Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj mialam ochote na coś slodkiego a w domu byly tylko czekoladki barylki z nadzieniem alkoholowym i pytam męza czy moge zjesc jedna czy raczej sobie odpuścić on sie zaczął śmiać i mówi nie wiem napisz na forum i zapytaj tych twoich mamusiek;)
ale mi sie smiac z niego chciało;)madziutek 23, Madzik82, Justyska89, gosiaczek31, czekaja, Rubi, SunSun, Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hehe moj maz tez sie ze mnie nabija. "nie czytaj tam za duzo bo znowu bedziesz mi gadala, ze chyba Ci sie szyjka skraca i lozysko odkleja" hehe
a czekoladki jedz smialo
madziutek jestem 2 dni po Tobie!kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Kass! ja w ogóle jestem oburzona, że nie skonsultowałaś z nami zjedzenia baryłki!!
zawiodłam się
gosiaczek31, SunSun, kasss, madziutek 23, Madzik82, Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyA moj sie nie wtraca:-) czasem tylko jest ciekawy i zaglada przez ramie na czym w necie siedze:-)
Kasss ja wczoraj umoczylam usta w likierku irish cream. Bo kobitki popijaly a mnie nagle naszla taka chec zeby chociaz posmakowac:-) barylki chyba tez mi sie przytrafilo jakos na poczatku ciazy:-)
Mnie dol brzucha raczej nie boli chyba ze zmeczona jestem i duzo chodze. Zoladek to czuje prawie na plecach jak mi burczy:-) za to potwornie boli mnie spojenie lonowe. Z Ola tez tak mialam rozchodzilo sie z takim bolem dla mnie ze myslalam ze noe dam rady np z samochodu wysiasc albo z lozka wstac. Myslalam ze jak raz sie rozeszlo to tym razem bedzie ok a tu klops... Zaczelo sie to samo. Troche mnie to martwi bo wczesnie jeszcze na to chyba. Miesiac wczesniej niz z Olka zaczelo mnie rwac to spojenie. Musze gina zapytac na nastepnej wizycie o to czy nie ma zagrozenia ze mi sie "rozleci" calkiem. A mam dopiero 12.12kasss lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:27luty gdzies...
teoretycznie pierwsza
ale jeszcze sa dwie forumowe mamusie blizniakow
apropos blizniakow... pocahontas sie dawno nie odzywala...;/
czytam was w miarę reguarnie, ale zanim podgonię to znów uciekacie na kilka stron:)
kasss, madzik82, justynka89
mój mężulek też się śmieje: co tam marcowa mamusiu?
ja już wcześniej wam pisałam, że czuję ból i kłócie w boku jak chodzę lub siedzę, a jak leżę to mija
https://www.youtube.com/watch?v=_aIPVzCWJf0
taki masaż mi mężulek przez dwa dni zrobił i jest o niebo lepiej, ale nie wiem czy maluch zmienił miejsce, czy to zasługa tego masażugosiaczek31, madziutek 23, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi trzymaj sie w tym szpitalu... Ja tez zle znioslam glukoze. 50 glukozy a 75 to spora roznica w obciazeniu i wg mnie powinno sie u ciazowek robic na poczatku 50 a jak wyjdzie zle to 75 dopiero. A tak tortury niektore z nas przechodza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:05
-
Hej dziewczyny a ja nadal w szpitalu czekam na wyniki posiewu moczu bo mi wyszły liczne bakterie a czeka się min 3 dni pobrali mocz wczoraj
dziś poszłam do doktorka bo po luteine zaczyna mnie coś swedzec na dole to ona ze od razu zg
od razu sprawdzimy szyjkę i stwierdziła że wg niej to szyjki nie ma wcale i jakby głębiejs sięgnęła to by weszła w kanał rodny załamała .nie jutro mam usg -
nick nieaktualny
-
dziewczyny a jak dlugo utrzymuje sie u was to klucie i ten bol? bo mnie wczoraj pare razy zaklulo a dzis od poludnia w sumie ani na chwile nie ustapilo... czy leze, czy siedze a najgorzej gdy chodze...
a jak to jest u was?
pocahontas dobrze ze u Ciebie wszystko ok... ;*
sylwia trzymamy kciuki ;* -
Sylwia daj nam znac koniecznie po jutrzejszej wizycie.
Madziutek ja tak mam, ze boli mnie 2-3 dni, nawet jak leze i zalamuje sie na maxa. Nagle bol przechodzi i przez tydzien nic sie nie dzieje, moge biegac. I teraz znowu... Chodze zgieta w pol, co wstane to mnie boliNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Sylwia trzymam kciuki za wyniki i szybkiego powrotu do domku życzę
Co do klucia czy bólu to ja nic takiego nie czuje. W pierwszym trymestrze miałam takie dolegliwości ale pan dr mówił, że to normalne bo wszystko rośnie. Czasami czuje bardziej jakby mnie coś rozpieralo w kości łonowej a tak to nic poza tym ale to ponoć tez teraz normalne bo macica cały czas rośnie na i dzidziuś się bardziej rozpycha. Ale skoro ma to kilka z Was to na pewno nie jest to nic groźnego -
hej dziewczyny:)
Sylwia trzymam kciuki, ale wierzę, że będzie dobrze.
Gosiaczek mnie też boli spojenie i to na tyle mocno, że ciężko ubrac mi bieliznę. Mowiłam o tym jak leżałam w szpitalu, mój gin też sprawdzał i powiedział że niestety tak będzie. Lekarstwo po którym przejdzie to poród.
Madziutek miałam podobnie, ale od kiedy biorę no spe to przeszło.Czasami delikatnie poczuję. -
sylwia trymamy kciuki wszystko bedzie dobrze daj znać po usg;)
znalazłam taki kombinezonik minky podoba mi sie ciemny roz co myslicie?
http://allegro.pl/kombinezon-wyprawka-0-3-m-ca-rozowy-dres-asanti-i4799172703.htmlSarah88 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyAż mi głupio o tym pisać ale ja w tym tygodniu czuje się doskonale...co jest wręcz podejrzane. Mam dużo energii, nic mnie nie boli. Czuje jedynie Juniora co jakiś czas. Pojęcia nie mam skąd taka zmiana... może to kwestia tego że mam dużo pracy i nie myślę o tym co może się nie udać, a można to zaleta tego że jem inaczej (nie mam wzdęć ani zaparć) albo tego że znowu chodzę do pracy (30 minut spaceru). A może po prostu mam dobry tydzień.
W każdym razie każdej z Was życzę takiego samopoczucia. A za te które mają gorsze chwile trzymam mocno kciuki. Zwłaszcza za Ciebie Sylwia - oby diagnoza się nie potwierdziła.
Endi współczuję strasznie przeżyć z glukoza, obu u Ciebie Kass było jutro bez problemów.
Hmm chyba Bella kilka dni też sie nie odzywała. I Dorka. A one były regularnie na forum. Mam nadzieję że u Was ok i że po prostu musiałyście odetchnąć albo macie dużo innych zajęć.
P.s. a jutro zaczynam ten magiczny, cudowny 25 tydzieńale jak piszę Madzik - ja też strasznie chciałabym byc już w 30 stym tygodniu
Madzik82, gosiaczek31, justwol lubią tę wiadomość