Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarah chusteczki nawilżające fitti z biedronki trójpak za 9,99zł sie opłaca kupić moja kuzynka używała przy synku i była zadowolona i ja też zamierzam je kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:35
Sarah88, Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a powiedzcie mi rozrozniacie czy boli was pecherz, nerki czy np jajniki a nie cos innego? bo ja mam problem z okresleniem bolu...
od wczoraj np boli mnie w podbrzuszu ale nie wiem co ;/ nerki? i poklowa od czasu do czasu... i nie wiem co to... ale musze chodzic jakby przygieta jakby zawiany pecherz...? ;( no nie mam pojecia gdzie co boli...
w sobote wizyta... i nie wiem... moze jeszcze ten jeden dzien wytrzymam... -
Ewka te chusteczki Fitti z biedronki sa super! Uzywam i polecam.
Madziutek mnie tez boli brzuch. Szczegolnoe jak chodze. Podbrzusze mnie boki tak nisko. Lekarz kazal brac magnez i nospe i najlepiej lezec jak boki.
Ja mam wizyte w poniedzialek i juz sie nie moge doczekac bo nikt mnie tak nie uspakaja jak moj lekarz.
oddalabym duzo za 30ty skonczony tydzien.
Tymczasem pozostalo mi 101 dni do porodu. Chyba, ze znowu urodze 3 tyg przed terminem. Wtedy urodze okolo 7go lutego. AaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:47
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Anadtazja, Justynka, Sunsun oczywiscie przykro mi, ze Was boli ale skoro we cztery mamy to samo to moze to normalne.
lepiej dzien jest lepiej, drugi gorzej. Najwazniejsze, ze nie boli jak lezymy!
jasmin, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Też mi sie wydaje ze to normalne.Trochę mam wrażenie ze mała jest inaczej ułożona niż wcześniej - gdzie indziej czuje kopniaczki.I kurcze też jak zjem coś 'cięższego'ból jest intesywniejszy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:07
-
nick nieaktualny
-
Scarlet do mnie przyszedł ten ręczniczek, jet fajny mięciutki tylko miałam legginsy całe w niebieskich babolach bo obłazi, ale mam nadzieję, że po praniu nie będzie obłaził
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
My juz chyba nie mamy w brzuchu na duzo miejsca a dziecko rosnie. Wszystkie narzady sie przemieszczaja, szukaja sobie nowego miejsca. Macica tez rosnie. Mam nadzieje, ze to to!
a zobaczycie jak po porodzie smiesznie brzuch zaczyna pracowac. Wreszcie jelita zaczynaja normalnie dzialac, wszystko wraxa na swoje miejsce. Caly brzuch mi sie ruszal.
Tylko troche potem smutno, ze brzuszka nie ma i ze nie czuc juz ruchow. Plakac Ci sie cialo. Wiem, ze to glupieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:12
SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny