Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie sala porodowa jest przedzielona takimi przegródkami,ale może być więcej niż jeden poród rodzinny, no ze mną jeszcze jedna dziewczyna rodziła , naprzeciw jest sala z wanną, są piłki itd.
-
Ewela, Dada są ok, ale te z wycięciem to tylko z 1-2 paczki, nie więcej.
W Biedronce są NewBorn DADA za 13.99 te najmniejsze, akurat paczuszka do szpitala
A te płatki są super do przemywania pupy, mój mały miał uczulenie na chusteczki na początku, to właśnie miałam miseczkę z wodą plus te płatki, ja zamawiałam na all cały karton.
http://allegro.pl/cleanic-baby-sensitive-platki-dla-niemowlat-60-i4794525958.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:24
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Ja kupowalam bez wyciecia i bylo spoko. Kumpela sama wycinala przod pieluchy zeby byl wolny pepek i to chyna nie jest glupie.
ja poki co kupilam na promocji i Lidlu jedna paczke Pampers 1 i Pampers 2. Za duzo nie kupuje bo i tak bede kupowala Dade w Biedronce ktora mam pod nosem. Maly mi tak szybko wyrastal z rozmiarow pieluch, ze zapasow nie robieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja też tylko na początek mam Pampers 2 jedną paczkę, kupię do szpitala te Dada newborn i później Dada w Biedronce, czasem są właśnie w kartonie 2 paczki za 49.99 w Biedronce. Najdłużej to chyba 4 mi służyły.
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Ja na sam poczatek kupie Papmpersa, pozniej sporobuje tej Dady z Biedry, jelsi bd mała dobrze na nie reagowała, to po co przepłacac
Anastacia33 czy mówisz ze polecasz ten wóczeczek?? Mnie sie osobiscie bardzo podoba i włąsnie zdecyduję sie albo na szary albo bezowy -
Ewelaa wrote:Anastacia33 tylko ja ją mam bardzo wodnista(delikatnie się klei) ale jest koloru białawego. Ale przedwczoraj byłam u mojej gineski i powiedziała ze to nie wody płodowe. Ale ja i tak kurcze boje sie tego sluzu.
Ewelaa lubi tę wiadomość
-
Ja to samo. Pampers na start i potem Dada. W szpitalu mieli Happy i tez byly ok.
chusteczki Pampers tez na poczatek a pptem sprawdze jak reaguje na Fitti z Biedronki. 3zl za paczke. Kupuje starszemu i sa bardzo fajne. Bo chusteczki Dada jakos mi smierdza hehe chociaz,sa fajne, grubeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:35
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja akurat bede kupować w Czestochowie i dzwoniąc tam do sklepu pan powiedział ze są, ale nie wszystkie kolory w sklepie, ale posiadają wzorniki wiec jesli chodzi o kolor to z tego wybiore. A i na wózek czeka sie 2-3 dni
SunSun lubi tę wiadomość
-
A ja nawet nie wiedzialam ze sa takie z wycieciem na pepek z iga na poczatku wywijalismy i tyle
a dziewczyny jak to jest z twardniejacym brzuchem bo ja mam nieraz tak ze nie moge siedziec normalnie bo taki twardy i tak wysoko ze az mi sie cycki na nim opieraja he he i musze sie położyć a jak sie poloze to juz twardy nie jest -
nick nieaktualnySylwia Wczoraj się pytałam lekarza o to to mówił żebym pod żadnym pozorem nie głaskala brzucha bo brzuch się stawia i brała magnez 2 razy dziennie
Przez twardnienie brzucha leżałam w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:15
sylwia85 lubi tę wiadomość