Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki u mie dziś śnieżek pruszy mała mie kopie od rana
no i niestety od jakiegoś czasu codziennie borykam sie z kującym bólem pod rzebrami
sylwia trzymam kciuki za twoją popołudniową wizytę żeby było wszystko w porządku z szyjką
limcia trzymam kciuki a byscie najszybciej jak sie da wrucili do domu
marta nie martw sie ja też przegapiłam swoją 100 dniówkę
emrica trzymam kciuki zeby sie zwiekszyła ilość płynu owodniowego i zeby sie znalazlo miejsce i żeby cie porzadnie zbadali
rubi inie dziwie ci sie ze nie możesz sie doczekać aż mąż ci przyniesie kartony z rzeczami dla maluszka super jest takie oglądanie układanie takich ciuszkówWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:49
Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrubi spokojnie zdążysz wszystko kupić jeszcze
Ja kupuję rzeczy według planu który sobie wymyśliłam ze względu na mój skromny budrzet od września do końca listopada kupywałam ubranka dla małej w grudniu chce kupić rzeczy dla siebie do szpitala w styczniu chce kkupić wózek łóżeczko i pościel a na początku lutego pampersy chusteczki i inne artykuły pielęgnacyjne dla małej
kaczamila super brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:02
SunSun lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:Emrica trzymam kciuki żeby jednak Cię przyjęli...;/ straszne to jest taka bezradność że nie możesz się nawet położyć do szpitala w tak kryzysowej sytuacji;/
limcia i Sylwia, a Wy wychodźcie jak najszybciej cali i zdrowi
kass współczuje;/ ja się nastawiam że glukoza pójdzie gładko bo poprzednio nic mi nie było...ale kto wie:P
mi dziś mąż ma przywieźć 2 kartony rzeczy od koleżanki...jestem taka podjarana, że szokw ilu stopniach prać te maluszkowe rzeczy i jak mocne wirowanie??
Rubi lubi tę wiadomość
-
nigdzie nie pisze jakie wirowanie, ja mam na 1000 ustawione, chyba ze to delikatne ubrania to wtedy 600
http://fajnamama.pl/pranie-ubranek-dzieciecych/
w tym artykule zaś pisze ze conajmnniej w 60stopniach ;/ nic juz nie wiem z tego, przeciez ubranka mogą się zniszczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:nigdzie nie pisze jakie wirowanie, ja mam na 1000 ustawione, chyba ze to delikatne ubrania to wtedy 600
http://fajnamama.pl/pranie-ubranek-dzieciecych/
w tym artykule zaś pisze ze conajmnniej w 60stopniach ;/ nic juz nie wiem z tego, przeciez ubranka mogą się zniszczyćStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczynki!
trzymam kciuki za pobytyvw szpitalu i cxekamy dalej na informacje od Was! Musi byc dobrze!
Rubi zabilas mnie tym wirowaniemnawet sie nad tym nigdy nie zastanawialam. Wiruje normalbie, tak jak program ustawia, nawet nie wiem na ile
Piekne szafki z ciuchami. Ja nawet szafy nie mam bo mamy teraz remont. Ciuchy mam po synku ktory urodzil sie latem. A teraz urodze corke zima wiec nie wiem co bedzie pasowalo. Wszystko lezy w garazu nietkniete.
nie kupilam jeszcze NIC i dopiero po nowym roku zaczne akcje.
Ja dzisiaj wpadlam w panike, ze mi wody odeszly bo mialam cale mokre spodnie! Na szczescie tylko usiadlam na soczku ktory cichaczem wylal na krzeslo moj synek... Taki psikus a ja juz mialam zawal!
Bol brzucha na dobre mnie opuscil, znowu moge biegac. Ale... Wreszcie rano udalo mi sie porzadnie skorzystac z toalety. Zaparcia mam straszne. Moze od tego mnie ten brzuch bolal i cos tam uciskalo. Mozna cos brac na zaparcia w ciazy?Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Hej, witam w nowym tygodniu, a to mój brzuszek:
Zaraz Was doczytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:56
kasss, Sarah88, Justyska89, Scarlett2014, Rubi, bella82, gosiaczek31, Niunia86, SunSun, Madzik82, Emca, loszcz lubią tę wiadomość
-
Piękne brzuszki i szafeczki z ubrankami sama radość prać prasowac i układać
trzymam kciuki za wypisy ze szpitala i za przyjęcie Emirci na oddział trzymajcie sie dziewczyny wszystko musi być dobrze
Rubi ja prałam w 40 stopniach ustawilam tylko na dodatkowe plukanie
Wracając do tej glukozy mi nie poszlo bo jak pamietacie ja wymiotowalam od samego poczatku ciaży i mysle ze to tez mialo wplyyw kazdy organizm inaczej reaguje nic trudno bylam przygotowana na to ale powiem wam mimo ze wszystko zwruciłam to okropnie sie czuje kreci mi sie w glowie i dopiero sie obudzilam a zasnęłam jak wruciłam z badania bylo mi strasznie zimno i mialam dreszcze[/url]
-
Sylwia, a Ty jeszcze w szpitalu, obyś jak najszybciej wyszła
Wazne że wszystko ok !
Czas tak szybko leci, już coraz bliżej świąt, a później to już się zacznie
Chyba faktycznie dzieciaki mają coraz mniej miejsca, mój jakoś mniej kopie.
Ja też małego latem urodziłam , ale nie kupuję już więcej ciuchów, poza tym co kupiłam nowe, teraz poluję na olx i all na jakiś fajny kombinezon.
Kasss, wolę nawet nie wspominać picia tej obrzydliwej glukozy, omg ... masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:06
-
Madzik82 nie mam problemu z zapraciami, ale dziewczyny pisały tu już niejednokrotnie o colon c, który można brać na zaparcia w ciąży
z domowych sposobów to: ciepła woda z cytryną pita na czczo, zalewanie suszonych śliwek wrzątkiem i odstawienie na chwile, zrobi się coś al'a kompot i to się pije, albo podjada same suszone śliweczkiMadzik82, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne brzuchy i szafy pełne pięknych rzeczy
Ja kończę tworzenie listy potrzebnych rzeczy - bez listy tego nie ogarnę. Mam też plan, żeby do listy dopisywać sobie wasze rady bo wydają mi się bardzo cenne a jak nie zapiszę to pewnie zapomnę.
Dziewczyny a czy któraś miała problem po glukozie z prowadzeniem samochodu? bo chciałabym jechać samochodem ale boje się, że jak się będę źle czuła to mogę mieć problem z powrotem. A nie chcę ciągnąć męża bo to dużo czasu a bez sensu żebyśmy oboje brali urlop.
Anastacia trzymam kciuki za szkolenie
Madzik ja w tym tygodniu jej produkty z błonnikiem (np. chleb razowy albo otręby z żurawiną sante do jogurty) i odpukać z zaparciami nie mam problemów. Ale miałam podobną obserwację co Ty - zaparcia wiązały się u mnie z ciągnięciem w brzuchy i nawet nie bólem ale poczuciem dyskomfortu.Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Sarah, co do chusteczek to Huggies nie używałam, ale możesz kupić kilka rodzajów na próbę. Z małym używałam Pampers, Kindii, Dada, te z Rossmanna i innych. Teraz mam 3 paczki pampers i 3 Kindii dla noworodków.
Kaczamila, świetny brzuchol
Scarlett, ja od razu po glukozie wsiadałam do auta i było ok, nie wyobrażam sobie inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:24
Scarlett2014, kaczamila lubią tę wiadomość