Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jak myslalam ze będzie córeczka to bylam w nim zachwycona! ! tylko ze nie wiem czy jest sens kupowania takiego na jeden miesiąc albo i mniej, ale to od Ciebie zależy,ja bym kupila gdybym rodzila w grudniu -styczniu.kasss wrote:sylwia trymamy kciuki wszystko bedzie dobrze daj znać po usg;)
znalazłam taki kombinezonik minky podoba mi sie ciemny roz co myslicie?
http://allegro.pl/kombinezon-wyprawka-0-3-m-ca-rozowy-dres-asanti-i4799172703.html -
sarah ale on chyba nie jest gruby przynajmniej tak mi sie wydaje dopiero go znalazlam i jak narazie mnie zauroczył ale mam jeszcze troche czasu
w ogole te minky jest wszedzie na poscieli kocykach ubrana buciki
Scarlet mam nadzieje że tak bedzie choc nastawienie mam zle faktycznie bella dawno sie nie odzywala
[/url]

-
Hej nie zdążyłam dopisać bo mąż przyszedł a szyjkę miałam mierzona w niedzielę 37 mm ze wszystko pozamykane wiec mam nadzieje ze się dziś pomyliła bo wydaje mi się to nie możliwe żeby tak nagle się skróciła tym bardziej ze praktycznie cały czas leze
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Scarlet, Kasss dziekuje za troske
jestem, i wszystko ok ale mialam ostatnio kiepskie dni, chyba hormony i wolalam sie nie udzielac.
trzymam za Was wszystkie kciuki i caly czas jestem myslami z Wami
Rubi, gosiaczek31, SunSun, Scarlett2014, kasss lubią tę wiadomość
-
na pewno pomyłka...życzę Ci żebyś opuściła szybko to miejsce z dobrymi wieściami...i żebyś wróciła dopiero w marcu jak maluch zechce już wyjść
sylwia85 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzieki dziewczyny kciuki na pewno się przydadzą:-*
Nie mówiliśmy z mężem nikomu ale teściowa coś podejrzewa ze coś ukrywamy mam nadzieje ze jutro się wszystko wyjaśni
Emartea ja pamiętam o tobie z tymi farbami jak juz się wszystko wyjaśni to popytam męża co i jak -
Zaczynam dziś 26 tc! I wynalazłam w necie coś takiego: "Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej". Już się boję.
SunSun, Justyska89, gosiaczek31, noa8, kasss, bella82, Niunia86, Scarlett2014, kaczamila, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorzej pewnie ze moze byc:-) ale z czasem mozna sie przyzwyczaic do bolacego czegos. Im blizej porodu tym wyrozumialosc bolowa wieksza:-) bo i tak wiadomo ze lada chwila sie urodzi malenstwo i skonczy sie problem:-) zacznie co innego
tylko cierpliwosci mniej:-) bo chce sie urodzic najlepiej tydzien, dwa wczesniej zeby juz tylko sie rozpakowac.
Ja z Ola do samego konca jezdzilam autkiem, chodzilam na dlugie spacery, mimo ze jak wracalam to myslam ze mi sama wypadnie dolem:-) wlasciwie nie bylo najgorzej:-) -
Emartea wrote:Zaczynam dziś 26 tc! I wynalazłam w necie coś takiego: "Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej". Już się boję.
emartea tez to czytalam...
tylko te wszystkie strony opisuja skonczione tygodnie...
wiec ja teraz czytam o 26 tyg...
bo jak czytalam o tym co akurat leci to sie stresowalam bo pozniej po wizytach mialam za mala wage itd
a 7mc to chyba zaczyna sie od skonczonego 27 tyg wraz z rozpoczeciem TRZECIEGO!!! (
) TRYMESTRU
?
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki niestety tak jak myślałam nie dałam rady samo wypicie glukozy nie było aż takie zle choć słodkie ale za raz pi wypiciu zaczęło mnie rwać i długo nie wytrzymalam
mam prosić lekarza o 50 g nie wiem czy to coś da jak 15 min wytrzymać nie moglam
[/url]