Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
trzymam kciuki za usg połówkowe- Jasmin, Niunia..
i za wizytę kontrolną - sun sun
ja też dziś wizyta kontrolna..małego zobaczę za tydzien..od 17-nastego czeka mnie odwyk od forum..jadę ze starszakiem do Sanatorium na straszny wygwizdów;/
wiecie..wczoraj miałąm takie przemyślenia..smutno mi się zrobiło..w naszej grupie znajomych- 6 par.. wszystkie dziewczyny są w ciąży(niezły zbieg okoliczności-prawda?)no ale okazuje się, że wszystkie pary spodziewają się dziewczynek, tylko u nas chłopak..drugi,trochę mnie to podłamało..bo mimo, że pragnę go, to mam żal, że już nie będę miała upragnionej córeczki..
miłego dniaNiunia86, sylwia85, gosiaczek31, SunSun, MamaAdasia, jasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja juz spać nie mogę... Stres chyba daje o sobie znać...
Komwalianka rozumiem co czujesz. U mnie sami chłopcy w rodzinie i mimo,że byłam pewna że będzie chłopak przed USG i zdążyłam go już pokochać to w głębi duszy było mi smutno,że jednak zawsze chciałam mieć córeczkę. I ku mojemu zdziwieniu okazało się ze jednak dziewczynka. Ale nie martw się. Za to będziesz miała dwie super synowe za kilkanaście latkonwalianka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim
widze że sporo wizyt dzisiaj trzymam kciuki
a ja dziś kiepsko spałam kręciłam sie w nocy i budziłam a takie głupoty mi sie śmiły że szok i rano rozmawiam z mężem a on mówi że jemu też wojna sie śniła masakra jakać
mała aby wstała sprawdzała czy jej kocyka nikt nie zabrał he he i pyta:
- czy dzidziuś też sie może zezłościć?
pytam dlaczego? czy dlatego że zabrała mu kocyk?
- ona że nie przecież dzidziuś nie widzi
mowie ale słyszy -mina bezcenna
SunSun, Niunia86, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekamy na dobre wiadomosci.
Konwalianka rozumiem twoj smutek, my chcielismy chlopca mamy 2 panienke:-) ale dziecko to dziecko i kocha sie tak samo. Moze nastepnym razem:-)
Mnie wczoraj cos brzucho pobolewal szczegolnie gora i okolice pepka. Musialam nospe lyknac. Dzis ok, ale Mala cicho... Moze po sniadaniu sie rozbudzi.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
a ja zjadłam dziś na śniadanie pół bułki z dżemem jabłkowym własnej roboty popiłam to mlekiem i mam ZGAGE
widziałam że od coli to na pewno mam ale po mleku? masakra to co ja mam jeść?
jakieś pomysły?
niestety z igą miałam tak samo pół ciąży to niekończąca sie zgaga bez względu na to co zjadłam a mówią że dziecku włosy rosną jak sie ma zgage to u mnie sie sprawdziło bo iga była taka kudłata że spinke moglabym jej przypiąć i było do czegoNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Sylwia co do zgagi to mówią,że jestem ewenementem. Przed ciążą maiłam zgage praktycznie po wszystkim- zaczynając od białego pieczywa kończąc na sokach,gazowanym i alkoholu. Odkąd jestem w ciąży w ogóle nie pamiętam co to zgaga. Miałam może raz czy dwa. każdy się śmieje,że to raczej na odwrót ale chciałabym,żeby tak zostało. Chociaż mam świadomośc,ze moja córka urodzi się łysa jak kolano to nie przeszkadza mi to za bardzo bo ja i mój M byliśmy bez włosków. Ja nawet do siódmego miesiąca życia hehe
sylwia85 lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Sylwia ja z moją córeczką od 6 miesiąca do konca ciąży mialam okropna zgage....teraz powoli tez sie zaczyna
to ja do tej pory sporadycznie miałam np po coli tak mi sie nie raz chciało ale wiedziałam czym to sie skończy ale czasem i tak wypiłam
no ale mleko przecież każą pić na zgage
ech myślałam że z drugim będzie inaczej jak u niuni a tu widze ze to samo więc śmiem nieśmiało twierdzić że będzie druga dziewczynka może w przyszłym tyg sie wdowiem czy tak czy nieNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiejsze
SunSun wrote:Konwalijka dziękuję,ale wizytę mam za tydzień w czwartek :: choć szczerze mowiac przez chwilę sie zastanawiałam.
6par? Nieźle!ale pomysł za to nikt nie będzie porównywał twojego chłopczyka z reszta
marne pocieszenie ..ale zawsze
SunSun to wizytujemy razem też mam w przyszły czwartek ale ja połowkowe na 11 a ty?. mam nadzieje ze 13 będzie szczęśliwy
ja wam coś powiem ja zgagi przed cia za nie miałam teraz mam takie lekkie czasem i mam nadzieje ze tak zostanie ale lemi ej ni nie mówię bo se wykrakam.
moja mała całymi dniami buszuje mi w brzuchu czasem zastanawiam się co to będzie po urodzeniu czy taka będzie i czy spać nie będzie tylko szaleć ??? heh -
Witam Was..
Konwalianka..nie martw się..jak maluch się urodzi będziesz szczęśliwa i już nie będziesz myślała szkoda że nie dziewczynka..ja ja się cieszę że chłopczyk bo w razie gdyby drugi też był chłopczyk to wolę dwóch facetów niż babki..chociaż bardzo będę namawiala męża na 3 ale nie wiem czy po porodzie mi się nie poprzestawia:P
Dziewczyny udanych wizyt..trzymam kciuki..
Co do zgagi to ja miałam taką trzydniową i jak mi przeszło to modliłam się żeby więcej mnie nie dopadlo..koszmar jakiś ale narazie nie mam..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:hej dziewczyny
trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiejsze
SunSun to wizytujemy razem też mam w przyszły czwartek ale ja połowkowe na 11 a ty?. mam nadzieje ze 13 będzie szczęśliwy
-
Ja mam kontrolna 17.11 już się nie mogę doczekać..ciekawe jak mi wyjdą badania tarczycowe..będę robić w pon. Ale miesiąc już minął i zaczęłam brać po pół tabletki tak jak mi tu któraś poradziła..żeby całkowicie nie odstawiac..ehhStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Ja mam zwykła wizytę bo polowkowe mialam 30 października.Ide na 17 nie mogę się oczywiście doczekać a ty pewnie polowkowego to juz w ogóle!!Musimy być cierpliwe:-)Na pewno będzie wszystko dobrze
Tak nie mogę się doczeka i się stresuje trochę ale będzie dobrze musi być. a dawno małej nie widziałam i dlatego bym chciala wizyte juz najlepiejbo ten durny lekarz w szpitu nawet nic nie pokazał jak usg robił tylko komentował glupkowato