Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:mi też się podobają te carera lub sevilla tylko właśnie chcę je na żywo zobaczyć. jak narazie to innych nie brałam pod uwagę jeszcze
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Coś tu cicho przez weekend. Czyżby większość z Was wybyła w plener?? Ale dobrze bo podobno mamy ostatnie dni tak pięknej pogody. Ma robić się coraz zimniej
brrr...
Czekam z niecierpliwością na wiadomość od przyjaciółki z Austrii która miała na wczoraj termin porodu. Pisałyśmy dwa dni temu i jakoś syneczek się nie kwapił do wyjścia
Wczoraj moja siostra poczuła swojego chrześniaka Oskarka, napiłam się trochę coli i wariat mały tak kopał i szalał i gdy siostra przyłożyła rękę też ją kopnął kilka razyAle się ucieszyła, jest to moja jedyna siostra, młodsza ode mnie i będzie to jej pierwszy chrześniak więc tym bardziej się cieszy
mąż twierdzi że wczoraj poczuł stópkę dziecka, nie wiem czy to możliwe że rozpoznał czym dziecko uderzyło. nie ukrywam, że po tej coli kopał naprawde mocno. powiedział że na ręce poczuł stópkę, cały jej kształt...gosiaczek31, Scarlett2014, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki my dzis zaczynamy kolejny tydz 23;)
Anastacia a ty teraz kupiłaś ten wózek czy dla pierwszego dziecka?
kaczamila super że juz czujecie takie wyraźne ruchy;)
Miłego dnia mamuśki pogoda zapowiada się piękna trzeba wykorzystać na spacerek bo faktycznie moga to byc ostatnie dni takiej pogody;)gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witam. Wreszcie mam czas zajrzeć bo ostatnie 4 to masakra była.
Rubi zacznij brać z powrotem całą tabletkę. A bierzesz jakieś witaminy dla kobiet w ciąży,które zawierają jod. Mój endokrynolog mówi,że przy niedoczynność konieczny jest jod.jak ja biorę eutyrox z jadem to szybciej spada tsh. Może zapytaj swojego czy nie powinnaś brać 100 jodu. Ja słyszałam,że jest niezbędny.
Miłego dnia dziewczynki.
Ja dzisiaj dużo Odpoczywam bo martwię się tym,że mała jest tak nisko... -
nick nieaktualnyKaczamila super z tymi ruchami
Kass, Niunia gratulacje nowego tygodniaKass wrzuć fotkę zakupów? Niunia jak udało się wesele?
SunSun gratulacje pierwszego zakupuJak Wam podobało się bw Entliczku?
Ja wczoraj zupełnie nieoczekiwanie pojechałam na kilka godzin do rodziców i sporo chodziłam. Odczułam to wieczorem kiedy padłam koło 9
Za to dziś obudziłam się o świecie pełna energiizdążyłam już zrobić pranie i ciasto a teraz leżę na kanapie
A i wczoraj mój tato zadeklarował że wózek to sprawa dziadka i on płaciprzy okazji poinformował nas że jak jest chłopak to on jest dziadkiem a moja mama co najwyżej żoną dziadka
I najważniejsze: odebrał wyniki badań. Mocz na moje oko idealny a przede wszystkim toksoplazmoza ok. Więc teściowa nadal nie ma pretekstu żeby czepiać się mojego kota
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:48
gosiaczek31, bella82, kasss, SunSun lubią tę wiadomość
-
witam
a j dziś zaczynam 25 tydz
u nas lenistwo od rana ja jeszcze w piżamie i jakoś nic mi sie nie chce w nocy mąż tak napalił że myślałam że zwariuje dosłownie w sypialini było 26 stopni zakręciłam grzejnik i otworzyłam okno spaliśmy pół nocy przy otwartym bo tak mi było dusznokasss, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, MamaAdasia, SunSun lubią tę wiadomość
-
To moje wczorajsze zakupy mam nadzieje ze nie dlugo bedzie nowa kolekcja w h&m bo juz nie mam co za bardzo tam szukac wszystko co mi sie podobalo kupiłam mąz zachwycony dresikiem z pingwinkiem
i moj szydelkowy komplecik jestem w nim zakochana na żywo wyglada przepieknie
kupiłam sobie tez jeansy ciazowe takie grubsze na zime w sam raz mam nadzieje ze troche w nich pochodze i nie przytyje w biodrach bo na brzuszek jest sporo miejsca
http://www.hm.com/pl/product/56009?article=56009-AWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:57
Scarlett2014, Justyska89, bella82, jasmin, limcia, MamaAdasia, Emartea, SunSun, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPromocja fajna tylko znając życie jak pójdę po pracy to już nic nie będzie
ale zobaczymy
puchowego kombinezonu na razie nie chcę kupować a taki myślę że się przyda.
Doświadczone mamy mam pytanieile sztuk ubranek warto mieć w jednym rozmiarze? Tak żeby nie oszaleć z praniem
Kurcze ja w Tesco też ostatnio nic nie znalazłam. Podobał mi się jeden komplecik ale kosztował kolo 80 zl i wychodził sporo drożej niż np. w Smyku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 11:53
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
ktora mamusia chce ciuszki dla dziewczynki w rozm.62 do 86 , body, polspiochy, bluzy, pajac, spodenki- calosc 50zl.bluza ktora wyglada jak granatowa w rzeczywistości jest fioletowaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 12:16
jasmin, Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Ja dziś pyknełam fotke brzunia
Co prawda, na pewno nie dorównuje wielkością do Waszych, natomiast zważywszy na moją niedowagę przez całe życie to i tak jestem z niego MEGA DUMNA
hehehe, na Lubelszczyźnie piękna pogoda a ja mam lenia, siedze w łóżku i pije INKĘ
Madzik82, Justyska89, Scarlett2014, Niunia86, kasss, limcia, bella82, MamaAdasia, Emartea, SunSun, Emca, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:A co tu takie pustki? moje tsh ladnie spadlo 1.70
Rubi a czy ty zmniejszalas sobie dawke bo powinnas brac taka jak ci przepisala chyba e tak bierzesz i dalej takie wysokie to na pewno bedziesz miala zwiekszona ft3 ft4 masz dobre to sie nie martw skontaktuj sie z ginem lub endo to powiedza ci jak zwiekszyc dawke
Ewka współczuje ci że jeszcze teraz musisz sie nim przejmowac a czemu ci grozi?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny