X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    O raju Rubi,faktycznie śliczne te rzeczy.Ta spodniczke dla niemowlaka chyba kupię!:-)
    mi się podoba komplet z żółwiem....i niebieski ręcznik też jest supcio..
    a to czego Wam zazdroszczę z dziewczynkami to te śliczne opaskiiiii :) chłopcu niestety nie założę :P

loszcz, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz założyć!aczkolwiek mały może miec psyche stroche spatrzona ;-)
    Emca super wiadomości!gratuluję :-)

Rubi lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcea gratuluje pomyślnych wieści :)

Rubi może zamiast opasek zainwestuj w piękne chusteczki pod szyję? :) tak chyba będzie bezpieczniej dla małego :)

Idę zaraz spać. Czy Wy też jesteście tam zmęczone? Ja w ubiegłym tygodniu byłam wulkanem energii a w tym czuje się jak dętka :/ muszę iść w któryś dzień rano na badania ale póki co nie mogę się zebrać :/

• kasss Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella napisz ogólnie na forum i albo wyśle albo zniknie i będziesz miała pewność ze to jakas ściema choć miejmy nadzieję ze paczka jeszcze dojdzie
    Emca super gratuluje;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie śmiałabym go przebierać za dziewczynkę...;)

będzie nosił czaderski kapelusz :P już się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego okruszka ;)

SunSun lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcia piękne dodajecie, wizyty też należą do udanych, bobasy coraz częściej dają nam o sobie znać, na razie dzieje się dobrze na naszym forum...
    a nasi panowie...no cóż, ja na mojego czasem też złapię focha, a za kilka dni nawet nie pamiętam o co się tak dąsałam :)

ja mam problem z wiązadłami, ból z boku brzucha i z kręgosłupem, chyba się buntuje przeciwko dodatkowym kilogramom:)

346ab1ba14914d31m.jpg

SunSun, Emartea, Rubi, loszcz, gosiaczek31, Anastacia33, Scarlett2014, Niunia86, bella82, limcia, kasss, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać jak brzusio ładnie rośnie Pocahontas <3

Pocahontas lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia dziewczyny.

SunSun, Pocahontas lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry rano

SunSun lubi tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja mówię Wam dzień dobry :) udanego dnia.

Pocahontas piękny brzuszek :)

SunSun, Pocahontas lubią tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja mówię dzień dobry :)
    Mam nadzieję,że chociaż u Was. Mnie całą noc pobolewał brzuch i teraz też nie jest lepiej. Wydaje mi się,że to znowu zapalenie pęcherza. Bo ani nie jest to ból jak na @ ani skurcze. No i siusiam troszke inaczej.

Jak zwykle przed sama wizytą coś się dzieje i już się nie moge doczekać,zeby mnie lekarz uspokoił.

Miłego dnia :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    To i ja mówię dzień dobry :)
    Mam nadzieję,że chociaż u Was. Mnie całą noc pobolewał brzuch i teraz też nie jest lepiej. Wydaje mi się,że to znowu zapalenie pęcherza. Bo ani nie jest to ból jak na @ ani skurcze. No i siusiam troszke inaczej.

Jak zwykle przed sama wizytą coś się dzieje i już się nie moge doczekać,zeby mnie lekarz uspokoił.

Miłego dnia :)
    czesto miewasz zapalenia pęcherza??ja wizyte kontrolna mam jutro.obawiam sie, że zaczyna sie u mnie jakas infekcja bo piecze, swedzi eh ale tak dziwnie bo wczoraj tak a dzis narazie nic nie piecze...

860isg18r6bpss11.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ,miłego dnia.
    Są jakieś wizyty dziś?

ex2btv738sn49jef.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży mam drugi raz.Tylko,że mnie nic nie piecze, nie swędzi. Po prostu boli mnie na dole brzuch -czy leże,czy siedze. W nocy jak bym sie nie ułożyła to boli....
    Zaraz zacznę brać leki i zobaczymy. Jutro wizyta. Tylko martwi mnie to,że jak na złość zaczęło boleć a Mała sie mniej odzywa... Więc tysiąc myśli na minute czy wszystko ok,czy tak sie ułożyła,że ją mniej czuje czy może coś tam sie dzieje. A tu jeszcze jeden cały dzień i troche :(
    Nie cierpie takich sytuacji.

Pocieszam się tym,że ból jest raczej pęcherzowy niż właśnie jakiś taki niepokojący typu skurcze czy miesiączkowy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:52

iv09cbxm68yuj78z.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski :-)
    a mnie obudzil dzis telefon z tesco z informacja, ze moje zamowienie zostalo anulowane z powodu braku produktow :-/
    milego dnia :-)

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    W ciąży mam drugi raz.Tylko,że mnie nic nie piecze, nie swędzi. Po prostu boli mnie na dole brzuch -czy leże,czy siedze. W nocy jak bym sie nie ułożyła to boli....
    Zaraz zacznę brać leki i zobaczymy. Jutro wizyta. Tylko martwi mnie to,że jak na złość zaczęło boleć a Mała sie mniej odzywa... Więc tysiąc myśli na minute czy wszystko ok,czy tak sie ułożyła,że ją mniej czuje czy może coś tam sie dzieje. A tu jeszcze jeden cały dzień i troche :(
    Nie cierpie takich sytuacji.

Pocieszam się tym,że ból jest raczej pęcherzowy niż właśnie jakiś taki niepokojący tupy skurcze czy miesiączkowy...
    wszystko będzie dobrze zobaczysz.daj znać jutro co powiedział lekarz

860isg18r6bpss11.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno się wygadam jak tylko wrócę :)

Chyba przed chwilą moja Niunia miała czkawkę... Ale super dziwne uczucie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:53

MamaAdasia lubi tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia ja mojego synusia czuje codziennie najbardziej wieczorem choć ostatnio z rana tez daje o sobie znać....chyba niepodoba mu sie ze mama tak szybko wstaje he he

Niunia86 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • limcia Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Jestem tu nowa, jeśli chodzi o udzielanie i tylko sporadycznie czytałam.

Spodziewamy się bliźniaków. W poniedziałek na wizycie wstępna wersja, że będzie dziewczynka i chłopiec:)

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to najgorzej doskwiera mi drętwienie rąk w nocy. Ma któraś z Was podobnie?

MartaM, kasss, Emartea, SunSun, bella82, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość

1usazbmhhgo5jhw6.png
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ