Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam do Was pytanko....z dwóch źródeł mam mieć rzeczy po maluchach....i nie wiem jak to delikatnie zrobić żeby się dowiedzieć co te paczki zawierają albo po prostu żeby je już otrzymać...bo chciałabym wiedzieć czego nie kupować w zbyt dużych ilościach...a nie chcę wyjść na taką, która chce już teraz to mieć i się dopomina...macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Sylwia mi też się brzuch napina i gin kazała łykac magnez. Ja łykam Asmag Forte 2x2 i Aspargin 1x2, do tego No Spa 2x1. Musze przyznać, że po tej dawce magnezu macica się uspokoiła i już jest sporadycznie
sylwia85, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
rubi ja bym poprostu spytala co tam jest bo chcialas juz rozgladac sie za reszta...
a ja akurat dostaje od sios5ry i bedac u niej poprostu poprosilam ja czy moge poogladac te rzeczy zeby wiedziec co tam jest. a ona z checia ogladala ze mna i wspominala jak jej synek byl taki malutki)
loszcz, gosiaczek31, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
patryśka83 wrote:Sylwia mi też się brzuch napina i gin kazała łykac magnez. Ja łykam Asmag Forte 2x2 i Aspargin 1x2, do tego No Spa 2x1. Musze przyznać, że po tej dawce magnezu macica się uspokoiła i już jest sporadycznie
A czemu az tyle?
Kurcze chyba sie w poniedzialek prywatnie wybiore do gina bo na nfz dopiero mam na 27 listopada -
justyska a ja sobie nie wyobrazam nie glaskac brzucha... chyba jestem od tego uzalezniona!!
szczegolnie jak moje malenstwo sie wierci to glaszcze i mowie do niego ;*
wogole to ostatnio tak myslam jakie to bedzie dziwne uczucie jak dzidzius sie urodzi i juz nie bedziemy czuc ruchow i brzuch bedzie pusty ?!?MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Rubi ja tak samo mam dostac od kuzynki meza i ona ma przywieźć do tesciowej i tylko slysze nic nie kupuj bo dostaniemy mnie tez to wkurza bo później sie okaze ze moglam cos kupic a nie kupilam a tam tego nie bedzie nie lubie tez liczyć na kogoś wiem ze w sklepach jest wszystko ale teraz sa np promocje i tak kupuje bo nie moge wytrzymac a nie zamierzam czekac do 9 mc
Madziutek bedziemy tak zajete maluchami ze nie bedzie kiedy o tym mysleć my chcemy miec juz dzieci przy sobie a mamuski co urodzily mowia ze chcialy by sie cofnac na jeden dzien do okresu ciazy bo byl piekny;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 16:20
[/url]
-
sylwia85 wrote:No i lipa do tego co chodze prywatnie dopiero na nastepny poniedzialek sa terminy na stronie dostepne zapisalam sie na 24 codziennie tak nie mam to moze doczekam do wizyty
sylwia85 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWróciliśmy i oczywiście jest ciemno ale nic. Oto efekt ciąży i zatrzymywania wody jak to mówi mój lekarz
Yyy chyba muszę przestać narzekać na wagę bo dziś pocieszyć próbował mniej już i mój szef i mój lekarzalbo jest tak źle, że potrzebuję pocieszenia albo narzekam aż tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 16:29
kasss, Madzik82, Niunia86, bella82, MamaAdasia, Emartea, SunSun, gosiaczek31, Emca, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyscarlett śliczny brzuszek nie martw się wagą po porodzie waga wruci do normy ja na początku się przejmowałam że dużo przytyłam a teraz się nie przejmuję
anastacia super ten kocyk jest
Ewelaa co do pieluszek to ja mam kupioną paczkę pampersów 2 z promocji za 80 szt dałam 50 zł więc bardziej sie opłaca niz DADA z biedronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:00
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wizyty to jestem zadowolona bo wszystko jest ok. Mój lekarz co prawda nie podał mi wagi pierworodnego (czy tylko on ma taki uraz przed pomiarami Juniora na tym etapie?) bo stwierdził, że żeby podać mi w miarę wiarygodną wagę musiałby dokonać kilku specjalistycznych pomiarów których raczej na zwykłym sprzęcie się nie robi. Ale mały rośnie i bez nóżek ma już jakieś 20 cm. Szyjka jest w normie - twarda, zamknięta i ma 3,6 cm. Czyli prawie dokładnie tyle co na ostatniej wizycie. Mogę nadal pracować przy czym jeśli chcę normalnie pracować to mam nie szaleć w domu ze sprzątnie etc. Mój cudny szef jak usłyszał, że nadal będę się pojawiać w biurze to powiedział, że przywraca mu wiarę w młode kobiety co było jednym z najpiękniejszych komplementów jakie usłyszałam w tej ciąży. Mogę ćwiczyć w szkole rodzenia ale nie wiem czy się na to zdecyduje, mam kiepskie wyobrażenie o takich ćwiczeniach ale może nie słusznie. Wiecie może na czym one polegają? No i w ramach podsumowania lekarz powiedział mi, że spokojnie mogę się u niego pojawiać teraz co miesiąc a nie co 3 tygodnie ale chyba zostanę przy opcji wizyt częstszych. Już 3 tygodnie między wizytami to dla mnie długo więc nie chcę tego jeszcze przeciągać.
SunSun, gosiaczek31, Emca lubią tę wiadomość
-
Wyszłam od dentysty..wszystko super kazał przyjść jak się ogarne po porodzie:P chyba tak powiem wprost że biorę się za kupowanie i nie chce mieć ciuchow jak głupia ani też żeby cZegoś zabrakło..scarlet ale ładny brzusio:)
Madzik82, loszcz, Scarlett2014, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyrubi super ze wizyta u dentysty sie udała co do ciuszków to udało mi się pokupywać wszystkie ciuszki dla małej w różnych rozmiarach wiec na kilka miesięcy mam spokój a jak będe mieć zamało jakiegoś rozmiaru ubranka to na spokojnie dokupię
kasss lubi tę wiadomość