Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja na szkołę chyba się nie piszę, sama nie wiem, nie znalazłam nigdzie bezpłatnej jest w wyspiańskim koszt 300zł... ale nie weim, kuzynki nie chodziły i urodziły bez problemu. Chociaż bardzo interesują mnie tematy pielęgnacji dziecka i tak myślałam że może jak będę chodzić to położne mnie zapamietają i bedą inaczej patrzeć podczas porodu... sama nie wiem...
kurcze madziutek a słyszałaś że na wyspiańskiego jest jedna sala do porodu rodzinnego i jak jest zajeta to kobieta idzie rodzić na salę ogólną gdzie mogą rodzić aż 3 kobiety na raz i są oddzielone tylko parawnami!! ja panikuje!!
masakra jakaś... i podobno od momentu zmiany ordynatora nie można położnej sobie opłacić...
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten brzydki dzień...pogoda taka, że chce się leżeć w łóżku i nic więcej...
ja dziś idę na 16:30 do stomatologa...mam nadzieje, że niczego się tam nie doszuka i że wejdę na fotel i za dwie minuty zejdę
Witam nowe przyszłe mamusie, które pojawiły się na naszym forum...szkoda, że tak późno, bo ja mam problem z zapamiętywaniem i mogę Was mylić za co z góry przepraszam...
Franuś wczoraj wojował i dziś już o 5 rano boksowała wczoraj mąż pocałował mnie w brzuch i mówi "ciekawe czy nie pocałowałem go w dupke przez przypadek" a ja mówię do niego " w dupkę jak w dupkę ale jak w siusiorka"
:D i się z niego śmiałam..
no nic, miłego dnia życzę wszystkim i jeśli są to udanych wizytSarah88, MamaAdasia, czekaja, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witam się z rana. Niestety, ja dziś z zatkanym nosem i katarem, więc nie jest to przyjemny poranek. Ze spotkania z dziewczynami nici. Sorki Bella i reszta z Wro, ale nie chcę wychodzić w takim stanie i nie chcę was pozarażać. Mam nadzieję, że to nie jest ostatnie spotkanie i że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Życzę wam mile spędzonego czasu. Napiszcie później jak było :-*
-
Hej dziewczyny, ja glukozę robiłam w 21 tygodniu i teraz zastanawiam się czy mój gin nie kazał mi jej zrobic za wcześnie.Gdzieś wyczytałam to że to badanie robione jest od 24 tygodnia. Wyniki mam oki. Dzisiaj otrzymalam pas ortopedyczny dla kobiet w ciązy. Po założeniu wielka ulga. Niby nasze dzieciaki jeszcze małe ale już jest co podźwigac:)
-
Hej. A ja mam pytanie odnośnie wózków? czy juz kupiła któras?? bo kurde ja jestem zakochana w Caramelo Sevilla szary lub bezowy kolor3w1 ale z fotelikiem Maxi Cosi(jakos wydaje mi sie bezpieczniejszy) http://camarelo.pl/w6.html . Gdybym mogła to już chciałabym go miec, ale u mnie w rodzinie włacznie z narzeczonym jak słyszą ze ja chce kupic wózek przed narodzinami, to jestem niemądra, bo takie rzeczy kupuje się jak dziecko sie urodzi.... Nooo na bank bede latać i zamawiac wózki po narodzinach
Tak samo jest z łózeczkiem, że niby dziecko nie spi od razu w łózeczku, tylko w wózku i niepotrzebne jest na sam poczatek. Nermy mnie biorą na takie cos, bo to jest moje pierwsze dziecko i chce mieć wszystko, to co mnie sie podoba i już przed narodzinami(najlepiej już teraz)
U was tez tak jest?
-
Ewelaa ja wózka na razie nie mam, dopiero jest w planach do zakupu po nowym roku, ale myślę, że jeśli chcesz i jesteś zdecydowana to czemu by nie kupić? prędzej czy później i tak przyjdzie czas na ten wydatek, a teoria, że nalezy z tym czekac do narodzin jest dla mnie nieco nienormalna, bo niby jak dziecko wydostanie potem ze szpitala i przetransportujemy do domu? no i jak ma spać w wózku, zamiast w łóżeczku, jeśli nie będziemy mieć ani jednego ani drugiego? dziwne podejście, dlatego wszystkie te "dobre rady" najlepiej traktować z przymrużeniem oka i robić to co uważa się za słuszne
Dorka1979, gosiaczek31 lubią tę wiadomość