X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ja bym odpowiedziala a wlaśnie że Franek to wasza sprawa i wasze dziecko ja jestem ciekawa co bedzie u nas bo poki co nikt nie pyta jakie imie wybralismy a moj kuzyn mam coreczke Julke ale nie mamy ze soba kontaktu i ja tego dziecka nawet na oczy nie widzialam ale juz wyobrazam sobie komentarz babci ktora bedzie miala dwie prawnuczki Julki ale nie obchodzi mnie to zawsze wiedzialam ze tak wlasnie dam na imie corci i nie bede tego zmieniac
    Emartea Ja kupiłam w krakowie roz38 ale byly wszystkie mozliwe rozmiary moze na stronie zobaczysz;)
    Madzik figurka super gdzie ta Nadia tam sie miesci;)

Madzik82 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rubi nie martw się moja dzidzia też tak ma że przez 2 czy trzy dni jest mało ruchliwa a potem znowu szaleje co do komentowania przez rodzine wyboru imienia dla dziecka to trzeba mieć to w nosie co oni mówią najważniejsze że wam się imię podoba

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Dziewczynki super brzuszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj dzień mam wybieram powoli rzeczy do naszego domku jeszcze trochę czasu do końca remontu ale już powoli kupuje i takim spososem poszłam do biedronki bo tam kosze na bieliznę ze 40 zł mop okrągły z wiadrem za 50 ale tak szybkich zakupów to ja jeszcze nie robiłam heh tylko weszłam do biedronki to prąd wyłączyli i w 2 min musiałam wybrać wszystko bo do kas gonili bo tylko tyle mogli ile kasy były nadowane masakra.

przed chwila tez skończyłam zamawiać kanapę narożnik i stół z krzesłami bo znalazłam o wiele taniej w necie tylko ze musze na bo mies czekać.tylko denerwuje mnie takie dobieranie kolorów bo nie mam wizji nigdy jak coś z czymś będzie wyglądało i wolę wybierac juz z dobranych kolorów

• Rubi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Madzik jakbyś miała powody to spokojnie moglabys ukrywać ciążę :P

Ja kupiłam w niedzielę ciemne jasny w h&m mama i jestem z nich super zadowolona bo trochę mi już legginsy zbrzydly..dałam 150 zł ale było warto..a kurtki jak nie było tak nie ma..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak poza tym Rubi co do imienia to to samo miałam każde imię męskie jakie podałam nawet mojemu mężowi się nie podobało. ja bardzo chciałam Ignas to chyba lepiej ze jest dziewczynka bo wszyscy z mojego Kamila rodziny siedli na mnie ze masakra. a siostra mojego Kamila nawet moja Hanie skrytykowała tekstem ze daje dziecku imię po hance która w kartonach umarła i brecht nigdy nikomu z imieniem się nie dogodzisz zawsze będzie jakiś głupi tekst na temat imienia

madzik ty szczuplutka szok :)

Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• Emrica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziewczynka również nie ma imienia, w prawdzie mój M dał mi listę z imieniami, które mu się podobają, ale ja ciągle nie mogę się zdecydować, chciałabym mieć chociaż taką trojkę pewnych imion i jak mała się urodzi to zdecydować, ale nawet ta trójkę trudno mi wybrać

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka zadroszcze wam tej przeprowadzki do nowego domku szybko wam to poszlo chyba ze wszesniej juz zaczeliscie ;)
    Rubi ja tez je kupilam i sa super tylk ja za skapa jestem i zakazdym razem pobieram newsleter a to na moja poczte to na meza i teraz na siosry

bella82 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss to nie jest bycie skapym tylko oszczednym :-) i uwazam, ze jak jest taka mozliwosc to dlaczego nie skorzystac?

• kasss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella tez tak uwazam bo za ten rabat zawsze cos kupuje dla corci u mnie w domu tak mowia ze jestem skapa bo na wszystko mi szkoda i juz przyzwyczailam sie do tego okreslenia

bella82 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss my nie całkiem się budowalismy od podstaw to jest tAK ze idziemy do domu mojej babci mamy dla siebie całą górę prawie z 3 pokoi i przedpokoju robilismy sobie mieszkanie praktycznie wszystkie ścianki stawialismy wyszło takie duże mieszkanie bo prawie 100 m 3 pokoje i kuchnia i łazienka ale dużo jeszcze przed nami kupuje powoli meble ale będą stały nie złożone w garażu bo mamy przesunięcia do wszystkich świętych miała być łazienka a tu dupa jeszcze nic nie podłączone tylko płytki ułożone. mówili że do świąt juz wszystko będzie ale wątpię w to bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss to tak jak u mnie ale ja zawsze mówię że to oszczędność :)

kasss lubi tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam o tym rabacie..:/ za pierwszy kupiłam koleżance koszulkę na urodZiny bo końcZyła się ważność a przy spodniach nie pomyślałam o tym a byłoby dużo taniej..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie skapstwo tylko zaradność..bo to aż 25%

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss niech sobie mowia co chca :-) ja uwazam, ze jak jest okazja to warto to wykorzystac i to nie ma nic wspolnego ze skapstwem.

kasss lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ok 40zl mniej zaplacilam a za drugi kupilam dresik dla malej ;)
    Justyska wazne ze bedziecie na swoim i z Hania juz u siebie;)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss prawda i z mojej oszczędności coś wam poradzę jak będziecie się urzadzali kupujęcie meble na allegro od producenta :) ja tak zrobiłam i oszczędzam kolo 500 zł na każdym :) jak przyjdą to wam powiem jakie są czy się opłacalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z wami dziewczynki jak jest okazja to warto zaoszczedzić

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, na figure polecam karmienie piersia i calodzienne bieganie za 1,5 rocznym dzieckiem hehe Wszystko przed Wami.
    Rubi w pierwszej ciazy tez bylo slabo z ruchami. Musialam sie polozyc z reka na brzuchu i cierpliwie czekac a to i tak nie zawsze przynosilo efekt :/
    poki co ruchy nie musza byc regularne wiec sie nie martw :) lekarz na wizycie Cie uspokoi :)

Rubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik to ja mam w planach przejść na Twoją dietę od marca :)

Kass jak jest kupon to trzeba korzystać i aż glupio byłoby przepłacać. Swoją drogą dawno nie byłam w h&m i muszę się tam przejść bo widzę że są ładne rzeczy. Może po wizycie po będę bliska galerii.

• kasss Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie pisze Madzik dlugo karmiłaś synka?
    Scarlet h&m to jedyny taki sklep gdzie pomysleli o wszystkich mamach dzieciach osobach puszystych a powinno być więcej takich sklepów;)

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 649 650 651 652 653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ