Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyska ja tez tak mialam, jakis czas temu teraz jest lepiej. W poprzdniej ciazy tak samo. To siara tak jak pisza dziewczyny. Zasycha i stad ta skorupka. A skora luszczy sie bo mysle ze hormony dzialaja, sutki sie zmieniaja, szykuja na karmienie. Mnie swedzialy okropnie. Ale przeszlo.
-
Mój malutki nie ruszł się przez ostatnie 2 dni(czym mnie strasznie zmartwił) za to teraz się rozbrykał na całego
Zrobiłam dziś zdjęcia swojego brzuchola ale nie wiem czy dodać bo zrobiłam w bieliźnie... Niezbyt mądre to było hihi.Moj brzuchol w porównaniu do waszych jest przeogromniasty i troche mnie to martwi,wszyscy sie pytają czy mam bliźniaków a w sumie to tak naprawdę od 20 tyg powinien dopiero mocno rosnąć i w szybkim tempie to jak ja bede do cholery wyglądać???Już mi się zrobiły takie rozstępy na piersiach,ze nie moge w to uwierzyc.Cycki wyglądają jak przykryte jakąś czerwoą pajęczyną.Masakra.A smaruje się codziennie i tak mi się rozstępy zrobiły i tak
-
Dodaje z tel wiec nie wiem czy cokolwiek widacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 02:49
Niunia86, Anastacia33, Madzik82, bella82, Scarlett2014, magda91, SunSun, Emartea, kasss, Justyska89, gosiaczek31, Emca, MamaAdasia, Sarah88, Dorka1979, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Czeeeesc..ja już nie mogę spać..co to się że mną dzieje..jeszcze niedawno mogłam spać nawet do 11..popsulam się..albo naprawiłam:P
Loszcz piękny brzuszek..
A wczoraj pan ustąpił mi miejsca w tramwaju..mile to było
Emily odezwij się do nas:(Emily83 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Pocahontas wrote:bella nie wiem, głupia sytuacja, może pytaj na innych forach, ciekawe, czy innym dziewczynom paczki doszły
kasha - ja dzieci jeszcze nie mam, czekam na pierwsze, ale myślę, że się ze mną zgodzicie, że najważniejsza jest konsekwencja. Nie wolno ustępować, trzeba zacząć od prostych rzeczy i ich wymagać, jak nie spuści wody, to małego tak truć, aż pójdzie i to zrobi i tak za każdym razem, to bardzo męczące ale ważne by nie odpuszczać, może bardzo powoli ale wejdzie mu to w nawyk.
Twój A musi być po twojej stronie i powtarzać małemu, że ma cię słuchać. Jak ty coś powiesz i maly nie posłucha to A powinien mu powtórzyć i wymagać, by cię słuchał. Tak mi się wydaje, chociaż to trudne zapewne w rzeczywistości...
Na szczęście nie trudne. W zeszłym roku były sprzeczki o podważanie mojego zdania. Teraz (niestety) musi powtarzać że ma słuchać mnie. A co do "upomnień" to od roku nie może się nauczyćWłaśnie mnie olśniło że, może nie mam autorytetu wyrobionego u młodego?! Czasami mam ochotę jak jest bardzo niegrzeczny, złapać za ramiona i potrząsnąć :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:00
Pocahontas lubi tę wiadomość
-
A po za tym dzień dobry. O 9 mam wizytę i listę pytań do lekarza
Już się zaczynam stresować jak przed każdą wizytą.
Tematów poruszyłyście co nie miara
Brzuszki śliczne, gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Co do sutków. Ja nie chcący ścisnęłam leżąc na boku i mleko wyleciało (domyślam się że siara jest typowo żółta.)A wokół mam "grudki" czasami na lewej i cały czas na prawej. To chyba nie dobrze?!
A co do ciuszków. Mam póki co po 3-5 sztuk rozmiarów od 56 do 68. Kupować więcej nie będę. W lutym orientacyjnie podadzą wzrost córci jak się uda i wtedy zakupię więcej jak będzie trzeba.
Szymuś. śliczne imię. U mnie miał być Olaf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:01
gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Loszcz śliczny brzuszek
Ja witam się w nowym tygodniu,w nowym miesiącu3 m-ce temu nie mogłam się doczekać 6-ego m-ca a teraz nie mogę się doczekać Nowego Roku
Na razie nie wyobrażam sobie siebie z takim dużym brzuchem...
Powodzenia dziewczynki na dzisiejszych wizytach
ostatnio zaniedbałam wstawianie brzuszka w nowym tyg więc nadrabiam dzisiaj
Miłego dniaMadzik82, Anastacia33, Justyska89, SunSun, kasss, Rubi, madziutek 23, bella82, gosiaczek31, Emca, Scarlett2014, loszcz, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Aż mam ochotę skakać z radości. Same dobre wiadomości. Córcia pozostała córcią, mam dowód na zdjęciu
nadrobiła zaległości. Waży 580 gram i wielka na 28 cm i na swoje wymiary jest na 23 tc.
Pytałam o dha. Nie ma sensu brać więcej niż jest w witaminach. Na tarczyce dostanę skierowanie za 3 tyg. Dziś troszkę zaszaleję i skoczę po torcik wedlowski by świętowa dobre wieści.
Rubi, bella82, kasss, Niunia86, Justyska89, Anastacia33, gosiaczek31, Emartea, Emca, Scarlett2014, MamaAdasia, Pocahontas, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki ja właśnie się obudziłam ostatnio tak późno się budzę ale często o 4.30 i zasypiam o 7 jak maz do pracy idzie. Emily mam nadzieję ze wszystko dobrze i dasz nam znac;-)
Loszcz masz śliczny brzuszek mój też jest taki duży i też niestety mam rozstępy na piersiach:(
Niunia też masz ładny brzuszek widać ze juz co raz wiekszy;-)
Trzymam kciuki za wizyty;-)Niunia86, loszcz, Emily83 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dzień doberek. Kasha super, że wszystko dobrze
ja mam dopiero o 18.00 wizytę. Jeszcze trochę...
czytałam przed chwila troszkę listopadówek 2014 i tak sobie o nas pomyślałam, żebyśmy też już były na tym etapie
Postanowiłam, że zacznę kupować rzeczy dla maluszka po połówkowym, więc chyba dziś coś nabędę zaraz po badaniach.
Miłego dnia dla wszystkich mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:22
gosiaczek31, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
a ja podczytałam trochę pamiętnik Karoli, która urodziła w 25tc nie wiem czy pamiętacie z wagą 650g.....ehhh i aż mi się łzy pojawiły, że tak pięknie rośnie i taką drogę pokonał dzidziol i rodzice...dzielni są cała trójka....aż niewiarygodne jaki on był malusieńki...
Niunia86, bella82, loszcz, SunSun, czekaja, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️