X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    mi też się podobają te carera lub sevilla tylko właśnie chcę je na żywo zobaczyć. jak narazie to innych nie brałam pod uwagę jeszcze
    Ja czytałam w pamiętnikach ze mamy ogolnie bardzo zadowolone są z nich.Ale trzeba zobaczyc jak 'sie prowadzi '

ex2btv738sn49jef.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam seville...ogladalam carere ale nie miala tego dodatkowego przedluzenia ochronnego przed wiatrem przy gondoli. Ogolnie to modele bardzo podobne

SunSun, kasss lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zastawiałam sie czym sie tak naprawdę różnią ;-) Anastacia zadowolona jesteś?

ex2btv738sn49jef.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    No właśnie zastawiałam sie czym sie tak naprawdę różnią ;-) Anastacia zadowolona jesteś?
    Moim zdaniem wózek rewelacja duza gondola bardzo zwrotny no i lekki.starannie wykonany

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Coś tu cicho przez weekend. Czyżby większość z Was wybyła w plener?? Ale dobrze bo podobno mamy ostatnie dni tak pięknej pogody. Ma robić się coraz zimniej :/ brrr...
    Czekam z niecierpliwością na wiadomość od przyjaciółki z Austrii która miała na wczoraj termin porodu. Pisałyśmy dwa dni temu i jakoś syneczek się nie kwapił do wyjścia :)
    Wczoraj moja siostra poczuła swojego chrześniaka Oskarka, napiłam się trochę coli i wariat mały tak kopał i szalał i gdy siostra przyłożyła rękę też ją kopnął kilka razy :) Ale się ucieszyła, jest to moja jedyna siostra, młodsza ode mnie i będzie to jej pierwszy chrześniak więc tym bardziej się cieszy :)
    mąż twierdzi że wczoraj poczuł stópkę dziecka, nie wiem czy to możliwe że rozpoznał czym dziecko uderzyło. nie ukrywam, że po tej coli kopał naprawde mocno. powiedział że na ręce poczuł stópkę, cały jej kształt...

gosiaczek31, Scarlett2014, Emily83 lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki my dzis zaczynamy kolejny tydz 23;)
    Anastacia a ty teraz kupiłaś ten wózek czy dla pierwszego dziecka?
    kaczamila super że juz czujecie takie wyraźne ruchy;)
    Miłego dnia mamuśki pogoda zapowiada się piękna trzeba wykorzystać na spacerek bo faktycznie moga to byc ostatnie dni takiej pogody;)

gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wreszcie mam czas zajrzeć bo ostatnie 4 to masakra była.
    Rubi zacznij brać z powrotem całą tabletkę. A bierzesz jakieś witaminy dla kobiet w ciąży,które zawierają jod. Mój endokrynolog mówi,że przy niedoczynność konieczny jest jod.jak ja biorę eutyrox z jadem to szybciej spada tsh. Może zapytaj swojego czy nie powinnaś brać 100 jodu. Ja słyszałam,że jest niezbędny.

Miłego dnia dziewczynki.
    Ja dzisiaj dużo Odpoczywam bo martwię się tym,że mała jest tak nisko... :-(

iv09cbxm68yuj78z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila super z tymi ruchami :)
    Kass, Niunia gratulacje nowego tygodnia :) Kass wrzuć fotkę zakupów? Niunia jak udało się wesele?

SunSun gratulacje pierwszego zakupu :) Jak Wam podobało się bw Entliczku?

Ja wczoraj zupełnie nieoczekiwanie pojechałam na kilka godzin do rodziców i sporo chodziłam. Odczułam to wieczorem kiedy padłam koło 9 :/

Za to dziś obudziłam się o świecie pełna energii :) zdążyłam już zrobić pranie i ciasto a teraz leżę na kanapie :)

A i wczoraj mój tato zadeklarował że wózek to sprawa dziadka i on płaci :) przy okazji poinformował nas że jak jest chłopak to on jest dziadkiem a moja mama co najwyżej żoną dziadka :)

I najważniejsze: odebrał wyniki badań. Mocz na moje oko idealny a przede wszystkim toksoplazmoza ok. Więc teściowa nadal nie ma pretekstu żeby czepiać się mojego kota :)

Milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:48

gosiaczek31, bella82, kasss, SunSun lubią tę wiadomość

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

a j dziś zaczynam 25 tydz ;)

u nas lenistwo od rana ja jeszcze w piżamie i jakoś nic mi sie nie chce w nocy mąż tak napalił że myślałam że zwariuje dosłownie w sypialini było 26 stopni zakręciłam grzejnik i otworzyłam okno spaliśmy pół nocy przy otwartym bo tak mi było duszno

kasss, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, MamaAdasia, SunSun lubią tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moje wczorajsze zakupy mam nadzieje ze nie dlugo bedzie nowa kolekcja w h&m bo juz nie mam co za bardzo tam szukac wszystko co mi sie podobalo kupiłam mąz zachwycony dresikiem z pingwinkiem
    4ha6qc.jpg
    i moj szydelkowy komplecik jestem w nim zakochana na żywo wyglada przepieknie
    2e3oe4l.jpg
    kupiłam sobie tez jeansy ciazowe takie grubsze na zime w sam raz mam nadzieje ze troche w nich pochodze i nie przytyje w biodrach bo na brzuszek jest sporo miejsca
    http://www.hm.com/pl/product/56009?article=56009-A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:57

Scarlett2014, Justyska89, bella82, jasmin, limcia, MamaAdasia, Emartea, SunSun, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=24771
    Zobaczcie jakie cudo będzie w Lidlu :) chyba w dobrej cenie:)

Kass dresik mnie zachwycił!

Sarah88, jasmin, kasss, gosiaczek31, MamaAdasia, tylda87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

Kasss dresik super.
    mnie teraz zachwycają rzeczy z Tesco masakra jak ostatnio weszłam to wyjść nie mogłam i ta spódniczkę kupiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:05

kasss lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet super te ubranka a od kiedy to bedzie nie widze nigdzie na stronie?
    ja mam tesco po drodze do lekarza ale sklep jest maly i nie ma ubranek(

gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz znalazłam od 17 listopada ceny naprawde super dobrze ze sa jeszcze takie promocje bo jak byly dwie wczesniejsze to nie nie znałam płci;)

MamaAdasia lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promocja fajna tylko znając życie jak pójdę po pracy to już nic nie będzie :/ ale zobaczymy :) puchowego kombinezonu na razie nie chcę kupować a taki myślę że się przyda.

Doświadczone mamy mam pytanie :) ile sztuk ubranek warto mieć w jednym rozmiarze? Tak żeby nie oszaleć z praniem :)

Kurcze ja w Tesco też ostatnio nic nie znalazłam. Podobał mi się jeden komplecik ale kosztował kolo 80 zl i wychodził sporo drożej niż np. w Smyku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:53

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rwmfrp.jpg
    ktora mamusia chce ciuszki dla dziewczynki w rozm.62 do 86 , body, polspiochy, bluzy, pajac, spodenki- calosc 50zl.bluza ktora wyglada jak granatowa w rzeczywistości jest fioletowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 12:16

jasmin, Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Juusti69 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś pyknełam fotke brzunia :) Co prawda, na pewno nie dorównuje wielkością do Waszych, natomiast zważywszy na moją niedowagę przez całe życie to i tak jestem z niego MEGA DUMNA :D hehehe, na Lubelszczyźnie piękna pogoda a ja mam lenia, siedze w łóżku i pije INKĘ :)

30xbw2x.jpg

Madzik82, Justyska89, Scarlett2014, Niunia86, kasss, limcia, bella82, MamaAdasia, Emartea, SunSun, Emca, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

dxomio4p9i0wb2wq.png
    thgf3e3kce137ljc.png

Endometrioza IIIstopień.
    Niedoczynność tarczycy,
    mięśniak.
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    A co tu takie pustki? moje tsh ladnie spadlo 1.70
    Rubi a czy ty zmniejszalas sobie dawke bo powinnas brac taka jak ci przepisala chyba e tak bierzesz i dalej takie wysokie to na pewno bedziesz miala zwiekszona ft3 ft4 masz dobre to sie nie martw skontaktuj sie z ginem lub endo to powiedza ci jak zwiekszyc dawke
    Ewka współczuje ci że jeszcze teraz musisz sie nim przejmowac a czemu ci grozi?
    chodzi o to że miałam brać tabsy miesiąc a potem zrobić badania i iść do endo ale okazało się że ledwo udało mi się w ogóle zapisać w tym roku do endo i miałam za 6 tygodni przyjść...więc nie wiedziałam co przez 2 tyg zrobić z lekami...i zmniejszyłam na pół tabletki po miesiącu..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biorę witaminer i tam jest 150g jodu

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss ja mam te spodnie z h&m i jestem mega zadowolona, chodzę w nich na okrągło:) muszę jechać kupić drugą parę, chociaż widziałam tam śliczne sukienki jeansowe ciążowe i może się na nią zdecyduje...

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ