Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi, moja koleżanka kupiła ten wózek, tylko niebieski, ma termin za miesiąc, więc zapytam jej jak się sprawdza
Ja broniłam magisterkę, jak mały miał rok, ale pisałam jak miał kilka m-cy, maskara była..Rubi lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia widze, ze juz Szymonek sie pojawil w podpisie. Wiec juz imie wybrane?
bardzo mi sie podoba. Drugiemu synkowi chcialam dac Szymon albo Dawid ale okazal sie byc dziewczynkaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Acha, ja pracowałam na poczcie, tam są umery paczek/ listów poleconych, chyba że zwykłym wysłała bez potwierdzenia nadania. myślę że w InPost tez tak jest. Więc poproś o nr nadania,jeśli przesyłka była rejestrowana to ona ma ten numer i może złożyć reklamację, jeśli przesyłka zaginęła.
bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAdasia ładne imię Szymonek
teraz powinnaś mieć nick MamaAdasiaISzymonka
powiedzcie mi coś bo na skutkach na samym czubku brodawki pojawiLO się mi takie coś żółte jakby skorupka nawet nie wiem jak to nazwać a dookoło na sutce skóra się jakby łuszczy mialyscie cos takiego co z tym zrobić ??
stwierdziłam dzisiaj ze brzuch mi wywalilo i dziwnie się czuje widząc go takim -
nick nieaktualnysmaruje cały czas smarowałam tylko jak w szpitalu byłam to nie przywieźli mi to 3 dni było bez smarowania ale teraz nadrabiam. nie podobają mi się moje piersi teraz wogóle masakra. jeszcze w sob musze jechać kupić nowe biustonosze bo masakra znów większy potrzebuje
-
AniaB wrote:hej Witam mam pytanie do Marcówek i może nie tylko Jestem w 21 tygodniu ciąży i dopadł mnie straszny kaszel To jakaś infekcja wirusowa i dostałam Duomox pomógł na wszystkie inne objawy ale niestety kaszel pozostał Syrop z cebuli malinowe herbatki mleko z miodem pomagają ale na godzinę Lekarz rozkłada ręce Czy któraś przeszła coś takiego Jak sobie z tym poradzić Proszę pomóżcie
a probowalas inalacji? -
Justyska89 wrote:smaruje cały czas smarowałam tylko jak w szpitalu byłam to nie przywieźli mi to 3 dni było bez smarowania ale teraz nadrabiam. nie podobają mi się moje piersi teraz wogóle masakra. jeszcze w sob musze jechać kupić nowe biustonosze bo masakra znów większy potrzebuje
Justysa taka informacje znalazlam:
Wyprzenie
Tym słowem specjaliści nazywają zmiany zapalne skóry pojawiające się pod piersiami, a objawiające się zaczerwienieniem, łuszczeniem się naskórka albo czerwoną, swędzącą wysypką. Wyprzenie wywołują drożdżaki Candida albicans. Nasza rada: po umyciu skóry pod biustem zawsze bardzo dokładnie ją osuszaj. Ważne jest również noszenie dobrego biustonosza, który unosi biust. W dobrze dobranym staniku piersi nie dotykają skóry pod piersiami. Jeśli to nie pomoże, powinnaś powiedzieć o tym problemie lekarzowi, który przepisze miejscowo działający preparat przeciwgrzybiczy. -
nick nieaktualny
-
Bella chcialam zamówić ale jak poznałam płeć nie mogłam znaleźć tego ogłoszenia a wcześniej właśnie widziałam twój post pod ja dla tego zawsze zamawiam kurierem ale wiadomo ze nie zawsze się to opłaca mam nadzieje ze paczka dotrze do ciebie nie lubię takich oszustw.
Pocahontas super ze maluszek pokazał dokładnie ci tam ma;-)
Justyska a mam takie pęknięcia a sutkach i jakby zaschnięte mleko nie wiem jak to opisaćPocahontas lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWłaśnie Emartea tez jak chciałam obskubac to swędzi. w sumie sama nie wiem czy powinno się to obskubac czy lepiej nie dotykać. tylko boje się żeby przez to jakiegoś zapalenia nie dostać.
czyli nie jestem sama z takim problemem bo juz nawet przyszło mi do głowy ze może nie dbym wystarczająco o higienę tych sutek nie wiem -
Hej,rzadko się odzywam ale czytam.
Justyska podejrzewam ze siara ci wypływa i zasycha,tez tak mam i trzeba często myć piersi,bynajmniej sama woda przeżywać.Teraz to jeszcze mało uciążliwe ale później jak dzidzia będzie karmiona to już całkiem trzeba będzie porządnie myć żeby plesniawek nie było.