu po basenie i to powinno wystarczyc...kasss, Scarlett2014, bella82, noa8, SunSun, gosiaczek31, sylwia85, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja glukozę robiłam ok 12 tyg. ciąży i było wszystko ok. I teraz ok 24 tyg. też zrobię nawet jak mi gin nie zaleci. Można pominąć to badanie? Przecież cukrzyca ciążowa jest bardzo niebezpieczna! Moja koleżanka, która będzie rodziła za ok miesiąc drugie dziecko zawsze miała cukier w normie. W pierwszej ciąży badała glukozę 2 razy i teraz przy drugiej dopiero właśnie w drugim badaniu (25 tc) wyszedł cukier wysoki i podejrzenie cukrzycy. To że zawsze było dobrze nie oznacza, że tak będzie cały czas. Lepiej się przebadać i mieć 100% pewności.
jasmin, Dorka1979 lubią tę wiadomość