Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe mamusie
sunsun gratuluje udanej wizyty
ja też sie często zastanawiam jak małe jest ułożone ostatnio było główkowo i wydaje mi sie że chyba nadal tak jest bo ruchy czyje cały czas tak nisko
ja dziś zaszalałam i nabrałam bombek na choinkę na krechę na razie,
6 pudełek przytargałam ale były takie piękne że nie mogłam sie powstrzymać a w tamtym roku bombki wisiały tylko z tej strony co widać bo to nasza pierwsza choinka była we własnym domku i wszystko trzeba było kupić a że nie lubie plastikowych tylko szklane które jednak kosztują sporo to było oszczędnie w tym roku troche bogatsza będzieSunSun, jasmin, kasss, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Moje dzięciątko ma główkę z lewej strony,dupka siedzi na samym dole i nogi w górze po prawej stronie. Położenie poprzecznie-miednicowe.
Witam nowe koleżanki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:08
Emrica, gosiaczek31, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny pierwsze co to pochwale się ze badanie super mala ma 391 g co odpowiada 21 tyg wszystkie narządy super pracują
tylko mała nie dobra jest heh odwrucilasię plecami i nawet pukanie lekarza głowica w brzuch nic nie dało nie dość ze odwrucila się plecami to pozakrywala rękami twarz i nie pokazała wargi ani noska ale lekarz powiedział ze zobaczy w przyszłym miesiącu.
pojechałam później do pracy wszystkie dziewczyny w pracy się do mn8e przytulaly i wogole pytał o płeć itp.
a teraz już nie o mnie witam nowe dziewczynymoże wpiszcie się na listę marcowek na pierwszej stronie tego tematu w pierwszym poście jest link
Rubi ładny brzuszek
czekaja ladne zdjęcia
ale naprodukowalyscie szok myślałam że nie nadgoniejasmin, kasss, Emartea, Emrica, Niunia86, gosiaczek31, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej
madziutek dzięki za zainteresowanie. Czytam na bieżąco ale z uwagi na remont i przeprowadzkę nie miałam czasu się udzielać.
U nas wszystko dobrze, wczoraj rano byłam w laboratorium na badaniu krwi, moczu no i glukozy. Wypiłam w 30 sekund, po 10 min mnie lekko zmuliło ale zaraz przeszło i zleciało 2 godziny w mig. Nie jest to takie straszneWieczorkiem byłam u gp i wszystko super. Podejrzeliśmy synka. I lekarz przełączył na chwilkę na 3d i ukazał się słodziutki nosek
Powoli zbliżam się do 3 trymestru, jeszcze 106 dni do porodu aaaaaaSunSun, gosiaczek31, noa8, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś krótko bo padam z nóg be dopiero wróciłam od weterynarza. Niestety moja kocica ma jakieś szmery w sercu i musimy to jeszcze sprawdzić
A napisać chciałam tylko że bardzo, bardzo cieszę się z udanych wizytgratulacje dziewczyny.
I witam nowe koleżanki
MoniaP super ciuszki!MoniaP, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:siedzę wlasnie z innymi dziewczynami w przychodni, wcislam się bez kolejki na glukoze,bo stwierdzilam ze i tak spedze tu 2h wiec mam w dupie tych ludzi cp czekaja,dodalam cytrynę i dobre to,jak lemoniadka
a tak się balam.ja pilam 75g a wy?
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:ja już w domu, jakoś przetrwałam, nie było źle, gazetki o dzieciach i internet w telefonie zabiły mi czas, wynik ponoć bardzo dobry
na czczo 69
po godzinie 87
po dwóch 81
Na czczo 97
Po godzinie 147
Po dwóch godzinach 131