Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlett2014 wrote:Sarah kocyk jest strasznie miły w dotyku ale jeśli chodzi o grubość to moim zdaniem jest średni. Pewnie jak będę chciała przykryć porządnie Juniora to złożę do na pół. Ale wydaje mi sie że gdyby był grubszy to byłby cięższy więc ogółem moim zdaniem jest ok. Ale porównania nie mam
-
http://kondraciuk.blogspot.com/p/sesje-noworodkowe.html dziewczyny patrzcie ale super
)) chciałabym taka sesje ciekawe jakie są ceny...
Gosiaczek ale super ! Dziewczyny u Ciebie w domu po prostu rządzą :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:08
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmily co do serduszka mam nadzieje ze wszustko okaze sie dobrze, lepiej sprawdzic u jakiegos specjalisty. Ja z Ola tez jestem pod opieka kardiologa. Jak miala 7 mcy dostalam skierowanie na echo bo miala szmery. Okazalo sie ze ma dodatkowa nic sciegnista w serduszki, i musimy raz do roku kontrolowac, terminy racja kosmos. Ale jak trzeba to trzeba i poczekac albo leciec prywatnie jak pilne.
Oby u Was to byl falszywy alarm tylko.MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:Emily co do serduszka mam nadzieje ze wszustko okaze sie dobrze, lepiej sprawdzic u jakiegos specjalisty. Ja z Ola tez jestem pod opieka kardiologa. Jak miala 7 mcy dostalam skierowanie na echo bo miala szmery. Okazalo sie ze ma dodatkowa nic sciegnista w serduszki, i musimy raz do roku kontrolowac, terminy racja kosmos. Ale jak trzeba to trzeba i poczekac albo leciec prywatnie jak pilne.
Oby u Was to byl falszywy alarm tylko.
cóż muszę czekać 2 miesiące a to i tak na wizytę prywatną -
nick nieaktualnyEmily a nie powinni cie wcześniej przyjąć chyba jak się mówi ze jest się w ciąży i ze to chodzi o dziecko to powinni wcześniej przyjąć.
ale ostatnio mam ochotę na pepsi masakra mam nadzieje ze to nie zaszkodzi dziecku ale piła bym i piła bym -
Anastacia graruluje synka masz juz córeczkę tak?
Gosiaczek a tobie drugiej corci;-) cieszę się ze wizyty udane;-)
Mój kocyk będzie jutro bo dostałam wiadomość ze został wyslany;-)
justyska ja na początku mogłam pic litrami s teraz stoi od miesiąca nie otwarta nie ma kto jej wypić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:11
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyvanilla29 wrote:Tak a Ty ?
Miedzyrzec pod. Moj maz stad pochodzi i tu mamy dom. Choc ja mieszkam w tym rejonie doslownie kilka miesecy. Praca w Warszawie wiec tam wiekszosc czasu spedzalam. Ciezko mi sie teraz przestawic na nowe otoczenie. Ale wiem ze sporo dziewczyn z okolicy jezdzi na badania i rodzic do lublina. Chyba najblizszy specjalistyczny osrodek w razie jakis komplikacji. Bo tutejsze szpitale przyprawiaja mnie o dreszcze... Nie mam pojecia gdzie tym razem mam rodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:43
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
vanilla29 wrote:http://kondraciuk.blogspot.com/p/sesje-noworodkowe.html dziewczyny patrzcie ale super
)) chciałabym taka sesje ciekawe jakie są ceny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 02:29
-
Udało mi się dodać zdjęcia jupppiiiiBoski jest mój chrześniaczek co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 02:44
SunSun, madziutek 23, gosiaczek31, noa8, bella82, Niunia86, Juusti69, kasss, slodka100, Emartea lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Anastacia graruluje synka masz juz córeczkę tak?
Gosiaczek a tobie drugiej corci;-) cieszę się ze wizyty udane;-)
Mój kocyk będzie jutro bo dostałam wiadomość ze został wyslany;-)
justyska ja na początku mogłam pic litrami s teraz stoi od miesiąca nie otwarta nie ma kto jej wypićDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny uważajcie na colę i pepsi bo wpływa bardzo na cukier ale na pewno to wiecie ja mam straszną ochotę na pekinkę z rukolą nigdy tak zdrowo się nie odżywiałam