Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha mój ma tak jak go choroba łapie..gardło g bolało kości coś go lamaly a w nocy te stawy mu zaczęły goraczkowac..jak dokladalam mu zimnym recznikiem do kolana to zaraz był gorący..łóżko całe gorące i nie zawsze ale zazwyczaj przy przeziebieniu tak ma..nawet nie idzie do lekarZa..ale muszę go wysłać na badania bo kilka lat temu miał bardzo źle wyniki ASO to odpowiada za stan zapalny..norma była chyba 200 a on miał 800 trzeba to znowu sprawdzić..ehh:/Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDupa. Znowu nie mogę iść do przyjaciółki i jej syna bo mały znowu jest chory i ma jakieś bakterie
zobaczymy się chyba za 3 miesiące jak tam dalej pójdzie a kiedyś widywałysmy się non stop
Madziutek ja jestem przeciwnikiem brania czegokolwiek bez konsultacji z lekarzem ale akurat magnez jest chyba bezpieczny.
No nic na pocieszenie idę zrobić ciasto czekoladowe. .. z płynnym środkiemMąż i Junior będą zachwyceni
-
nick nieaktualnyHej madziutek wydaje mi się że możesz go brać, a jak masz wątpilwości to zadzwoń do swojego gin i zapytaj:)
Co do kremów to ja używałam krem ziaji mama mia i ładnie pachniał tylko dla mnie wielki minus że strasznie wolno się wchłaniał. mąż smaruje mnie nim przed snem to nieraz się nie doczekałam do wchłonięcia całego i ubierałam koszulkę i szłam spać, u mnie też się pojawia zalążek rozstępu muszę to miejsce częściej smarować.... teraz używam Lirene będę mamą, ja nie mam żadnych zastrzeżeń ale mąż twierdzi że mu śmierdzi...
w ogóle stanęłam dzisiaj na wagę.... ekhem... mam 10 kg na plusie nie ukrywam że myślałam ze będzie gorzej no ale i tak dużo... jeszcze teściowa mi powiedziała na koniec ze ta waga źle waży bo widziała ze brałam ją do pokoju ale nie dowiedziałam się juz czy na plus czy na minus... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja się coś zebrać nie mogę z łóżka.
Wczoraj wkoncu udało nam się wypatrzec jak mała kopie mąż zaczął się śmiać ze jak to możliwe ze aż cały brzuch się rusza i pocałował w brzuch to dostał kopa w usta od córci
Madziutek myślę że nie zaszkodzi w sumie magnez jest nieszkodliwy a poza tym każdy lekarz daje go jak słyszy o twardnieniu brzucha -
Witajcie dziewczyny. Mam do Was pytanie odnośnie polowkowego. Czy Wy macie napisane jaki jest Wasz stopień łożyska? Bo ja mam 0 a w necie wyczytałam, że na tym etapie powinno być conajmniej 1 i nie wiem co o tym myśleć. Lekarz co prawda pokazywał łożysko i mówił,że w porządku ale zainteresował mnie ten zapis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:56
-
ja tez mam lirene bede mama. i fajnie sie wchlania ja sobie chwale. balsamem na rozstepy smaruje piersi, brzuch i biodra a antycelulitowym uda i pupe . zawsze smaruje na noc po kapaniu a rano i czasem w ciagu dnia tez smaruje oliwka z johnsons...
a wy jak czesto smarujecie??
-
Hej mamuśki ja od wczoraj się okropnie czuje na nic nie mam siły miałam wysokie ciśnienie i po konsultacji z ginem brałam dodatkowa tabletkę juz mi lewa ręką dretwiala nie mogłam nią ruszyć dziś nie jest wcale lepiej mam nadzieje ze ciśnienie spadniea mam zle wspomnienia z IP z początku ciąży do tego lapie mnie przeziębienie:(
Niunia specjalnie sprawdziłam co pisze u mnie bo też mam na przedniej ścianie łożysko i pisze ze łożysko bez cech ablacji typ wg granumma0 myślę ze nie masz się czym martwic jak by coś było nie tak gin by powiedział
SunSun ja dla mnie to ty wyglądasz super i jesteś naprawdę szczuplutka;-)
Ja używam palmersa liren też miałam i byłam zadowolona jednak potrzebuje coś mocniejszego bo mam cale piersi w roztepach wieczorem to tak widać ze płakać mi sir chce!
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]