Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelaa my mamy już upatrzony wózek i zaraz po Nowym Roku ma już być u nas w domku. Za jakiś tydzień,dwa jedziemy wpłącić zaliczkę na niego bo trzeba ze 3-4 tyg poczekać więc akurat po Nowym Roku odbierzemy i łózeczko i wózek
I nie patrze jak ktos mówi,że za wcześnie czy coś. Nie mam zamiaru w pierwszą dobe po narodzinach główkować kto,kiedy i czy na czas dowiezie mi obie te rzeczy do domu. I moze jutro rozejrzymy się za komoda dla małej
Miłego dnia i trzymam kciuki za wizyty!justwol, Ewelaa, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiszcie dziewczyny jak macie jakieś doświadczenia z pasami.... też jestem bardzo ciekawa.
MamaAdasia a Twoja przesyłka przyszła?
Idę zaraz na wizytę i na ważenie... ciekawe jaka waga mi wyjdzie biorąc pod uwagę, że właśnie zjadłam rogala Marcińskiego którego moi szefowie przywieźli mi z PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:30
Emartea, MamaAdasia, SunSun, Rubi, czekaja, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Ewelaa mi też przy pierwszej ciąży mówili że wszystko po narodzinach najlepiej kupic. Ja poszłam rodzic a moja mama i eks teściowa pojechały na zakupy i kupiły wszytko wg ich gustu. Teraz juz nikogo nie słucham.W styczniu chcę kupić wózek:)
justwol, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trzymam kciuki za wizyty;)
mnie też chyba przeziebienie bierze coś zle sie czuje i kolejny raz zasłabłam w sklepie na powietrzu jest ok a jak tylko wejde do sklepu mam mroczki przed oczami i cala potem jestem zalana w momencie gdzies od dwóch tygodni mi sie tak robi
Moja Julka ostatnio budzi sie jak mąż wstaje do pracy i zaczyna sie wiercić dzisiaj pierwszy raz mógł ja poczuć i mowi ze wyraznie czuc
kaczamila piękne zdjęcia i piękna para z was tez mieliśmy takie autko;)
pochwal sie koniecznie jak przyjdzie wózek;)
Ewelaa u mnie mama mowi to samo ze wozek kupuje sie po porodzie ale ja nie zamierzam nikogo słuchac i kupimy w styczniu łóżeczko tak samo nie wyobrazam sobie wrócić z porodówki i nie miec lóżeczka dla dziecka zgdzadzam sie z justwol niech sobie gadaja my i tak zrobimy po swojemu a tak poza tym na porodówce trzeba miec nosidelko bez tego nie wypuszcza dziecka i w sumie nie dziwie sie bo to chodzi o bezpieczeństwo naszych maluchówjustwol, kaczamila, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej, oto my w 24 tygodniu:
dla porównania to zdjęcie z 21tc
patryśka83, kasss, Emrica, Emartea, SunSun, Scarlett2014, Niunia86, Rubi, Madzik82, bella82, loszcz, gosiaczek31, Emca, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
Scarlett, trzymam kciuki za wizytę
Prosiłaś,zebym dała znać, jak ciuszki dla małego przyjdą, dziś dostałam, materiał 1sza klasa, świetne są, materiał widać że bawełna i nie są chińskie :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:36
kasss, jasmin, SunSun, madziutek 23, Scarlett2014, Rubi, loszcz, bella82, gosiaczek31, Emca, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
Nie pytałam bo przed wizytą zdarzyło mi sie tylko raz jak byłam w biedronce a w tym tyg to juz prawie co dzień wczoraj nie bylam na zakupach to bylo ok mam nadzieje ze to minie wczesniej nic mi sie nie dzialo takiego najwyzej bede musiala odpuscic sobie zakupy
MamaAdasia super brzusio i jakie śliczne te ubranka te body z półśpiochami są swietne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:40
[/url]
-
Witajcie
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj
Powiem Wam ,że zaczynają mnie irytować tzw.''dobre rady''. Jestem dość stonowana i nie szukam nigdy zwady. Wolę wszystko wyjaśnić albo porozmawiać na spokojnie. Jednak dziś niestety nerw mnie szarpnął. Pisze do mnie koleżanka,że znalazła fajny wózek na allegro,używany za ponad 2000tys , drogiej marki,on jej bardzo się podoba i ona mi każe go zalicytowaćtrochę na początku zdębiałam jak przeczytałam tą wiadomość. Napisałam kulturalnie,że ani dla mnie ani dla mojego męża one nie podobają się i są drogie. Za kwotę ponad 2000 tysięcy mam nowy wózek z całym wyposażeniem i dodatkowymi jakimiś gratisami. Dostałam wiadomość zwrotną,że już nie będzie się narzucać ,oczywiście obraziła się jak nic
Ręce mi opadają. Ja nikomu się nie wtryniałam,dobrych rad nie udzielałam . Przy najbliższej okazji chyba zakomunikuję wszystkim znajomym,że to moja ciąża,moje dziecko i mój gust
Jak będę potrzebowała ich rad i pomocy,to na pewno poproszę o nie
Tak samo jest z zakupami,kupuję co chcę i kiedy chcę ,nic nie mówiąc,bo pewnie też bym usłyszała,że to nie czas jeszcze
Oj sorry,że taki monolog walnęłam ale musiałam się wyżalić
justwol, SunSun, kasss, Rubi, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
My już wózek wybraliśmy (chyba) ale kupimy go dopiero ok lutego bo po prostu nie mamy go na razie gdzie trzymać. Planujemy jeszcze mały remont więc nie chcemy dodatkowych maneli w mieszkaniu.
Jasmin nie przejmuj się takimi koleżankami.jasmin lubi tę wiadomość
-
Jakby coś podaję linka http://allegro.pl/bawelniany-pajac-pajacyk-r-68-super-nadruki-i4756590638.html do ciuszków.
Kaczamila, świetne zdjęcia
Endi, fajnie że się odezwałaś
Kasss, to więcej odpoczywaj nie męcz się.
Witam nowe mamusie
-
Jasmin, ja też bym się wkurzyła jak by mi ktoś kazał kupować coś co wybrał pod swój gust i cenę, ja w takich przypadkach dziekuję za info i mówię że to do mnie należy decyzja co i gdzie kupię zwłaszcza że to są poważne zakupy - wózek.
jasmin lubi tę wiadomość
-
Kasss ja juz miałam dwie takie sytuacje,że myślałam,że upadne. Nagle w robi mi się słabo,niedobrze, w oczach tak dziwnie i tez nie wiem od czego. Ostatnio siedziałam w pizzerii, najadlam się i myślałam,że nie wyjdę tak mi się słabo zrobiło. Ale wyszłam na powietrze i się poprawiło. Nie wiem od czego tak się robi...