Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko odnośnie tego twardego brzucha bo ja czytałam na necie to piszą głównie o twardniejacym dole brzucha a ja mam twardy od góry pod samymi cyckami czy to jest jakaś roznica
-
Ja właśnie kupiłam pampersy 2 w lidlu i dwie paczki chusteczek nawilzajacych pampersa..a te newborn różnią się tylko waga od 2 czy też tym wycieciem na pempek?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi, ja też kupiłam wczoraj pampersy 2 w Lidlu, dwójki to waga 3-6 kg, a newborn 2-5 kg, nie wiem czy one się czymś różnią, poza dopasowaniem do wagi. Tzn dwójki na pewno nie mają wyciecia.
tak Ewela, pampersy są w Lidlu za 29.99 za paczkę, chusteczki nawilżane za 3.99 pampers z rumiankiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:02
Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłam dziś mężowi o tych promocjach na pampersy ale stwierdził że pieluchy kupi jak będę w szpitalu bo przynajmniej będzie wiedział jaki rozmiar. A promocje na Pampersy są dość często. W sumie to ma racje bo średnio mamy je gdzie trzymać w domu. Uzgodniliśmy też że kupimy po paczce z każdej firmy i zdecydujemy w praktyce co nam najbardziej odpowiada tzn. nam i Juniorowi

A ja dokończyłam dzieĺa dewastacji naszego budżetu kupując sukienkę dla siebie i kolorowe pieluchy tetrowe i flanelowe dla Juniora
plus dwie butelki - jedna Avent, druga Canpol. Znowu w myśl zasady że spróbuję i zobaczę co dla nas jest najlepsze. W poniedziałek kupie jeszcze może kocyk i pościel w Biedronce i na tym koniec. Jak pójdę do Lidla to i tak nic już nie będzie
poza tym nie mogę już więcej wydać w tym miesiącu 
Sylwia mi też twardnieje czasami górna część brzucha ale nie pytałam lekarza jaka to różnica. Bo ja mam raz tak a raz tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:37
MamaAdasia, sylwia85 lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj kupilam w biedronce 2opakowania proszkow Lovela te z promocji
gdyby ktoras nie powiedziala to nie wiedziala bym.ze jest ta promocja takze dziekuje
fajny temat podjelyscie odnosnie Pampersow , ostatnio zaczelam ogladac kosmetyki dla noworodkow i tutaj pytanie do Was . jaki plyn stosowalyscie do pierwszej kompieli slyszalam ze Oilatum jest dobry ?
bo chyba takim maluchom nie wlewa sie plynu takiego jak nivea , tylko dopiero w pozniejszych tygodniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:03
MamaAdasia lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Scarlett gratuluje udanej wizyty z tego co opowiadasz za kazdym razem po wizycie to odnosze wrazenie ze masz swietnego lekarza pozazdroscic
moja strasznie w biegu przyjmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:01
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualnyNoa mój lekarz poza tym że nie podaje mi wymiarów Juniora jest absolutnie cudowny. I pomyśleć że przez tyle lat unikałam ginekologów facetów i chodziłam to chyba niezbyt kompetentnych babeczek...a ten jest jakby na miarę skrojony dla mnie i Juniora. Choć nie każdemu by pasował. .. dziś już otwarcie ze mnie kpił
ale w sumie to najlepszy lek na moją panikę i mi to pasuje
lubie ludzi ironicznych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:11
MamaAdasia, noa8, SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Nie wiem czy to Wy wrzucają swoje zdjęcia wprowadziłyście mnie w taki nastrój czy moja waga uderzyła m do głowy i próbuje sobie udowodnić że kiedyś naprawdę byłam szczupła ale chyba po raz pierwszy od dwóch lat przeglądam mój album ślubny. Kurcze to nniesamowite jeszcze kilka lat temu myślałam że nie nadaje się na żonę czy matkę a teraz jestem już ponad 2 lata po ślubie, za chwilę pojawi się Junior a ja już chyba nie pamiętam czasów gdy nie znałam mojego męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:40
noa8, gosiaczek31, Emrica, Dorka1979, czekaja, kasss lubią tę wiadomość
-
Scarlet gratuluję udanej wizyty
I strasznie ci zazdroszcze tego rogala z poznania!Uwielbiam je 
Mi też gino nie podaje rozmiarów małej ale zapewniam jakby mi podała to zaraz po wyjściu bym przeszukała wszelkie dostępne info czy waga jest prawidłowa...a nie daj boże odbiegałaby o grama
-
nick nieaktualnySunSun jak przeczytałam Twojego posta to zaczynam podejrzewać że mój lekarz, będący świadkiem mojej paniki ciążowej w I trymestrze celowo nie podaje mi wymiarów Juniora żebym nie znalazła sobie nowego powodu do stresu

I SunSun gdzie Tobie się brzuch rozlewa? Super wygladasz
A poznańskie rogale są super.. po raz pierwszy dziś jadłam prawdziwego prosto z Poznania i się zakochałam
Rubi ja póki co mam ledwo dwie wolne szuflady dla Juniora
i już zaczęłam tam coś pakować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:33
SunSun, Rubi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett ja też nic nie kupuje takiego jeszcze nawet szczerze mówiąc nie myślę o pampersach tego jest tyle w sklepach ze dzień przed porodem można kupić. Tak samo oliwki i inne pielęgnacyjne kosmetyki dla małej kupie dopiero na początku marca a jak ja nie dałabym juz rady to przecież mąż jest te rzeczy może kupić dostanie listę i juz. Także czytam tylko co piszecie i nie wtracam się
SunSun ładny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:41
SunSun, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunSun kupiłaś coś sobie?
chyba miałaś iść na zakupy 
Justyska mnie martwi tylko to że lista rzeczy którymi ma zająć się mój mąż jak ja będę w szpitalu jest coraz dłuższa. Nie żebym mu nie ufaĺa ale.... to mężczyzna
madziutek 23 lubi tę wiadomość