Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewea, witaj..a jak u Ciebie z tarczycą? badałaś? bo może to faktycznie dziwne..
ja szczerze mówiąc nie chciałam nad morze (wiem, dziwna jestem), chciałam do Rymanowa, ale cóz poradzić..gin odradzał mi jechać w gory w ciąży, a że mam problemy z ciśnieniem (wahania), no i spojenie mi się rozłazi na gwałt, to wybrałam mniejsze zło:) tam zimno teraz podobno..
gin wczoraj pytał się czy mi nie drętwieją nogi i ręce - na szczęście jeszcze ta "przyjemność" mnie oszczędza..wogóle, nie zapeszając, to nawet zgaga mnie tak nie męczy, jak w I ciąży.. -
Mam niedoczynnosc tarczycy, dowiedziałam sie o tym jak robiłam pierwze badania w ciązy(miałam TSH 3,84) od razu dostałam tabletki i do konca ciązy mam je brac, 3 tyg temu moje TSH juz wyniosło 1,94. Lekarka powiedziała ze moja tarczyca nie jest zla i leczenie tylko bedzie trwało przez okres ciązy, potem powinnoo być ok.
-
ewelaa to (przepraszam ze to mowie) ale z waga przodujesz na marcowkach
ale bylas szczuplutka przed ciaza wiec nie ma co porownywac ;*
i udzielaj sie u nas;)
MONIA P. MELDUJ SIE!!!Widzialam ze zalajkowalas posta to znaczy ze czytasz...
co u Ciebie??
-
Ewelea taka chudzinka z Ciebie, że na pewno szybko wrócisz do wagi sprzed ciąży. Moja bratanica ważyła przed ciążą ok.50kg przytyła prawie 30 i po miesiącu od porodu juz ważyła tyle co przed ciążą. Jedyni3 co jej zostało to rozstępy. Ale ogólnie figurka super. Ja przytyłam jakieś 4.5kg i ciesze się ze tak mało, bo niestety zaczynałam z mala nadwaga. Ale teraz te kilogramy nam nie przeszkadzają co nie
bo to oznacza że Majewstwa rosną w naszych brzuszkach
Ewelaa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ale dzisiaj produkujecie czytam was na raty troche na kompie troche na tel jak mała okupuje lapka ale na tel nie lubie pisać
rubi laska z ciebie
czekaja fajne fotki
ja co do wagi to mam nadzieje nie przekroczyć tej co miałam w dniu porodu z igą i będzie ok a po porodzie będę sie martwić co dalej chociaż mam nadzieje że teraz jak już mieszkamy u siebie to łatwiej mi będzie schudnąć bo tak to teściowa pod nos przynosila obiadki itd itp a ja jadłam i karmiłam i może dlatego mi nie zeszły kg
a tendencje do tycia mam masakryczne i tak z mojej rodzinki jestem najchudsza he heczekaja lubi tę wiadomość
-
hej hej
melduję się po wizycieWszystko w porządku.Małej nie zważyła -chyba przez to ze dwa tygodnie temu miałam połówkowe i była ważona.W grudniu się doproszę o to
A takto wszystko super.Szyjka powyżej 3 cm.Mam zwiększoną dawkę eutyroxu na 50.Skierowanie na glukozę i tokso. Ze względu na serce nie dostałam pozwolenia na ćwiczenia w szkole rodzenia(miałaś racje Scarlet).Zrobiła mi też dziś cytologie.
A najdłużej to oglądaliśmy małą.Tu ma uszko,tu nóżkę teraz ustawiła się tak a to tak.Dziś mniej czuje ruchy i się wyjaśniło dlaczego:mała jest obrócona pupą do świata:D a główkę ma przy pępku.Ale ma jeszcze czas się obrócić.
Witaj Ewelaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:50
bella82, Emartea, Niunia86, Ewelaa, kasss, kaczamila, Emrica, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Aż miło czytać takie relacje
Witam serdecznie nowe mamusie. Czujcie się jak u siebie i piszcie kiedy tylko macie na to ochotę.
Miłego wieczoru.
Ja od jutra zaczynam bardziej się przykładać do tego co jem bo znowu objadlam się jak głupia i nie nogę się ruszać. Także od jutro częściej i mniej.SunSun lubi tę wiadomość