X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) ja wreszcie w domu:) jak czytam ile Wy już kupiłyście to się przerażam bo nie kupiłam jeszcze nic. Cały czas myślę że zacznę w styczniu i że zdążę. Chyba jednak zacznę w grudniu:)

Niunia86 lubi tę wiadomość

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss fajne koszule do karmienia maja w texstil markecie , ja dla siebie rzeczy do szpitala kupie na poczatku stycznia

patryska w styczniu też zdążysz wszystko spokojnie kupić ja np kupuje wczesniej po kilka rzeczy żeby nie obciążać mojego skromnego budrzetu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:44

patryśka83 lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wszystko kupie zaraz po nowym roku. Nie ma sie co spieszyc. Teraz mozemy sobie o zakupach pogadac zeby nie kupic czegos niepotrzebnego.

MamaAdasia lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka faktycznie są tam fajne koszule i nie tylko:). Cenowo też baaaardzo przystępne.

1usa3e5edaup0yxb.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik a możesz podać jakiś link do tych staników?

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paryśka ja właśnie mam dwie takie koszule do karmienia z tym śmiesznym kotkiem w różnych kolorach ;)

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny... ;)
    no fajnie ze piszecie o tych wszystkich rzeczach potrzebnych przy maluszku bo o wiekszosci nawet bym nie pomyslala ;))

ja tez wyprawke zostawiam na "po swietach"..

aczkolwiek tak jak pisalam wiekszosc rzeczy dostane...;)

wozek mam sobie wybrac za ok 1500 zl od moich rodzicow
    lozeczko mam sobie wybrac za ok 1000zl od tesciow
    a ciuszki dostaje od siostry ;) po moim chrzesniaku... ;)

a dzis mama do mnie zadzwonila i wziela mnie na zakupy i kupilam super plaszczyk fioletowy odcinany pod biustem i napewno go wychodze do konca ciazy bo ma duuuuzo miejsca na brzuszek ;D

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    hey dziewczyny... ;)
    no fajnie ze piszecie o tych wszystkich rzeczach potrzebnych przy maluszku bo o wiekszosci nawet bym nie pomyslala ;))

a dzis mama do mnie zadzwonila i wziela mnie na zakupy i kupilam super plaszczyk fioletowy odcinany pod biustem i napewno go wychodze do konca ciazy bo ma duuuuzo miejsca na brzuszek ;D
    lozeczko za 1000zl? to co to za lozeczko :P chyba ze ze wszystkimi akcesoriami zbednymi...

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tyle chce tesciowa przeznaczyc to jej nie zabronie ;) mi sie podobaja takie z baldachimem i zeby z dolu miala szufladke... takie wypasine z dobrym materacykiem, regulowana wysokoscia, z posciela itdv to za 600/700zl sa i mi sie baardzo podobaja...

w sumie gdybym miala sama za to placic to bym nie dala wiecej niz 400zl bo tak ustalilismy z mezem... ale skoro mamy okazje to wole kupic lepsze lozeczko bo nie bierzemy pod uwage jedynaka ;D

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek !!!!!!!!!! gdzie ta kurtka??:P ratuj mnie bo ja szukaam już miesiąc i nic:(

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kasss Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek u nas tak samo moi rodzice kupią wózek tesciowa łóżeczko ubranka juz mamy wiec dużo nam nie trzeba kupimy tylko komodę:-)
    Mamuśki tak się zastanawiam bo ta styczniowka i carola co urodziła w 24tc miały infekcje i przez to wcześniej urodziły czy to chodzi o taka zwykłą infekcje bakteryjna lub grzybicza czy coś innego bo ja mam często i tak się zastanawiam nad tym

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę wam zazdroszczę bo my wszystko musimy kupić sami nawet ubranka niby mojego kuzyna zona rodzi w grudniu i coś wspominała ale nie mogę liczyć na kogoś bo z niczym zostanę na szczęście na wózek i łóżeczko mamy juz odłożone ale lepiej mają te osoby które jednak coś dostaną od rodziny bo ja niby coś kupuje ale jestem przerażona ze zapomnę o czymś i szczerze mówiąc czasem nie moge was czytać bo wy dopisujecie co kupić a ja wpadam w panikę

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do szpitala będzie ok jak wezmę gruby szlafrok w panterke czy mam kupić specjalnie jakiś cienki?

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Madziutek !!!!!!!!!! gdzie ta kurtka??:P ratuj mnie bo ja szukaam już miesiąc i nic:(

RUBI moj ratunek to BIGA ;D

trafilam super okazje bo nowka jeszcze z metka i za jedyne 45 zl... ;D

na 3 miesiace akurat.. bo nie kupilabym nowehj kurtki , ktorej po ciazy juz nie ubiore bo wole dopasowane ciuchy... a juz w zadna moja sie nie dopinam w brzuchu i musialam nosic po 3 swetry i rozpieta kurtke ... i sobie zrobilam taki pas ocieplajacy na brzuszek zeby bylo cieploNikosiowi... ;)

kass pomoc rodziny jest nieoceniona ;*

kasss lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska my tak samo wszystko sami kupujemy moja mama nawet nie wpadla na pomysl zeby cos kupic....nie licząc 1 pajaca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:29

860isg18r6bpss11.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    hey dziewczyny... ;)

tak to można rodzic dzieci:)

1usa3e5edaup0yxb.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Madziutek u nas tak samo moi rodzice kupią wózek tesciowa łóżeczko ubranka juz mamy wiec dużo nam nie trzeba kupimy tylko komodę:-)
    Mamuśki tak się zastanawiam bo ta styczniowka i carola co urodziła w 24tc miały infekcje i przez to wcześniej urodziły czy to chodzi o taka zwykłą infekcje bakteryjna lub grzybicza czy coś innego bo ja mam często i tak się zastanawiam nad tym
    kass jaka styczniówka urodziła wczesniej, bo nie doczytałam o niej
    wg mnie jest to infekcja bakteryjna. Moja koleżanka ur w 29 tygodniu bo miała infekcję bakteryjną. Ale wszystko z małym oki:)

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia moja mama napewno coś nakupuje ale tak bliżej porodu no ona jest zdania że jeszcze czas więc z tym spokojnie tylko ja jakbym miała czekać do marca to bym na zawał padła. Za to od teściowej nie mam na co liczyć ona by się cieszyła jakbyśmy jeszcze jej kupowali bo nas stać jak to ona ostatnio powiedziala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:36

• noa8 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    do szpitala będzie ok jak wezmę gruby szlafrok w panterke czy mam kupić specjalnie jakiś cienki?

ja wlasnie tez mam tylko gruby , cienkiego nie mam i chyba nie bede specjalnie kupowac bo w lecie nie chodze w szlafroku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:38

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę ze jak to będzie luty-marzec to gruby może być,zwjaszczq ze jaj mnie cos boli to mi zimno a bolu będzie trochę...

noa8 lubi tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
‹‹ 691 692 693 694 695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ