X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam palmersa. na poczatku ziaja sie smarowałam. kolezanka brzuch samrowała palmersem a piersi czym innym i na piersiach miala rozstepy a na brzuchu nie. dlatego ja zostaje przy palmers:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi sie nie chce... niech juz bedzie maj:)

justwol lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. a powiedzcie mi czy magnez moge brac bez porozumienia z ginem?

od wczoraj czesto twardnieje mi brzuch.. dzis od 8 rano juz 3 razy...

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha mój ma tak jak go choroba łapie..gardło g bolało kości coś go lamaly a w nocy te stawy mu zaczęły goraczkowac..jak dokladalam mu zimnym recznikiem do kolana to zaraz był gorący..łóżko całe gorące i nie zawsze ale zazwyczaj przy przeziebieniu tak ma..nawet nie idzie do lekarZa..ale muszę go wysłać na badania bo kilka lat temu miał bardzo źle wyniki ASO to odpowiada za stan zapalny..norma była chyba 200 a on miał 800 trzeba to znowu sprawdzić..ehh:/

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa. Znowu nie mogę iść do przyjaciółki i jej syna bo mały znowu jest chory i ma jakieś bakterie :/ zobaczymy się chyba za 3 miesiące jak tam dalej pójdzie a kiedyś widywałysmy się non stop :/

Madziutek ja jestem przeciwnikiem brania czegokolwiek bez konsultacji z lekarzem ale akurat magnez jest chyba bezpieczny.

No nic na pocieszenie idę zrobić ciasto czekoladowe. .. z płynnym środkiem :) Mąż i Junior będą zachwyceni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej madziutek wydaje mi się że możesz go brać, a jak masz wątpilwości to zadzwoń do swojego gin i zapytaj:)
    Co do kremów to ja używałam krem ziaji mama mia i ładnie pachniał tylko dla mnie wielki minus że strasznie wolno się wchłaniał. mąż smaruje mnie nim przed snem to nieraz się nie doczekałam do wchłonięcia całego i ubierałam koszulkę i szłam spać, u mnie też się pojawia zalążek rozstępu muszę to miejsce częściej smarować.... teraz używam Lirene będę mamą, ja nie mam żadnych zastrzeżeń ale mąż twierdzi że mu śmierdzi...

w ogóle stanęłam dzisiaj na wagę.... ekhem... mam 10 kg na plusie nie ukrywam że myślałam ze będzie gorzej no ale i tak dużo... jeszcze teściowa mi powiedziała na koniec ze ta waga źle waży bo widziała ze brałam ją do pokoju ale nie dowiedziałam się juz czy na plus czy na minus...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja się coś zebrać nie mogę z łóżka.

Wczoraj wkoncu udało nam się wypatrzec jak mała kopie mąż zaczął się śmiać ze jak to możliwe ze aż cały brzuch się rusza i pocałował w brzuch to dostał kopa w usta od córci :)

Madziutek myślę że nie zaszkodzi w sumie magnez jest nieszkodliwy a poza tym każdy lekarz daje go jak słyszy o twardnieniu brzucha

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Mam do Was pytanie odnośnie polowkowego. Czy Wy macie napisane jaki jest Wasz stopień łożyska? Bo ja mam 0 a w necie wyczytałam, że na tym etapie powinno być conajmniej 1 i nie wiem co o tym myśleć. Lekarz co prawda pokazywał łożysko i mówił,że w porządku ale zainteresował mnie ten zapis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:56

iv09cbxm68yuj78z.png
  • justwol Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 nie bardzo orientuje się o co chodzi, u mnie lekarz stwierdził tylko, że łożysko na tylnej ścianie, nie wpisywał żadnych numerów...

ckaiyx8dwetxnt0a.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja polecam oliwke babydream z rosmanna oraz krem na rozstepy Elancyl

860isg18r6bpss11.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja smaruje sie od samego poczatku Pharmaceris - macierzyństwo. Jestem bardzo zadowolona.

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justwol u mnie jest łożysko na ściane przedniej,dalej, że łożysko poza ryzykiem przodowania i na końcu stopień dojrzałości łożyska 0...

Może po prostu miał już to gotowe i nie wpisał zmiany bo szybko mu poszło wydrukowanie wyniku badania.

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mustele do smarowania i tez jestem zadowolona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:12

iv09cbxm68yuj78z.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam lirene bede mama. i fajnie sie wchlania ja sobie chwale. balsamem na rozstepy smaruje piersi, brzuch i biodra a antycelulitowym uda i pupe . zawsze smaruje na noc po kapaniu a rano i czasem w ciagu dnia tez smaruje oliwka z johnsons... ;) a wy jak czesto smarujecie??

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze wieczorem smaruje . Czasami rano jak mi sie zachce :p

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

U mnie nowy tydzień :)

Co do balsamów:używam palmersa. Już druga butelka. Do zapachu przywykłam,bo początkowo mnie mdlił ;)

Udanego weekendu.

MamaAdasia lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile on kosztuje i w jakim sklepie go kupujecie? czy w aptece? bo allegro odpada...;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • justwol Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też na początku miałam balsam z palmers, ale nie kupiłam już kolejnego opakowania, teraz mam balsam i oliwkę z ziaji oraz masło kakaowe w pastylkach do rozpuszczania i smarowania, ale częściej stosuje dwa pierwsze

ckaiyx8dwetxnt0a.png
  • justwol Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek23 palmers jak najbardziej do dostania w aptece, ceny nie pamiętam chyba coś koło 40zł?

ckaiyx8dwetxnt0a.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki ja od wczoraj się okropnie czuje na nic nie mam siły miałam wysokie ciśnienie i po konsultacji z ginem brałam dodatkowa tabletkę juz mi lewa ręką dretwiala nie mogłam nią ruszyć dziś nie jest wcale lepiej mam nadzieje ze ciśnienie spadniea mam zle wspomnienia z IP z początku ciąży do tego lapie mnie przeziębienie:(
    Niunia specjalnie sprawdziłam co pisze u mnie bo też mam na przedniej ścianie łożysko i pisze ze łożysko bez cech ablacji typ wg granumma0 myślę ze nie masz się czym martwic jak by coś było nie tak gin by powiedział
    SunSun ja dla mnie to ty wyglądasz super i jesteś naprawdę szczuplutka;-)
    Ja używam palmersa liren też miałam i byłam zadowolona jednak potrzebuje coś mocniejszego bo mam cale piersi w roztepach wieczorem to tak widać ze płakać mi sir chce!

Niunia86 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ