Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzik82 wrote:
Ciuchy mam po synku ktory urodzil sie latem. A teraz urodze corke zima wiec nie wiem co bedzie pasowalo. Wszystko lezy w garazu nietkniete.
nie kupilam jeszcze NIC i dopiero po nowym roku zaczne akcje.
Dziś zrobiłam więc pierwsze, chłopięce zakupy i jestem zachwycona! Wszystko, co widzicie na zdjęciu kosztowalo mnie 50zł!
Bodziaki mam po Córci, skarpetki też. Pajace zamierzam kupić na poświątecznych wyprzedażachw Mothercare - moje ulubione, ale w regularnej cenie - przesadnie drogie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:58
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
A ja własnie skończyłam sprzątać, uwielbiam mieć błysk w domu, ale żeby to utrzymać musiałabym chyba codziennie na zmianę z odkurzaczem i szmatką biegać. Mieszkamy sami z mężem a co gdy pojawi się dziecko? dzieci? Aż boję się pomyśleć jak to ogarnę.
Scarlett ja bardzo źle zniosłam glukozę, ale po drugim pobraniu poszłam się przejść wokół parkingu, zjadłam bułkę, którą ze sobą zabrałam (mimo, że smakowała mi glukozą) i po 10 min prowadziłam bez problemu auto.
W poniedziałek może uda nam się skoczyć po mebelki do pokoju Małej, jak się pojawią też zabiorę się za przebranie i pranie ciuszków, bo dostałam dwa worki od teściowej, która ma je nie wiem skądPewnego dnia po prostu wyciągnęła z szafy. Pewnie część od kuzynek, coś może w lumpie znalazła. ale w pierwszym momencie mnie to przeraziło, bo to był mój 15tc!
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzik ja też mam straszny problem z zaparciami od początku ciązy pije takie łupinki mogą je stosować kobiety w ciazy sa ochydne ale mi troszke pomaga do kupienia w aptekach te zaparcia to jest prawdziwy koszmar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:27
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
a ja pokaze dwa kocyki mojej Hanijeden kupilam w niedziele a drugi przyszedl wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:40
Scarlett2014, flores, gosiaczek31, slodka100, bella82, kasss, MamaAdasia, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jeszcze zadnch nowych ciuszkow nie kupilam. Mam z 8 kartonow po coreczce. Wiekszosc sie przyda bo Ola rodzona jesienia, teraz druga wiosna wiec ubrania sie pokryja na poczatku. Grubszy kombinezonik mam na wyjscie ze szpitala taki sztruksowy, ocieplany z mothercare po Oli. Dokupie moze jakis cienki w lumpku albo na allegro na kwiecien. I tyle. Bodziakow, pajacow na full. Tylko jakies nowe dokupie do szpitala na wyjscie. Wczoraj wygrzebalam z kartonu gruby bialy misiowy kombinezon oli, cudny next ale na 68cm wiec bedzie za duzy. sprzedam moze na allegro teraz. I sukienusie mikolajowa bo tez sie nie przyda:-)
Ja chusteczek uzywalam chyba wszystkich mozliwych:-) najbardziej mi pasowaly pampers, dady rozowe, i z rossmana tami. Bobini i bambino tez niezle. Huggisy wg mnie jak mokry papier toaletowy darly sie w palcach. Fitti kiedys kupilam i jak dla mnie wydaly sie za suche ale moze ja tak trafilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:59
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki znalazłam taki sposób na bolące pogryzione brodawki przez malucha co o nim sadzicie?
,,mi mascie nie pmagaly ani pokarm:/ najlepsze byly liscie z kapusty zmrozone troszke potluczone piescia by poszedl sok i w stanikWieeeelllka ulga bo brodawki mialam tak pogryzione ze az ropa mi leciala''
flores super ciuszki
justyska śliczne kocyki takie słodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:03
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
u mnie zaparcia wystąpiły w I trymestrze, a ustąpiły to zjedzeniu kilku kiszonych ogórków i popchnięciu ich czekoladą, jelita od tego czasu pracują jak trzeba
teraz brak zaparć, zgagi i przeważnie nic mnie nie boli, jedyny, ale okropnie upierdliwy problem jaki mam to swędzenie skóry w zasadzie całego ciała, za wyjątkiem twarzy
kończą mi się możliwości co może to swędzenie powodować więc wybieram się w następny czw do dermatologa -
nick nieaktualnyjustwol może te szwędzenie skóry na całym ciele to może być cholestaza ciążowa wiec jak najbardziej powinnaś iść do lekarza
niunia zapytam o ten syrop w aptece jeśli będzie bez recepty to kupię wyprubuję wszystko co bezpieczne i co może mi pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:54
Niunia86 lubi tę wiadomość