Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRubi wrote:kurde a ja zgłupiałam z tą tarczycą ;/ mam tak:
tsh 3,98
ft4 1,02 (norma 0,70- 1,48 )
anty PO 0,03 (norma 0,00- 5,61 )
no i teraz pytanie...dlaczego nie spadło mi tshi o co chodzi, że mam poprawne te dwa pozostałe wyniki? i czy te normy są dla kobiet w ciąży też? bo tsh mi podali do prawie 5 normę a ja wiem że jest 1,5 w ciąży ale tych dwóch pozostałych nie wiem;/ co się sprowadza do tego że nie wiem czy brać całą tabletkę od jutra czy pozostać przy połówce do wtorkowej wizyty u endo...
Z tego co wiem to tsh w ciąży w 2 trymestrze jest inne niż w 1.w pierwszym jest 1.5 a w drugim chyba 3 albo 2.5 ale wiem ze napewno w każdym trymestrze norma jest inna -
nick nieaktualny
-
Witam. Miałam dziś męczący dzień. Od 11 lataliśmy po sklepach. Kupiliśmy funkcjonalne meble do salonu, żeby w sypialni zrobić miejsce na kącik dla małej i oglądnęliśmy mnóstwo wózków. Chyba się w końcu zdecydujemy na Bebetto Luca. Navingtona Cadeta nigdzie nie było (a zwiedziliśmy naprawdę dużo sklepów), a w ciemno nie kupimy.
-
ja mam juz wszystkie ubranka kupione,jeszcze tylko chce kamizelkę pikowana i bluzę, no i na szyje te chustki fajne, wózek kupiony,dzis przyszedl bujaczek(używany,niezniszczony),cienki kocyk dziś kupilam,duze zamowienie z allegro prYjdzie w przyszlym tygodniu czyli materac,wanienka,mata do wanienki,smoczek,rozek,pojemniki do przechowywania mleka i jedzenia,pieluchy tetrowe,majtki siateczkowe,podklad na lozko i podklady do przewijania i kilka innych rzeczy,cienka kurteczke z allegro dziś wygralam,a jeszcze sporo przede mnana szczęście zrobilam sobie listę i robię wszystko wg niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:46
gosiaczek31, limcia, SunSun lubią tę wiadomość
-
A co tu takie pustki? moje tsh ladnie spadlo 1.70
Rubi a czy ty zmniejszalas sobie dawke bo powinnas brac taka jak ci przepisala chyba e tak bierzesz i dalej takie wysokie to na pewno bedziesz miala zwiekszona ft3 ft4 masz dobre to sie nie martw skontaktuj sie z ginem lub endo to powiedza ci jak zwiekszyc dawke
Ewka współczuje ci że jeszcze teraz musisz sie nim przejmowac a czemu ci grozi?[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ja się musze pochwalić.Kupiłam dziś pierwsza rzecz dla dziecka-sliniaczek z imieniem:-) a kolejna rzecz byliśmy dziś w entliczku i oglądaliśmy wózki-maz sam zaproponował!!!!
Kasss świat dziecka jest na Aleji Róż w takim ciągu sklepów.Koło Placu Centralnego.Wydaje mu sie ze pielęgnacyjne rzeczy są ciut tansze niż w entliczku.kasss, gosiaczek31, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Justyska super zakupy ta sukieneczka prześliczna ja też dziś kupiłam kilka rzeczy i o dziwo omijalam te różowe oststnio na grudniowkach jedna dziewczyna pisała ze miala byc coreczka a jest synek tak ze nigdy do konca nie wiadomo jutro się pochwałę bo dziś już jestem padnieta przyszły też moje buciki i opaska nie mogę się napatrzeć takie piekne
Sunsun dzięki maz mowi ze wie gdzie to jest a wybraliście jakiś wózek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 20:42
Justyska89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWychodzi na to ze w wiekszosci pewnie 99% plec sie potwierdza po usg ale zdarzaja sie niespodzianki. Moja kolezanka caly czas byla przekona ze chlopiec, wszystkim to oglaszala, nawet imie bylo wybrane a tu prosze... W szoku jestem do teraz.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Widzę,że coraz śmielej robimy zakupy dla naszych pociech
Udało mi się wylicytować dziś kosz mojżesza,wreszcie. To moja 7 albo 8 licytacja i zawsze mnie ktoś przelicytował. Tym bardziej jestem zadowolona,że udało się.SunSun, gosiaczek31, kasss, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunsun ja pisałam e-maila do producenta camarelo bo też mi się ten wózek podoba i napisał ze jest dostępny właśnie w tym świecie dziecka ale na stronie nie widziałam carara tylko Seville
Justyska ja też nie mogę się powstrzymać ale nie które ubranka kupuje neutralne co by były kiedyś dla synkajak się kiedyś uda;-)
Jasmin super cierpliwość sie opłaciłaSunSun, jasmin lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja mam tak jak ty Kasss-mogę go kupić przez allegro ale muszę go zobaczyć najpierw na zywo.Ten kolor co tobie najbardziej sie tez podoba mojemu mężowi a mi różowy;-) lub te popielate-i jasny i ciemny.Sevila tak samo mi sie podoba i kropeczki do mnie przemawiają! Myślałam żeby zobaczyc na zywo oba modele i zdecydowac..
-
nick nieaktualny