Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie zgłaszam.Wieczorami mam zgage - nic nie muszę jeść żeby ja dostać i mi sie odbija tak męcząco..jakbym cofke miała:-/Anastacia33 wrote:Pisalam juz kiedys ze zgaga mi dokucza wieczorami...oprócz tego w dzień tak brzydko m8 sie odbija blee.macie tez tak?
-
SunSun wrote:Ja sie zgłaszam.Wieczorami mam zgage - nic nie muszę jeść żeby ja dostać i mi sie odbija tak męcząco..jakbym cofke miała:-/
i ja i ja tez tak mam !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzik popieram w 1000% ja po porządnym wypróżnieniu czuje się leciutka jak motylek
tylko że ja muszę się strasznie namęczyć w toalecie żeby poczuć się motylkiem
justyska to dobry pomysł z tym badaniem moczu dowiesz się wtedy czy nie masz bakteri w moczu albo zapalenia pęcherzaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:30
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja tez mam straszne zaparcia i zgagę fuj koszmar. Ja juz po wszystkich badaniach robiłam tez usg 4d juz pewne ze na 100% dziewczynka. Niestety na serduszku lekarz odkryl bialy punkcik ba lewej komorze. Zbadal dokladnie serduszko i narazie rozwija sie prawidłowo ale musze w 30 tygodniu powtórzyć badania i spr czy plamka zniknela czy sie rozwinela. Jest to zw zwapienie na serduszku i nie jest to wada genetyczna ale należy je miec pod kontrola. Czy ktoras z was się z tym spotkala???
-
nick nieaktualnyEwka tez o tym myślałam nawet dzisiaj jak rozmawiałam przez tel z lekarzem to on tak mówił ze tak może być i jak wytrzymam do przyszłego tyg to żebym do niego przyszła
ja trochę na tym punkcie przewrazliwiona jestem chce żeby wszystko było dobrze. Czasem aż boję się forum czytać bo się nakręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:55
-
nick nieaktualnyjustyska napewno będzie wszystko dobrze zobaczysz doskonale cię rozumię każda z nas jest przewrażliwiona i martwi się czy z dzidziusiem wszystko jest dobrze ale to normalne zachowanie każdej przyszłej mamy
anet napewno plamka zniknie i serduszko będzie rozwijać się prawidłowo ja się z tym nie spotkałam ale czytałam na forum że takie plamki wchłaniają się samoistnie u 90% dzieci przed urodzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:02
anet525 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też mam zgagę...ale nie codziennie i nie mogę dojść do tego czy ona pojawia się po czymś konkretnym czy o prostu jak się jej przypomni...;/ ale na ogół wieczorem..ale jest tak okropna, że jak bekne albo mi się tak cofnie to tak pali i drapie, że muszę kasłać żeby złagodzić tooo aż czasem zbiera mi się na wymioty..ehh
a z kibelkiem to mam tak, że już nie robię jak w zegarku codziennie, ale tragedii nie ma bo co drugi dzień przynajmniej...
Do tego Franek znowu coś ucichł...rano dwa razy leciutko puknął i z godzinkę temu też ze dwa razy lekko wczoraj to samo
nie lubię jak się tak mało odzywa...czemu dwa tyg temu tak fajnie fikał i wypychał brzuch, że mąż dokładnie widział?
a teraz....
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️

i niestety muszę przejść na dietę bo po smazonym to jakieś katorgi przechodzę !!!!