Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily tak się cieszę. Dobrze czytać pozytywne wiadomości.
Kasss brzusio wyborny.
Mój też mi podrósł zdrowo ostatnio,czuję też delikatny dyskomfort w dole. Sama już nie wiem czy to spowodowane tym,że rosnę czy coś innego. Ja staram sie nie panikować i nie wkręcać.
Polecam stronkę :hand made
http://www.alamakota.net/ala_ma_kotaEmily83, kasss lubią tę wiadomość
-
Popatrzyłam sobie na produkty tommee tipee na allegro i nie moge się cenom nadziwić,masakra jakaś ile w Polsce chcą za cokolwiek.Jak wy sobie dziewczyny radzicie kiedy ceny są tak kosmiczne?Ten kosz kupowałam 2 lata temu za 10-15funtów (z 3 wkładami)teraz cena poszła w górę bo chcą 12 funtów tylko z 1 wkładem a w PL chcą ponad 130 zł!za kosz na śmieci!Masakra jakaś
SunSun lubi tę wiadomość
-
Tak swoją drogą te kosze są superowskie,zatrzymują "zapaszki" nawet z 28 pieluszek na raz.Są niewielkie więc nie zajmują zbyt wiele miejsca,worki są antybakteryjne i ogólnie naprawde fajna sprawa.Nie trzeba z każdą kupą z domu wybiegać.
http://www.youtube.com/watch?v=4F2XnuOYViQ -
nick nieaktualnyJasmin ale piękne są niektóre z tych rzeczy!
Ewka ja w przesady nie wierzę
A o koszu na pieluszki pierwsze słyszę. Ale faktycznie ceny niektórych rzeczy są kosmiczne. Podobne wrażenie miałam przed ślubem. Tzn i biznes ślubny i dziecięcy wydaje mi się kosmiczny pod kątem cenloszcz lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się,że naprwdę wykorzystują te biedne mamy bo wiadomo dziecku chcemy zapewnić wszystko co najlepsze ale są pewne granice.Jak chcecie,to mogę wam niektóre rzeczy kupić tu w UK i przesłać do PL w jednej ogromnej paczce aby się opłacało.Dziś przyszły moje pokrowce na butelki (są 2 w zestawie) zapłaciłam za nie 7.99 funtów,(40 zł) a w PL jeden kosztuje 32 zł!Kpina jakaś!
-
haha mój ulubiony to będzie ten z kolorem skóry....na pewno mąż by mi uwierzył, że się napatrzyłam przez 9 m-cy na czarnoskórych i stąd dzidzia taka a nie inna
:D
loszcz, Emartea, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
loszcz wrote:Wydaje mi się,że naprwdę wykorzystują te biedne mamy bo wiadomo dziecku chcemy zapewnić wszystko co najlepsze ale są pewne granice.Jak chcecie,to mogę wam niektóre rzeczy kupić tu w UK i przesłać do PL w jednej ogromnej paczce aby się opłacało.Dziś przyszły moje pokrowce na butelki (są 2 w zestawie) zapłaciłam za nie 7.99 funtów,(40 zł) a w PL jeden kosztuje 32 zł!Kpina jakaś!
-
sarah88 a nie masz kogoś z rodzinki czy znajomych za granicą?
moze ktoś by ci za darmola przy okazji przywiózł.Dużo ludzi będzie na święta jechało to może popytaj.Jeśli chcesz to mogę ci coś tam kupić i wysłać,a ty za to możesz kupić mi chuste w PL.Możemy się dogadać.Albo może umów się z innymi mamuśkami,niech każda zamówi co che,ja wam prześle jedną pake ty mi oddasz całą kase szybciutko jak paczka dojdzie, a potem rozdzielisz co komu się należy.Tylko żeby jakiś super drogich rzeczy nie zamawiały bo nie wiem czy mi starczy aby wyłożyć hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:37
-
Tak mebelki mam,ale składają się powoli w wolnej chwili. Ja nie kupowałam typowo dziecięcych mebli. Jest szafa,komoda i bieliźniarka. Chodziło mi o jak największą ilość szafek,pólek itd:)Łóżeczko kupimy po nowym roku.
Co do stronki to owszem są fajowe rzeczy,to dwie siostry z mojego miasta tym się zajmują. Na żywo te zabawki wyglądają bardzo fajnie. -
kupilam i ta zabawke i mate
jutro jade odebrac
kosz na pieluchy ma nam tesciowa kupicLoszcz zgadzam sie z Toba w 100%, 7 lat mieszkalam w UK i tam jest o wiele taniej, a o firmowych rzeczach nie wspomne! dlatego jak tylko byla przecena w mother care zrobilam duze zakupy i wyslalam do siostry, ktora nadal tam mieszka.
ja jestem wsciekla bo nadal nie mam odpowiedzi od tej dziewczyny z forum, kasa wyslana a paczki nadal nie mawyczytalam, ze niedawno urodzila i jest w szpitalu i tlumacze , ze nie ma jak odpisac ale z drugiej strony udziela sie na forum... szkoda gadac
loszcz lubi tę wiadomość
-
Hej, my po wizycie. Wszystko ok z dzidzią
Bardzo ruchliwy był podczas badania, ziewał. Muszę kontrolować szyjkę bo ma 31 mm. Za tydzień wizyta w szpitalu u lekarza prowadzącego. Pierwsze ciuszki zakupione
Rubi, Madzik82, loszcz, SunSun, Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, Sarah88, Niunia86, bella82, MamaAdasia, Emily83 lubią tę wiadomość