Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny.Po prostu nie jestem szczupła jak zawsze
a mam wrażenie ze jestem wielka bo mam tez prawie 180 wzrostu i jakos nie czuje sie filigranowo;-)
Scarlet kupiłam !! Byłam w m1 w tk maxx Kupiłam sobie dwie bluzki na długi rękaw po prostu w rozmiarze L.I sweterek w reserved ale taki cieniutki luzny za 20 zł ! Straszne w reserved były przeceny na tego typu rzeczy.Plus do tego 3 bluzki na ramiaczkach pod sweterki itp.
Później wrocilam zrobiłam ciasto,ptzygotowalam rzeczy na jutrzejsza pizzę i padłam.Jutro przychodzi do mnie sporo osób -chce wykorzystać czas póki jeszcze funkcjonuje normalnie -
nick nieaktualnyTo zakupy bardzo udane
fajnie że piszesz o Reserved zajrzę tam jutro jak będę szukać prezentu dla znajomych. Organizują imprezę w stylu chłopskim (interpretacja dowolna)... jakiś pomysł co mogę zrobić żeby się dopasować do klimatu?
w ramach niespodzianki zobaczą mój brzuch... bo jeszcze nic nie wierzą o ciąży
Ciasto planuje zrobić rano.. tylko jeszcze nie wiem jakie
-
Scarlet wiadomo, ze rogale najlepsze! W swieto zjadlam 3 i nic innego przez caly dzien. Bylo mi zle ale kocham te rogale
SunSun piekny brzuszek. Wygladasz jakbys byla malutka bo jestes taka szczupla!
Na ostatnim usg prenatalnym moj lekarz oprocz wszystkich pomiarow, lozyska, serduszka itp sprawdza tez nerki. Na polowkowym sa jeszcze za male zeby je dokladnie sprawdzic
Co do chusteczek Pampers. Polecam te,zwykle zielone. Te biale sensitive strasznie smierdza.
za duzo pieluch nie kupujcie bo kazde dziecko inaczej reaguje. Czesc jest uczulona na pampersa, czesc na dade a inne dzieci toleruja wszystkoSunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dzięki dziewczyny:-)
Scarlet ..grabie w ręce? Hehe
no to znajomi będą mieli niespodziankeja nie wytrzymalam tak długo !!
Z ciastem poszłam na latwizne i zrobiłam murzynkazawsze mi wychodzi.Do przekąsania domowe pizzeryjki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:57
-
Uff nadrobiłam Was
super, że wizyty udane, brzchy piękne, a i nowe nabytki dla Juniorów cieszą oko. My dziś po spotkaniu z Bella. Nie moglyśmy się nagadać. Bardzo fajnie się spotkać na żywo. Już wspólne "gotowanie" mamy za sobą
zrobiłyśmy sałatkę, poplotkowałyśmy, pośmiałyśmy się. Także następnym razem zapraszamy mamy, które mają blisko Wrocław.
Emrica, SunSun, bella82, gosiaczek31, noa8 lubią tę wiadomość
-
Emca to super że udało wam się spotkać
, scarlett widzę że lista z pytaniami się przydała do lekarza, bo dużo informacji nam przekazałaś, dziewczyny tyle zakupów udało wam się zrobić, ale teraz coraz bliżej do terminów to coraz większe te zakupy bedą.
SunSun ładny brzuszek:)
DobranocSunSun, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:SunSun kupiłaś coś sobie?
chyba miałaś iść na zakupy
Justyska mnie martwi tylko to że lista rzeczy którymi ma zająć się mój mąż jak ja będę w szpitalu jest coraz dłuższa. Nie żebym mu nie ufaĺa ale.... to mężczyznaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:58
gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,lece do Polski we wtorek juuuppppiiii:-) Niesstety lece sama wiec troche sie obawiam ale powinno byc ok.Musze jechać na jakies zakupy kupic sobie sukienkę czy coś ładnego bo w sobotę moja babcia obchodzi 90te urodziny.cała rodzina tam będzie,a ostatnin raz ich wszystkich na raz widziałam chyba z 7 lat temu na pogrzebie wójka.Trochę się martwię bo ostatnio mnie widzieli kiedy ważyłam 55kg a teraz ważę 83!!! I nie to nie przez ciążę a przez jedzenie które sobie fundowałam na pocieszenie,że w ciąże nie mogłam zajść... Więc przy wzroście 165 możecie sobie wyobrazić jak wyglądam
-
Witam się raniutko..ja już od 2 nie śpię..mąż chory stawy rozpalone wiercil się więc o 4 zaczęłam mu robić zimne oklady i przyrzadzalam mu różne mikstury..a teraz pojechał do pracy:/ do dupy:/ ja się pewnie teraz wyspie więc dobranoc wszystkim i miłego weekenduStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Loszcz, oczywiście że możesz się odchudzać, ale z głową. Podstawowa i najzdrowsza dieta, to dużo warzyw i owoców, 5 posiłków nie za wielkich dziennie. Chlebek razowy lub inny z ziarnami. Do picia soki i wody. Taką "dietę" powinny teraz stosować ciężarówki i te "osobowe" , gdyż dostarcza się witaminy i minerały do organizmu.
Rubi, wybacz wścibskość z mojej strony, ale co się dzieje z kolanami męża? Jakie dokładnie objawy? Mój ma podobnie, ale hmmm jakby przy gwałtownej zmianie pogody. Tak zaobserwowałam. Do tego często dochodzi gorączka. A na lekarza nie ma co liczyć, bo po 1 dniu przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 06:35
-
Sun sun super:)
ja juz po sniadanku musi plus kanapka plus szklanka maslanki i chyba zjem jeszcze jabłko zeby byla porcja owoców zalioczona:)
Rogale marcinskie to moj kszmar od 11 listopada. nigdy ich nie jadlam ale siostra tak achwycala sioe tymi z poznania ze sama zrobiłam. wyszły podobno jeszcze lepsze niz w poznaniu(tak mowi siosytra bo ja nie jadlam) byly bardziej wypasione ale tyle z nimi pracy bylo ze myslalam ze umre w kuchni. dobrze ze maz pomogl bo bym chyba sie tam rozplakala:) 5 godzin bite w kuchni masakra... wiecej nie powtorze:)
milego dnia:)gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
-
hej maminki,
u mnie z plecami lepiej ale noc koszmarna, w zadnej pozycji nie bylo mi wygodnie
Emca zgadzam sie z Toba w 100%spotkanie super, nie moglysmy sie nagadac, pewnie gdybys nie byla umowiona o 18, gadalybysmy do poznej nocy. Takze dziewczyny z Wro i okolic nastepnym razem nie ma wymowek
ja juz tez popijam herbatke, i czuje jak Misiek sie wiercia wczoraj wieczorem skakal jak szalony, a jak Tatus przylozyl reke to juz w ogole byl w 7 niebie
milej sobotynoa8, gosiaczek31, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie marzenie mojego męża to żeby Junior urodził się w piątek
wtedy miałby weekend na oblewanie z kolegami - oczywiście tylko dla dobra Jaśka to zrobi
ale obiecał że nim mnie zostawi zrobi co będzie trzeba a ja w zamian po raz kolejny będę żoną idealną
dziś np. mój mąż idzie z kolegami na koncert a ja dzień spędzam z przyjaciółką i jej uroczym synem a potem idę na imprezę urodzinową do starych znajomych. Ogółem nie przeżywam jakoś mocno że wyjątkowo w tą sobotę się rozstajemy
Bella dzięki za cynk - muszę kupić tusz do rzęs i w tej sytuacji wezmę pewnie błyszczykkocham błyszczyk
Kończy mi się balsam Palmers. Co polecacie na rozstępy? Nie wiem czy kupić kolejny Palmers czy może ten krem z Rossmanna?bella82 lubi tę wiadomość
-
gdzies czytalam, ze Ziajka Mama- czy cos takiego ma dobre opinie. ja sama stoje przed tym wyborem, wczoraj chyba zauwazylam zaczatki rozstepow i sie zalamalam
ja uzywalam probek Palmersa, Bio Oil, Nivea i ten balsam kozie mleko- ale niestety na poczatku niezbyt regularnie