Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
noa8 wrote:Kass wczoraj jak czytalam ze robisz 3Bita to ''slinka mi poleciala'' uwielbiam to ciasto. Wyszlo Ci??
SunSun trzymamy kciuki;)
Madzik nie strasz tymi wodami na to mamy jeszcze dużo czasu a ja juz powoli panikujeSunSun, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, MamaAdasia, noa8, jostek81 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Mmm zjadlabym!! Pięknie wygląda.Nigdy nie jadlam ani nawet nie słyszałam o takim cieście 3bit.Bede musiała spróbować zrobić.Kurcze tez mam takie różne myśli.Przedwczoraj mała tak kopala ze szok a wczoraj prawie cały dzień cisza.Te uplawy do tego..zeschizowalam sie okrutnie! Oczywiście detektor poszedł w ruch i co? Tętni było to tu to tam..tylko po prostu jakos sie tak ułożyła ze nic nie czułam.Laura będzie miała matke swira!
gosiaczek31, kasss, Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKass Ty przynajmniej robisz przyzwoitej wielkości foremkę...
ja robię ogromną
ale, że idziemy do znajomych do połowę wezmę do nich żebyśmy we dwójkę wszystkiego nie zjedli
tylko dziś nie mogę zapomnieć o którymś z podstawowych produktów a pewnie tak się stanie.
kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunSun powodzenia, trzymam kciuki:-)
Ale apetyt robicie tymi przepisami. Musze spisac sobie strony na ktorych o tym piszecie moze w chwili weny wroce do nich. Bo jak narazie ja nie mam cisnienia na gotowanie a tym bardziej pieczenie ciast.
Ja dzis zauwazylam ze tego sluzu kremowego jest wiecej. Ale to chyba normalne jak nie ma innych dolegliwosci.
U mnie czop sluzowy byl jak kostka ptasiego mleczka:-) jak to zobaczylam to nie wiedzialam o co chodzi. A odszedl chyba ze 2 tyg. Wczesniej. A wody dopiero na porodowce, jak przebili pecherz plodowy. Ale dziwne to bylo. Lalo sie i lalo....SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Mmm zjadlabym!! Pięknie wygląda.Nigdy nie jadlam ani nawet nie słyszałam o takim cieście 3bit.Bede musiała spróbować zrobić.Kurcze tez mam takie różne myśli.Przedwczoraj mała tak kopala ze szok a wczoraj prawie cały dzień cisza.Te uplawy do tego..zeschizowalam sie okrutnie! Oczywiście detektor poszedł w ruch i co? Tętni było to tu to tam..tylko po prostu jakos sie tak ułożyła ze nic nie czułam.Laura będzie miała matke swira!
pierwsze co to dzień dobry brzuchatki
SunSun nie martw się moja tez w jeden dzień kopie lata po brzuchu jak szalona a w drugi cisza zawsze śmieje się ze się zmeczyla i dzień spokoju a na 3 dzień znów szalejetakże nie ma się co martwić. a i trzymam kciuki i za inne wizyty tez
ja właśnie wróciłam z zakupów i zaraz za obiad się zabierać będę tylko zjem późne śniadanie naszło mnie na twaróg z dżemem. ja to dopiero boje się cukrzycy bo widzę naocznie jak to wygląda u żony mojego kuzyna a mimo to nie mogę się opamietac jak widzę słodycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:53
SunSun lubi tę wiadomość
-
oj 3 bita też bym zjadła ja robiłam na herbatnikach ale jutro będe robić tort śmietanowy bo moje dziecko już sie upomina czy będzie tort
loszcz super taka sesja wogule samemu sie takich nie zrobi zdjeć my na takiej nie byliśmy ale wynajeliśmy fotografa na chrzest małej cudne ma zdjęcia
ze śluzem mam to samo bez wkładki ani ruszloszcz lubi tę wiadomość
-
Scarlet bo to akurat tylko ja z mężem lubie a jak robie kruche z owocami to najwieksza forma nie pomoże bo za raz nie ma a dzis jedziemy do tesciowej na imieniny to i tak szybko nie zjemy;)
Gosiaczek czytałam tu na forum jak jakas dziewczyna opisywała porod i pisala ze wody jej odeszly a ona do meza ze jest nie gotowa i poszla sie kąpać depilowac itp i jeszcze zjedli sniadanie i dopiero pojechala na porodowke to chyba glupota myslalam ze jak wody odejda to w kazdej chwili mozna urodzic?
SunSun ja robie z tego przepisu
http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-jak-3-bit
tylko na pierwsza warstwe zrobilam biszkopt zeby fajnie sie kroiloSunSun lubi tę wiadomość
[/url]
-
Justyska a zona twojego kuzyna jadła dużo słodyczy że jej wyszla cukrzyca czy nie ma reguły na to ? ja sie boje bo przy moim cisnieniu tarczycy i infekcjach jeszcze tylko tego brakuje ale nie kracze
Mamuśki a roztępy pojawiaja sie po ciazy bo ja juz mam na piersiach najbardziej widac je wieczorem na poczatku myslalam ze to zyly ale teraz juz nie mam wątpliwosci;([/url]
-
ale jak ciasto zrobi się np. rano to na wieczór herbatniki są mięciutkie..ja nie mam piekarnika wiec pieczenie odpada..jedyne co to robię wspomnianego murzynka w prodiżu..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasss wrote:Justyska a zona twojego kuzyna jadła dużo słodyczy że jej wyszla cukrzyca czy nie ma reguły na to ? ja sie boje bo przy moim cisnieniu tarczycy i infekcjach jeszcze tylko tego brakuje ale nie kracze
Mamuśki a roztępy pojawiaja sie po ciazy bo ja juz mam na piersiach najbardziej widac je wieczorem na poczatku myslalam ze to zyly ale teraz juz nie mam wątpliwosci;(
Kasss jadla słodycze tak normalnie jak każdy nie objadała się jakoś specjalnie i ona na dodatek bardzo chuda była. wiec to chyba nie ma reguły ale jednak za każdym razem kiedy jem czy pije coś słodkiego zastanawiam się nad tym.
-
sarah myślę, że warto zapytać w aptece co mogłabyś wziąć, a by nie zaszkodziło czasem
poza tym witam się, mnie również dziś czeka połówkowe... ostatnio długo mnie tu u was nie było, gdyż w pracy było masę rzeczy do ogarnięcia... nawet nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości ;Pkasss, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny