Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia śliczne imię, Zuzia też
Ja też myślałam nad Emilią, ale mój M. się nie zgadza, bo w przedszkolu miał koleżankę, która miała tak na imię i wołał na nią Emilka debilka i już tylko z tym mu się kojarzy to imię. Chyba jednak u nas zostanie Ninka, bo widzę jak mężowi zależy.
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja nowa koleżankę
u nas w rodzinie ostatnio urodziły się bliźniaczki w 38 tygodniu:-) także życzę ci tego samego.
Niunia ja tez juz miałam zapalenie pęcherza i brałam duomox.Lekarka powiedziała ze jak zacznę coś czuć ze jest nie tak z sikaniem,pecherzen ,brzuchem żebym sobie brała zuratvit.I tak tez zrobiłam i widzę poprawę.Także polecam:-)
Kasss oczywiście czekam na dobre wiadmosci po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:36
kasss, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
limcia wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa, jeśli chodzi o udzielanie i tylko sporadycznie czytałam.
Spodziewamy się bliźniaków. W poniedziałek na wizycie wstępna wersja, że będzie dziewczynka i chłopiec:)
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to najgorzej doskwiera mi drętwienie rąk w nocy. Ma któraś z Was podobnie?
hurra witam cię chyba najserdeczniej, bo sama spodziewam się bliźniaków, u mnie dwaj chłopcy.
Mi lekarz na drętwienie i skurcze kazał brać raz dziennie magnezin -
limcia wrote:Anastacia33 oboje z mężem myśleliśmy, ze w naszych rodzinach nie ma bliźniąt, a co się okazało to i w mojej i w jego jednak są
hehe:D to tak jak u nas, ja lekarzowi mówię, że u nas nie ma bliźniąt w rodzinie, potem mowimy rodzicom i teściom a oni jak to nie ma, a ciocia X, a wujek Y?itd itp Więc też się okazało, że są -
a jeśli chodzi o drętwienie to ja mam tak od zawsze, tylko rzadko się zdarza, żebym się obudziła w tej pozycji..
pocahontas, w końcu masz 100% bratnia duszęPocahontas lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witam nową koleżankę i przede wszystkim nową dwójczkę w brzuszku:)
Może tym razem dwie dziewczynki,żeby chłopcy nie musieli rywalizować
Sunsun ja mam Pregnofer Uno na pęcherz. Już wzięłam jedna tabletkę-druga wieczorem i zobaczymy czy w nocy dalej będzie mi brzuch dokuczał czy się poprawi. Jak nie to jutro Lekarz (Hurrra!!!)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Jutro trzymacie WySunSun, Emca lubią tę wiadomość
-
A dziękujemy za miłe powitanie:)
Niunia86 no właśnie na tą chwilę jednak wychodzi, że dziewczynka i chłopiec.
Zaczęłam czytać od początku na tym forum posty o ciąży bliźniaczej, chyba muszę to sobie rozłożyć, bo nie da się tego tak szybko nadrobić
Pocahontas fajnie, że jest nas dwie:)
Dobra biorę się za jakąś pracę, bo widzę że to forum może mnie nieźle wciągnąć i nic już nie będę robićNiunia86, Pocahontas, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastacia33, Niunia86, SunSun, MamaAdasia, Scarlett2014, Justyska89, Emartea, bella82, Sarah88, loszcz, gosiaczek31, kasss, Madzik82, Emca, czekaja, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witam,
Ja też dziś od 7.30 do 9.30 byłam na wstrętnej glukozie, jak pomyślę to jeszcze mnie mdli... nawet z cytryną
Limcia, witaj, gratuluję bliźniaków
Pochaontas, śliczny brzusio , nie duży jak na bliźniaki.
Rubi, no piłeczka rośnie
Niunia, u mnie dziś ciepło i słonecznie
MartaM mnie też jak za długo chodzę ciągnie brzuch i boli...
Niunia86, gosiaczek31, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
Teraz robię na obiad mielone bo dawno nie było, a później sałatkę z kapusty pekińskiej z waszego przepisu
Kasss, trzymam kciuki za wizytęczekamy na info.
Emily, Emca, również gratuluję wizyt udanychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:05
kasss, Emca, Emily83 lubią tę wiadomość
-
hey dziewczyny...
witam nowa mamusie ;*
dziewczyny juz fajnie sie oglada zdjecia brzuszkow bo widac jak rosna...
ja tez juz nowy tydzien zaczynam... i jako pierwsza (?)przekraczam niewidzialna granice 24 tygodniaSarah88, Anastacia33, Scarlett2014, SunSun, loszcz, sylwia85, gosiaczek31, kasss, limcia, Emca, MamaAdasia lubią tę wiadomość