Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:O raju Rubi,faktycznie śliczne te rzeczy.Ta spodniczke dla niemowlaka chyba kupię!
a to czego Wam zazdroszczę z dziewczynkami to te śliczne opaskiiiiichłopcu niestety nie założę
loszcz, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyEmcea gratuluje pomyślnych wieści
Rubi może zamiast opasek zainwestuj w piękne chusteczki pod szyję?tak chyba będzie bezpieczniej dla małego
Idę zaraz spać. Czy Wy też jesteście tam zmęczone? Ja w ubiegłym tygodniu byłam wulkanem energii a w tym czuje się jak dętkamuszę iść w któryś dzień rano na badania ale póki co nie mogę się zebrać
-
nie no nie śmiałabym go przebierać za dziewczynkę...
będzie nosił czaderski kapeluszjuż się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego okruszka
SunSun lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
zdjęcia piękne dodajecie, wizyty też należą do udanych, bobasy coraz częściej dają nam o sobie znać, na razie dzieje się dobrze na naszym forum...
a nasi panowie...no cóż, ja na mojego czasem też złapię focha, a za kilka dni nawet nie pamiętam o co się tak dąsałam
ja mam problem z wiązadłami, ból z boku brzucha i z kręgosłupem, chyba się buntuje przeciwko dodatkowym kilogramom:)
SunSun, Emartea, Rubi, loszcz, gosiaczek31, Anastacia33, Scarlett2014, Niunia86, bella82, limcia, kasss, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja mówię dzień dobry
Mam nadzieję,że chociaż u Was. Mnie całą noc pobolewał brzuch i teraz też nie jest lepiej. Wydaje mi się,że to znowu zapalenie pęcherza. Bo ani nie jest to ból jak na @ ani skurcze. No i siusiam troszke inaczej.
Jak zwykle przed sama wizytą coś się dzieje i już się nie moge doczekać,zeby mnie lekarz uspokoił.
Miłego dnia -
Niunia86 wrote:To i ja mówię dzień dobry
Mam nadzieję,że chociaż u Was. Mnie całą noc pobolewał brzuch i teraz też nie jest lepiej. Wydaje mi się,że to znowu zapalenie pęcherza. Bo ani nie jest to ból jak na @ ani skurcze. No i siusiam troszke inaczej.
Jak zwykle przed sama wizytą coś się dzieje i już się nie moge doczekać,zeby mnie lekarz uspokoił.
Miłego dnia -
W ciąży mam drugi raz.Tylko,że mnie nic nie piecze, nie swędzi. Po prostu boli mnie na dole brzuch -czy leże,czy siedze. W nocy jak bym sie nie ułożyła to boli....
Zaraz zacznę brać leki i zobaczymy. Jutro wizyta. Tylko martwi mnie to,że jak na złość zaczęło boleć a Mała sie mniej odzywa... Więc tysiąc myśli na minute czy wszystko ok,czy tak sie ułożyła,że ją mniej czuje czy może coś tam sie dzieje. A tu jeszcze jeden cały dzień i troche
Nie cierpie takich sytuacji.
Pocieszam się tym,że ból jest raczej pęcherzowy niż właśnie jakiś taki niepokojący typu skurcze czy miesiączkowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 08:52
-
Niunia86 wrote:W ciąży mam drugi raz.Tylko,że mnie nic nie piecze, nie swędzi. Po prostu boli mnie na dole brzuch -czy leże,czy siedze. W nocy jak bym sie nie ułożyła to boli....
Zaraz zacznę brać leki i zobaczymy. Jutro wizyta. Tylko martwi mnie to,że jak na złość zaczęło boleć a Mała sie mniej odzywa... Więc tysiąc myśli na minute czy wszystko ok,czy tak sie ułożyła,że ją mniej czuje czy może coś tam sie dzieje. A tu jeszcze jeden cały dzień i troche
Nie cierpie takich sytuacji.
Pocieszam się tym,że ból jest raczej pęcherzowy niż właśnie jakiś taki niepokojący tupy skurcze czy miesiączkowy... -
Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa, jeśli chodzi o udzielanie i tylko sporadycznie czytałam.
Spodziewamy się bliźniaków. W poniedziałek na wizycie wstępna wersja, że będzie dziewczynka i chłopiec:)
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to najgorzej doskwiera mi drętwienie rąk w nocy. Ma któraś z Was podobnie?
MartaM, kasss, Emartea, SunSun, bella82, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość